تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 372 از 402 اولاول ... 272322362368369370371372373374375376382 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,711 به 3,720 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

در ارتباط با فایروال پاندا که یه سری صحبت هایی توی یه پست دیگه شد . فکر کنم برای شما بهترین انتخاب همون فایروال کومودو + panda free antivirus باشه . تنظیمات فایروال هم در حالتی قرار بدین که در ارتباط با فایل های ناشناخته برای اتصال به اینترنت سوال کنه . در این صورت احیانا اگر مخربی از دست panda در رفت و قصد ارتباط با شبکه رو داشت ، فایروال برای ارتباط از شما سوال کنه .
    علت خاصی داره که فرمودید به جای سوئیت کامل پاندا انتخاب فایروال کومودو در کناره آنتی ویروس پاندا انتخابه بهتریه؟

یعنی اینکه شما به عنوان یه فرد کارکشته در این زمینه ، فایروال پاندا رو توصیه نمیکنید ؟

آخه ترجیح میدم این سری سوئیت کامل پاندا رو نصب کنم اگر میشه به فایروالش اعتماد کرد به جز به hipsــه غیر قابل اعتمادش ... ...
    نظرتون چیه؟
    Last edited by S0R3N4; 14-11-2015 at 22:16.

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

علت خاصی داره که فرمودید به جای سوئیت کامل پاندا انتخاب فایروال کومودو در کناره آنتی ویروس پاندا انتخابه بهتریه؟

یعنی اینکه شما به عنوان یه فرد کارکشته در این زمینه ، فایروال پاندا رو توصیه نمیکنید ؟

آخه ترجیح میدم این سری سوئیت کامل پاندا رو نصب کنم اگر میشه به فایروالش اعتماد کرد به جز به hipsــه غیر قابل اعتمادش ... ...
    نظرتون چیه؟

عذرخواهی به دلیل تاخیر در پاسخگویی ، مشغله های شخصی کم بود ، بیماری هم بهش اضافه شد ...

----------------------

بنده به عنوان یک کاربر نهایی ( دقیقا مثل شما ) توصیه می کنم که سعی کنید سویت یکپارچه انتخاب کنید .
    اینکه چرا گفتم فایروال کومودو + آنتی ویروس پاندا ، جوابش توی این خط مشخص بود :
    فکر کنم برای شما بهترین انتخاب همون فایروال کومودو + panda free antivirus باشه .
    اعتماد به یک محصول معمولا با تجربه بدست میاد . ولی عواملی مثل تست ها ، می تونن تاثیر مثبت و منفی در اعتماد به یک محصول داشته باشند . از اونجا که یکی از مهمترین ملاک ها برای شما ، تست ها هستند ، برای شما ترکیب محصولاتی که در تست ها نتایج مناسبی می گیرند مناسب هستش .
    در ارتباط با تست ها ، مخصوصا تست های matousec ، به صورت مختصر صحبتی شد . با کمی تامل میشد یه سری نکات برای عدم اطمینان به نتایج تست ها برای انتخاب و استفاده ی محصول بدست اورد . در صورت نیاز توضیحات مفصل تری داده میشه .
    اما مسلما اعتماد سازی به هر محصول زمان بر و نیازمند کار با محصول هستش . در درحه ی اول توصیه بر این هستش که از محصولی استفاده کنید که اعتماد بیشتری بهش دارین . در صورتی که بهترین محصول جهان رو داشته باشین ، اما بهش اعتماد نداشته باشین هیچوقت احساس امنیت نمی کنین .

موفق باشید

3. 3 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام. بنده هم دقیقا مثل دوستمون الان روی ویندوز 8.1 فایروال کومودو + آویرا فری دارم. نمیدونم با اینکه آویرا تو تستها نتایج خوبی گرفته و منم نسبتا ازش راضی بودم به خاطر بعضی گیرهای الکی که الان چند روزه زیاد شده دلم رو زده.( مثلا من رو این سیستمم چند ماهی اینترنت نداشتم و الان که آپدیتش کردم به زور آپدیت شد و همش یه پیغامی میده و میخواد ریستارت بشه! از تو سایتش بخش ساپورت آنلاینش رو گیر آوردم که جالب بود که طرف انگلیسی بلد نبود و بهم گفت بخش برقراری ارتباط با بخش ساپورت انگلیسی باید مثلا ساعت فلان مراجعه کنم! بماند که قبل از تحریم ایران از نورتون استفاده میکردم و تیم ساپورت آنلاین نورتون با نرم افزار خودشون مستقیم به سیستم من وصل شدن و نتظیمات رو درست کردن.)
    حالا تو آنتی ویروس های فری الان آواست بهتر و بی دردسر تر هست یا همین پاندا که به دوستمون معرفی کردین یا یه چیز دیگه؟

مرسی

5. این کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

درود به دوستان عزیز میخواستم کسی میدونه انتی ویروس شید خوب هست یا نه

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

درود به دوستان عزیز میخواستم کسی میدونه انتی ویروس شید خوب هست یا نه
    با عرض پوزش که دیر پاسخ میدم .

