تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 372 از 624 اولاول ... 272322362368369370371372373374375376382422472 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,711 به 3,720 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

داره خودمونی میشه Eureka204's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کسی با گیرنده دیجیتال داخل ال ای دی های سامسونگ موفق شده کار کنه ؟

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

دوست عزیز فکر نمیکنم Export کردن کانال های به شما کمکی کنه!(چون فرکانس دریافت شبکه ها تو هر استان متفاوته). بهترین راه برای اطمینان از این که سیگنال دارین اینه که از برنامه --- viewer استفاده کنید. به این صورت که فرکانس استان خود را به صورت دستی به برنامه بدهید و بجای Scan range کلید Scan Frequence را فشار دهید این کار را چندین بار انجام دهید و هر بار جهت آنتن را کمی تغییر دهید.( اگر بخواهید این کار را با کلیدScan range انجام دهید خیلی طول می کشد). در این صورت حتی اگر کمترین سیگنال را هم در یک جهت خواص داشته باشید می توانید دریافت کنید. البته انجام این کار یه نکته کنکوری کوچک دارد که اگر رعایت نکید جواب نمی دهد. اگر مایل به انجام بودید بگید تا اونم توضیح بدم.
    منم بعدا به این فکر افتادم که فرکانس هر استانی فرق داره!

اینجا هنوز افتتاح نشده با این حال این برنامه استفاده کنم ممکنه یه فرکانسی به دست بیاره؟ فرکانس استان رو از کجا گیر بیارم؟

scan range مثلا چند دقیقه طول میکشه؟ بعدشم نکته کنکوریتو هم بگو اگه این گزینه scan range زیاد وقت آدمو نمیگیره.

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اینجا هنوز افتتاح نشده با این حال این برنامه استفاده کنم ممکنه یه فرکانسی به دست بیاره؟ فرکانس استان رو از کجا گیر بیارم؟

scan range مثلا چند دقیقه طول میکشه؟ بعدشم نکته کنکوریتو هم بگو اگه این گزینه scan range زیاد وقت آدمو نمیگیره.
    نه زیاد وقت نمی گیره فقط دقت کن توی چه فرکانسهایی سیگنال و لو ضعیف داری البته باند مد نظر 8 و از 4چهارصد و خورده ای شروع میشه تا 850 کلش یکی دو دقیقه زمان می بره

اگه نباشه جاش خالی می مونه xqg50's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

پوشش این فرستنده ها اصلا رو حساب و کتاب نیست. من خودم تو یکی از شهر های آذربایجان شرقی هستم ولی فرکانس های این استان رو تو تمام جهات اسکن کردم هیچی پیدا نکرد در عوض فرکانس های استان مجاور یعنی آذربایجان غربی رو فقط تو یه جهت محدود اونم با آنتن بوستر دار دریافت میکنم. به شما هم پیشنهاد می کنم فرکانس های استان های مجاور رو هم امتحان کنین البته اگه از scae range هم استفاده کنین بیشتر از 3 یا 4 ذقیقه طول نمی کشه فقط شما باید این کار را چندین بار انجام دهید و هربار جهت آنتن را کمی تغییر دهید امیدوارم تو یه فرکانسی بتونین شبکه ها رو پیدا کنین.
    اما نکته کنکوری وقتیه که شما از scane frequence استفاده می کنین و هنگام وارد کردن فرکانس نباید عدد را با کیبورد وارد کنید بلکه باید با اون دوتا فلش رو به بالا و پایین که جلوی scane frequence قرار داره فرکانس را وارد کنید( این هیچ بیس علمی ندارد و به تجربه برای خودم ثابت شده است که اگر فرکانس را با کیبورد وارد کنید حتی اگر سیگنال هم داشته باشید و فرکانس را هم درست وارد کرده باشید برنامه چیزی پیدا نمیکند).
    برای اطلاع از فر کانس هر استان هم اگه تو گوگل یه سرچ بزنید پیدا می کنید.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

