دوستان کسی با گیرنده دیجیتال داخل ال ای دی های سامسونگ موفق شده کار کنه ؟
دوستان کسی با گیرنده دیجیتال داخل ال ای دی های سامسونگ موفق شده کار کنه ؟
منم بعدا به این فکر افتادم که فرکانس هر استانی فرق داره!
اینجا هنوز افتتاح نشده با این حال این برنامه استفاده کنم ممکنه یه فرکانسی به دست بیاره؟ فرکانس استان رو از کجا گیر بیارم؟
scan range مثلا چند دقیقه طول میکشه؟ بعدشم نکته کنکوریتو هم بگو اگه این گزینه scan range زیاد وقت آدمو نمیگیره.
نه زیاد وقت نمی گیره فقط دقت کن توی چه فرکانسهایی سیگنال و لو ضعیف داری البته باند مد نظر 8 و از 4چهارصد و خورده ای شروع میشه تا 850 کلش یکی دو دقیقه زمان می بره
پوشش این فرستنده ها اصلا رو حساب و کتاب نیست. من خودم تو یکی از شهر های آذربایجان شرقی هستم ولی فرکانس های این استان رو تو تمام جهات اسکن کردم هیچی پیدا نکرد در عوض فرکانس های استان مجاور یعنی آذربایجان غربی رو فقط تو یه جهت محدود اونم با آنتن بوستر دار دریافت میکنم. به شما هم پیشنهاد می کنم فرکانس های استان های مجاور رو هم امتحان کنین البته اگه از scae range هم استفاده کنین بیشتر از 3 یا 4 ذقیقه طول نمی کشه فقط شما باید این کار را چندین بار انجام دهید و هربار جهت آنتن را کمی تغییر دهید امیدوارم تو یه فرکانسی بتونین شبکه ها رو پیدا کنین.
اما نکته کنکوری وقتیه که شما از scane frequence استفاده می کنین و هنگام وارد کردن فرکانس نباید عدد را با کیبورد وارد کنید بلکه باید با اون دوتا فلش رو به بالا و پایین که جلوی scane frequence قرار داره فرکانس را وارد کنید( این هیچ بیس علمی ندارد و به تجربه برای خودم ثابت شده است که اگر فرکانس را با کیبورد وارد کنید حتی اگر سیگنال هم داشته باشید و فرکانس را هم درست وارد کرده باشید برنامه چیزی پیدا نمیکند).
برای اطلاع از فر کانس هر استان هم اگه تو گوگل یه سرچ بزنید پیدا می کنید.
این لیست فرکانس استان ها هست فک کنم ببین درسته؟
آنتن بوستر دار چیه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من میتونم با آنتن خودش تست کنم دیگه این فرکانس ها رو؟
من تو گلستانم و مال خود تلویزیون همون آنالوگه هر چی استانه یا کشوره آنتن کوچیک و خیلی ارزون قیمت ما میگیره. مثلا یکی از شبکه های ترکیه و یکی دو تا شبکه ترکمنستان و گیلان، سمنان ، مازندران رو میگیره. همیشه نه ولی مازندران رو همیشه. سمنان رو هم اگه آنتن بالاتر از خونه باشه و آنتن خوبی باشه میگیره. گیلان رو هم همینطور. دیروز یه سرچی زدم گینال رو پیدا کرد صداش که خوب پخش میشد. ولی برفکی بود. برام خیلی جالبه که با این آنتن کوچیک و آنالوگ اینارو میگیره
scan range با scan frequence چه فرقی داره؟
من با کیبورد وارد کردم بعدش دیدم که تغییر کرده پس بگو اینجوریه !![]()
آقا من جدیدا یه مشکل با سایت پیدا کردم نمی دونم باید تو کدوم تاپیک بزارم اما اگر کسی علت و راه حلش رو می دونه کمک کنه. چند روزیه من توی فروم به شکل اتوماتیک شناسایی نمی شم با اینکه گزینه سیو و مرا به خاطر بسپار را فعال کردم به خاطر همین، توی پستهای جدید وقتی کلیک می کنم توی لینک ای میل به پست جدید منتقل نمیشم ضمنا کوکی بروزر رو هم دست کاری نکردم
دلیل سکته های پخش تصویر چیست؟
دوستان من یه مشکلی دارم با وجود اینکه فکرانسم 100 % هست و کیفیت پخش تصویر هم هیچ مشکلی نداره اما حدودا هر یک دقیقه یک بار و بیشتر توی حرکات سریع تصویر ، توی پخش سکته میزنه یعنی یک صدم ثانیه متوقف میشه بعد ادامه پیدا میکنه.
این دلیلش از آنتن هست؟ از رم و گرافیک هست؟ از چی هست؟
شما تو لینک زیر هر سوالی داشتی بپرس
یا تو قسمت زیر مرورگرهاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان من جدیدا پروویژن t7 کلید مشکی خریدم 2 تا مشکل دارم یکی اینکه زیر نویس فارسی رو خرچنگ قورباغه پخش می کنه و باید حتما برم با نوت پد تبدیل کنمش به unicode یا utf-8 و در حالت ansi مشکل داره وهمچنین وقتی می خواد از طریق ota آپدیت کنه رو 10 در صد گیر می کنه هیچ کارشم نمیشه کرد خواستم بپرسم واسه همه همین طوره؟ یا من فقط این مشکل رو دارم؟
سلام من یک دستگاه xvision 111 هم دارم که یک مدتی هست که فقط 8 کانال 1 تا 8 رو می گیرد یعنی کانالهای پرس تی وی العالم شما و ifilm رو نمی توانم بگیرم کسی می داند چرا اینطور شده ممنون می شوم اگر می دانید من را راهنمایی کنید ضمنا این را هم بگویم که کانالهای 1 تا 8 را هم خوب می گیرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)