یه صحبتی دارم. هرچند علاقه ای ندارم صحبت های بنده در انتخاب دوستان برای انتخاب آنتی ویروس تاثیر گذار باشه ، اما شاید صحبت های من دغدغه و گله ی بسیاری از دوستان دیگه هم هست .

------------------------------

همون طور که میدونین بنا بر دلایلی قوانین کپی رایت در کشور ما اجرا نمیشه . البته این مورد دلایل مختلفی داره و مسایل مالی و خروج ارز از کشور یکی از مهم ترین دلایل برای عدم رعایت قوانین کپی رایت در ایران هستش . به هر حال متاسفانه بسیاری از خانواده ها قادر به تهیه ی نسخه ی اصل بسیاری از نرم افزار ها نیستند . اما عدم رعایت قوانین کپی رایت در ایران باعث شده برخی دله دزد ها از خلا قانونی موجود استفاده کنند و با فروش محصولات غیر قانونی ، برای خودشون کار و کاسبی راه بندازن .

نمونه ی این مورد رو به وفور میشه در سایت های فروش نرم افزاری دید . چندین DVD پر از محصولات کرک شده رو با به شما میفروشن و پایینش هم قید می کنند که کپی برداری از محصول ما مشکل شرعی و قانونی دارد .

برخی دوستان دید خوشبینانه ای به محصولات ایرانی دارند ، و یا سعی در این دارند که با خرید محصولات ایرانی ، از تولید ایرانی حمایت کنند . برای این دسته از دوستان باید بگم که استفاده از محصولاتی که فروشنده ی ایرانی بدون خلاقیت و صرفا با استفاده از خلا های قانونی تهیه کرده ، نه تنها کمکی به بهبود وضعیت تولید نرم افزاری ایران نمی کنه ، بلکه باعث میشه جوانانی که با خلاقیت خودشون اقدام به توسعه ی یک محصول نرم افزاری کردند ، نا امید بشن و در بحث تولید ملی ما به سمت سرقت و کپی برداری از نمونه های خارجی بریم ، تا اینکه بخوایم خودمون محصولی رو تولید و توسعه بدیم .

اینو مد نظر داشته باشید آنتی ویروس شید هم از موتور هایی برای آنتی ویروس استفاده کرده که این شرکت بدون مجوز اقدام به استفاده ی موتور های اون محصولات کرده . شاید ممکنه برخی دوستان این مساله رو اینگونه توجیه کنند که بنا بر تحریم ها امکان تهیه ی مجوز وجود نداشته ، اما شخصا دید دیگری به این مساله دارم .
    همون طور که میدونین شید تنها آنتی ویروس ایرانی بازار نیست ، شرکت های دیگری هم هستند ، مثل ایمن که اقدام به تهیه ی مجوز قانونی برای استفاده از موتور بیت دیفندر کرده ، و یا پادویش که به گفته ی طراحانش از موتور بومی استفاده کرده .

-------------------------

ممکنه شما هم در انتخاب آنتی ویروس مناسب برای استفاده دچار تردید باشین . به صورت خلاصه :

1 - برای امنیت بهتر ، ترجیها از محصولات معتبر و نام آشنا استفاده کنید . آنتی ویروس های رایگانی در بازار موجود هستند که سابقه ی بسیار طولانی دارند و در بحث امنیت شاید خودشون مدعی اند و قابلیت رقابت را با بسیاری از محصولات پولی دارند . مانند Avira , avast ,comodo و panda . اگر هم قصد خرید محصولات رو دارین که محصولات پولی بسیار معروفی در بازار هستند،

2 - در صورتی که به دلیل حمایت از تولید ملی قصد استفاده از محصولات داخلی رو دارین ، به این نکته توجه کنین که اگر قراره هزینه ای خرج بشه ، بهتره این هزینه برای پیشرفت و حمایت تولید کننده ی خلاق داخلی باشه ، نه اینکه این هزینه ها در جایی انجام بشه که باعث حمایت از اون دسته دله دزد ها ، و نا امیدی جوانانی که با اتکا به خلاقیت و نوآوری خودشون در پی تولید یک محصول هستند بشه ، و به جای پیشرفت در بحث نرم افزاری ، صرفا به دنبال کپی برداری از محصولات خارجی ، و یا استفاده ی غیر قانونی از محصولات معتبر روز باشیم

موفق باشید

8. 5 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان،من از آواست اینترنت سکیوریتی 7 استفاده میکنم،بخاطر آپدیتش که باید هر چند وقت یه بار بیش از 200 مگ آپدیت آفلاین دانلود کنم میخوام عوضش کنم و محصول یه شرکت دیگه که آنلاین و بی دردسر آپدیت بشه رو نصب کنم. سخت افزار سیستمم قوی نیست،متوسطه،بیشتر هم برای کار با نت از کامپیوترم استفاده میکنم،از تریال و پرمیوم و لایسنس و کی و اینها هم هیچی نمیدونم،فرق نسخه پولی و رایگان و آنتی ویروس های رایگان و پولی رو هم نمیدونم. لطفا یه موردی که سیستمم رو سنگین نکنه و راحت و کم حجم آپدیت بشه و نسبتا قوی باشه معرفی کنید پیشاپیش ممنونم

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان،من از آواست اینترنت سکیوریتی 7 استفاده میکنم،بخاطر آپدیتش که باید هر چند وقت یه بار بیش از 200 مگ آپدیت آفلاین دانلود کنم میخوام عوضش کنم و محصول یه شرکت دیگه که آنلاین و بی دردسر آپدیت بشه رو نصب کنم. سخت افزار سیستمم قوی نیست،متوسطه،بیشتر هم برای کار با نت از کامپیوترم استفاده میکنم،از تریال و پرمیوم و لایسنس و کی و اینها هم هیچی نمیدونم،فرق نسخه پولی و رایگان و آنتی ویروس های رایگان و پولی رو هم نمیدونم. لطفا یه موردی که سیستمم رو سنگین نکنه و راحت و کم حجم آپدیت بشه و نسبتا قوی باشه معرفی کنید پیشاپیش ممنونم
    سلام
    دوست عزیز الان اوست نسخه 11 اومده و شما از نسخه 7 استفاده میکنید؟
    اگر از اوست راضی بودین، در نسخه های جدید سبک شده و قدرت خوبی داره و باعث افت سرعت سیستم نمیشه و در هنگام وبگردی از پهنای شما استفاده نمیکنه
    میتونید از محصول پاندا استفاده کنید. نسخه رایگان، البته نسبت به نسخه های دیگر امکانات و ویژگی های کمتری داره
    میتونید از کومودو که کاملا رایگان هست و مورد تائید بنده نیز هست استفاده نمایید.

در مورد تریال، پریمیوم، لایسنس، کی، پولی و رایگان توضیحاتی ارائه میدم.
    نسخه های تریال به نسخه هایی گفته میشه که شما در مدت محدودی، مثلا 14 الی 90 روز آنتی ویروس خودتون رو میتونید استفاده کنید. از تمام امکانات آن. یعنی برای مدت چند روز و یا چند ماه میتونید محصول مورد نظر را تست کنید و اگر خوشتان آمد لایسنس اصلی را از نمایندگی بخرید.
    پریمیوم: برخی آنتی ویروس ها محصولات متفاوتی دارند و اینکه پریمیوم و یا توتال نامگذاری میکنند، به دلیل داشتن تمام امکانات و بهینه سازی و چند مورد دیگر، نام آن ها را به این مورد تغییر داده اند.
    مانند ماشین تندر 90 که در چند مدل هست و هر کدام امکانات و ویژگی های خاصی دارند. کیسه هوا و ترمز ABS و ....
    لایسنس به کد فعال سازی گفته میشود. شما برای فعال سازی محصول به حالت ازمایشی (تریال) و یا 1 ساله و یا 2 ساله، نیاز به لایسنس اصلی دارید تا بتونید در این بازه زمانه از محصول خود بطور کامل و راحت استفاده نمایید.
    کی: تولید کد فعال سازی جعلی برای دور زدن آنتی ویروس و فعال سازی آن به مدت محدود. مثلا فعال سازی اوست تا سال 2018 توسط کی. البته هیچ تضمینی برای فعال ماندن نیست و اکثرا توسط شرکت در آپدیت های بعدی بلاک میشود. یعنی دیگر آن کد قابل استفاده نیست.

سوالی بود در خدمت شما هستیم

11. 3 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

درود :
    ورژنهای 9 به بعد حجم فایل آپدیتشون حدود 70 مگابایت بیشتر نیست و حجم خود آنتی ویروس هم کم شده ...حجم آپدیتهای روزانه ش هم کم بود کمتر هم شده...

13. 2 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز الان اوست نسخه 11 اومده و شما از نسخه 7 استفاده میکنید؟
    اگر از اوست راضی بودین، در نسخه های جدید سبک شده و قدرت خوبی داره و باعث افت سرعت سیستم نمیشه و در هنگام وبگردی از پهنای شما استفاده نمیکنه
    میتونید از محصول پاندا استفاده کنید. نسخه رایگان، البته نسبت به نسخه های دیگر امکانات و ویژگی های کمتری داره
    میتونید از کومودو که کاملا رایگان هست و مورد تائید بنده نیز هست استفاده نمایید.