پوشش این فرستنده ها اصلا رو حساب و کتاب نیست. من خودم تو یکی از شهر های آذربایجان شرقی هستم ولی فرکانس های این استان رو تو تمام جهات اسکن کردم هیچی پیدا نکرد در عوض فرکانس های استان مجاور یعنی آذربایجان غربی رو فقط تو یه جهت محدود اونم با آنتن بوستر دار دریافت میکنم. به شما هم پیشنهاد می کنم فرکانس های استان های مجاور رو هم امتحان کنین البته اگه از scae range هم استفاده کنین بیشتر از 3 یا 4 ذقیقه طول نمی کشه فقط شما باید این کار را چندین بار انجام دهید و هربار جهت آنتن را کمی تغییر دهید امیدوارم تو یه فرکانسی بتونین شبکه ها رو پیدا کنین.
    اما نکته کنکوری وقتیه که شما از scane frequence استفاده می کنین و هنگام وارد کردن فرکانس نباید عدد را با کیبورد وارد کنید بلکه باید با اون دوتا فلش رو به بالا و پایین که جلوی scane frequence قرار داره فرکانس را وارد کنید( این هیچ بیس علمی ندارد و به تجربه برای خودم ثابت شده است که اگر فرکانس را با کیبورد وارد کنید حتی اگر سیگنال هم داشته باشید و فرکانس را هم درست وارد کرده باشید برنامه چیزی پیدا نمیکند).
    برای اطلاع از فر کانس هر استان هم اگه تو گوگل یه سرچ بزنید پیدا می کنید.
    این لیست فرکانس استان ها هست فک کنم ببین درسته؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آنتن بوستر دار چیه؟
    من میتونم با آنتن خودش تست کنم دیگه این فرکانس ها رو؟
    من تو گلستانم و مال خود تلویزیون همون آنالوگه هر چی استانه یا کشوره آنتن کوچیک و خیلی ارزون قیمت ما میگیره. مثلا یکی از شبکه های ترکیه و یکی دو تا شبکه ترکمنستان و گیلان، سمنان ، مازندران رو میگیره. همیشه نه ولی مازندران رو همیشه. سمنان رو هم اگه آنتن بالاتر از خونه باشه و آنتن خوبی باشه میگیره. گیلان رو هم همینطور. دیروز یه سرچی زدم گینال رو پیدا کرد صداش که خوب پخش میشد. ولی برفکی بود. برام خیلی جالبه که با این آنتن کوچیک و آنالوگ اینارو میگیره

scan range با scan frequence چه فرقی داره؟
    من با کیبورد وارد کردم بعدش دیدم که تغییر کرده پس بگو اینجوریه !

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

آقا من جدیدا یه مشکل با سایت پیدا کردم نمی دونم باید تو کدوم تاپیک بزارم اما اگر کسی علت و راه حلش رو می دونه کمک کنه. چند روزیه من توی فروم به شکل اتوماتیک شناسایی نمی شم با اینکه گزینه سیو و مرا به خاطر بسپار را فعال کردم به خاطر همین، توی پستهای جدید وقتی کلیک می کنم توی لینک ای میل به پست جدید منتقل نمیشم ضمنا کوکی بروزر رو هم دست کاری نکردم

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دلیل سکته های پخش تصویر چیست؟

دوستان من یه مشکلی دارم با وجود اینکه فکرانسم 100 % هست و کیفیت پخش تصویر هم هیچ مشکلی نداره اما حدودا هر یک دقیقه یک بار و بیشتر توی حرکات سریع تصویر ، توی پخش سکته میزنه یعنی یک صدم ثانیه متوقف میشه بعد ادامه پیدا میکنه.

این دلیلش از آنتن هست؟ از رم و گرافیک هست؟ از چی هست؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

آقا من جدیدا یه مشکل با سایت پیدا کردم نمی دونم باید تو کدوم تاپیک بزارم اما اگر کسی علت و راه حلش رو می دونه کمک کنه. چند روزیه من توی فروم به شکل اتوماتیک شناسایی نمی شم با اینکه گزینه سیو و مرا به خاطر بسپار را فعال کردم به خاطر همین، توی پستهای جدید وقتی کلیک می کنم توی لینک ای میل به پست جدید منتقل نمیشم ضمنا کوکی بروزر رو هم دست کاری نکردم
    شما تو لینک زیر هر سوالی داشتی بپرس
    کد:
    یا تو قسمت زیر مرورگرها
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان من جدیدا پروویژن t7 کلید مشکی خریدم 2 تا مشکل دارم یکی اینکه زیر نویس فارسی رو خرچنگ قورباغه پخش می کنه و باید حتما برم با نوت پد تبدیل کنمش به unicode یا utf-8 و در حالت ansi مشکل داره وهمچنین وقتی می خواد از طریق ota آپدیت کنه رو 10 در صد گیر می کنه هیچ کارشم نمیشه کرد خواستم بپرسم واسه همه همین طوره؟ یا من فقط این مشکل رو دارم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام من یک دستگاه xvision 111 هم دارم که یک مدتی هست که فقط 8 کانال 1 تا 8 رو می گیرد یعنی کانالهای پرس تی وی العالم شما و ifilm رو نمی توانم بگیرم کسی می داند چرا اینطور شده ممنون می شوم اگر می دانید من را راهنمایی کنید ضمنا این را هم بگویم که کانالهای 1 تا 8 را هم خوب می گیرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •