reviewing a/the situation/matter from someone's point of view
reviewing a/the situation/matter from someone's point of view
Last edited by Zero Hour; 19-06-2013 at 18:28.
سلام دوستان خسته نباشید
Practitioner research associateships
کسی نظری نداشت؟
شما یه لطف می کنی خلاصه داستان رو بگی تا بهتر کمک کنن دوستان؟کسی نظری نداشت؟
فکر نکنم کسی بیاد اییین همه رو بخونه برای یه نیم خط
ولی شما خوندی می دونی داستان از چه قراره
ممنون
سلام
داره مواردی را که مردم از دست آمارگیران درمیروند میگه. اون مورد قرمزمیگه:
شاید آنها (دررفته ها) مقررات بهزیستی را نقض کرده باشند؛ چطور؟ با مخفیانه زندگی کردن با کسانی که کمکهای بهزیستی را دریافت میکنند (و دارند کمک میکنند که از آنها حمایت کنند)
چون اگه معلوم بشه که اینها با افراد مستمری بگیر زندگی میکنند ممکنه مستمری آنها قطع بشه.
ممنون
دو تا کلمه عالی توی ترجمه ات بود که اصلا به ذهن خودم نرسیده بود: بهزیستی (که من ترجمه کرده بودم کمک های اجتماعی) و مستمری بگیران.
همونطور که گفتی احتمالا یه قانون هست که دو مستمری بگیر نمی تونند با هم زندگی کنند و در این صورت باید فقط یکی شون مستمری بگیره.
ولی هنوز یه خورده گیجم. چطور میشه این دررفته ها به بقیه مستمری بگیران کمک می کنند که حمایت بیشتری دریافت کنند؟
!!!!
جسارتا من عبارت Legislative districts رو هم ترجمه کردم "نواحی قانونگذاری". تعریفش اینه (از ویکیپدیا): ناحیه ای که هر عضو پارلمان در آن انتخاب شده و از آن ناحیه به پارلمان راه می یابد. شما چیز بهتری به نظرتون میرسه؟
Last edited by srh124; 21-06-2013 at 19:18.
Legislative districts : حوزه های انتخاباتی برای/ جهت ورود به پارلمان
Last edited by Zero Hour; 21-06-2013 at 20:16.
لطفا کمکم کنید من تا 7 تیر باید ترجمه انفرادی 2 رو به استاد تحویل بدم
دو نفر از کمک هزینه استفاده نمیکنند. یکی شرایط دریافت را داره و دومی نداره که با پول اولی زندگی میکنه. برای همین از آمار درمیره تا مستمری اولی قطع نشه.
حمایت هم با مخفی کردن اطلاعات هست. (یعنی سعی میکنند قضیه لو نره)
اون را انگار در مجلس ایران میگن حوزه انتخابیه.
سلام
من فرض میکنم که این در زمینه پزشکی است.(میتونه رشته های دیگه هم باشه)
باید یکجور دوره آموزشی برای کارکنان پزشکی (همه رشته از جمله پزشکی دندانپزشکی داروسازی پرستاری مامایی و غیره) باشه برای کسب صلاحیت کارکردن در یک تیم پژوهشی.
معادل یابی را باید با توجه به برنامه های دانشگاههای خودمون انجام بدی. من چیز دقیقی یادم نمیآد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)