در مورد تریال، پریمیوم، لایسنس، کی، پولی و رایگان توضیحاتی ارائه میدم.
    نسخه های تریال به نسخه هایی گفته میشه که شما در مدت محدودی، مثلا 14 الی 90 روز آنتی ویروس خودتون رو میتونید استفاده کنید. از تمام امکانات آن. یعنی برای مدت چند روز و یا چند ماه میتونید محصول مورد نظر را تست کنید و اگر خوشتان آمد لایسنس اصلی را از نمایندگی بخرید.
    پریمیوم: برخی آنتی ویروس ها محصولات متفاوتی دارند و اینکه پریمیوم و یا توتال نامگذاری میکنند، به دلیل داشتن تمام امکانات و بهینه سازی و چند مورد دیگر، نام آن ها را به این مورد تغییر داده اند.
    مانند ماشین تندر 90 که در چند مدل هست و هر کدام امکانات و ویژگی های خاصی دارند. کیسه هوا و ترمز ABS و ....
    لایسنس به کد فعال سازی گفته میشود. شما برای فعال سازی محصول به حالت ازمایشی (تریال) و یا 1 ساله و یا 2 ساله، نیاز به لایسنس اصلی دارید تا بتونید در این بازه زمانه از محصول خود بطور کامل و راحت استفاده نمایید.
    کی: تولید کد فعال سازی جعلی برای دور زدن آنتی ویروس و فعال سازی آن به مدت محدود. مثلا فعال سازی اوست تا سال 2018 توسط کی. البته هیچ تضمینی برای فعال ماندن نیست و اکثرا توسط شرکت در آپدیت های بعدی بلاک میشود. یعنی دیگر آن کد قابل استفاده نیست.

سوالی بود در خدمت شما هستیم
    خب این از چند سال پیش نصب بود و من هم به جز مورد آپدیت باهاش مشکلی نداشتم و خدا رو شکر کامپیوتر هم تا حالا ویروس نگرفته،منم کاری به کارش نداشتم
    الان بین این سه تا آنتی ویروسی که گفتین کدوم قوی تر و سبک تره و آنلاین آپدیت میشه و دیگه نیازی نیست هر دفعه تمام آپدیت ها رو از اول بصورت یکجا دانلود کنم؟البته یکی از دوستان گفتن مشکل اواست ظاهرا حل شده و بدون بشکن آپدیت میشه
    و اینکه هر سه رایگانه؟؟ چون پول نمیخوام واسه این مورد خرج کنم
    این اواست 7 که دارم از سافت 98 دانلود کرده بودم،یه لایسنس داره که تا 2050 اعتبار میده تا الان هم مشکلی نداشتم باهاش،آنتی ویروس جدید دانلود کنم یه همچین لایسنسی داره؟
    Last edited by r_liaghat; 30-11-2015 at 00:06.

15. 2 کاربر از r_liaghat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

خب این از چند سال پیش نصب بود و من هم به جز مورد آپدیت باهاش مشکلی نداشتم و خدا رو شکر کامپیوتر هم تا حالا ویروس نگرفته،منم کاری به کارش نداشتم
    الان بین این سه تا آنتی ویروسی که گفتین کدوم قوی تر و سبک تره و آنلاین آپدیت میشه و دیگه نیازی نیست هر دفعه تمام آپدیت ها رو از اول بصورت یکجا دانلود کنم؟البته یکی از دوستان گفتن مشکل اواست ظاهرا حل شده و بدون بشکن آپدیت میشه
    و اینکه هر سه رایگانه؟؟ چون پول نمیخوام واسه این مورد خرج کنم
    این اواست 7 که دارم از سافت 98 دانلود کرده بودم،یه لایسنس داره که تا 2050 اعتبار میده تا الان هم مشکلی نداشتم باهاش،آنتی ویروس جدید دانلود کنم یه همچین لایسنسی داره؟
    هر سه مورد قوی هستن و مورد تائید
    شما تا حالا اوست استفاده کردین و شاید با این راحتتر باشید.
    نسخه 11 رو میتونید دانلود کنید و کلیدهای فعال سازی هم تا سال 2018 و یا بیشتر هم موجود هست. نگران کلید نباشید.
    پاندا هم نسخه رایگان هست و بقیه پولی هستن.
    کومودو به کلی رایگانه و پیشنهاد خوبیه.
    بنظر بنده همون اوست رو استفاده کنید برای شما بهتره.
    Last edited by Captain; 30-11-2015 at 02:45.

17. 2 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •