عزیز ازاد پزشکی کی شرکت کردی . مگر دانشگاه ازاد ازمونش برگزار شده است
عزیز ازاد پزشکی کی شرکت کردی . مگر دانشگاه ازاد ازمونش برگزار شده است
منطقه 1 خواهشا!!
یکی این درصد ها رو تخمین بزنه:
تجربی:ادبیات 10-دینی20-عربی0-زبان90-ریاضی 3-زیست10-شیمی3-فیزیک3
زبان:ادبیات 10-دینی 20-عربی 0-ربان عمومی 80-ربان تخصصی 50به بالا
Last edited by rz21; 29-06-2012 at 17:48.
بچه های میگن نتیجه رو اول مرداد میزنن انتخاب رشته هم 17-18 شد
درصدا رو بگید ببینیم همه چیکار کردیم
سلام دوستان سلام زندگی سلام آزادی.....درود.....
بلاخره این کنکور هم تمام شد
اولا یه غلط رسم الخطی تو فیزیک بود بسیار تاثیر گزار..... نوشته بود طول پاره خط نوسان "1cm0" به جای "10cm"...
ادبیات مثل بقیه ی کنکور ها بود...... خیلی سخت نبود.... عربی فقط متنش سخت بود بقیش ساده بود..... دینی مثل همیشه بود...ساده تر بود..... انگلیسی خیلی سخت بود.... به ویژه passage هاش خیلی چرت بود.... یعنی من که انگلیسیم بد نیس 20 دقیقه طول کشید!!!! در حالی که سخت ترین انگلیسی ها رو تو 12 دقیقه حل میکردم....
در کل عمومیش همون چیزی بود که فکر میکردم....
اما اختصاصی...
زمین : جواب ندادم
ریاضیش:سخت بود....یعنی وقت گیر بود.....اگه وقت بیشتری داشتیم بهتر میشد....
زیست: این هم سخت تر از قبل بود.... گرچه فقط یک سفید دارم ولی خیلی ها رو با شک زدم....
فیزیک:لعنتی خیلی ساده بود....درسی که توش قوی بودم ساده اومد البت یکی دو تا سوال مشتی هم توش بود اما غالبش ساده بود....سوال های فرمول دار داشت...بشکه ی پاسکال تو عمرم فکر نمی کردم که بیاد ولی اومد!!!
شیمی:بد نبود...از همیشه 10 درصد سخت بود.....ولی به اندازه ی سنجش سخت نبود....
درصد های احتمالی:
ادب: 50-60 عربی:50 تا 60 دینی:50-60 انگلیسی:80 تا 100 (چه قدر دقیق!!!)
زمین:با یقین صفرریاضی:50-60 زیست:70 تا 85 فیزیک:70 تا 80 شیمی: 70تا 80
ولی جدا میگم این سخت ترین آزمون سراسری تجربی بود.....
Last edited by M A M M U T; 29-06-2012 at 17:43.
زیست رو باید بالای 90 بزنی زیر 90 شانس کمی داری.
بقیه درس ها هم همینطور.
امسال دندانپزشکی و پزشکی دانشگاه آزاد خیلی سخت و داروسازی هم فوق العاده سخت تر از سال های قبل قراراه باشه چون تا پارسال خیلی از بچه ها میرفتن هند و اوکراین و مالزی برای این رشته ها ولی قیمت دلار دو برابر شده و شهریه های اونجا برای ایرانی ها عملا دوبرابر شده و خیلی از والدینی که برنامه ریزی کرده بودن با 50-60 میلیون تومن فرزندشون بره مالزی و هند بخونه الان مجبورن بالای 100 میلیون تومن خرج کنن به همین خاطر همه دانشگاه آزاد رو ترجیح میدن که ارزونتر تموم میشه.
رشته های علوم پزشکی دانشگاه آزاد امسال مثل سال های قبل نیست و خواهیم دید که بدون آوردن درصدهای خوب نمیشه قبول شد.
چطوری؟ خوبی؟؟؟؟ میگم برو همون کامپیوتر رو بخون![]()
کلا همه ی درسا رو خوب بزنی یعنی تقریبا همشون بالای 80.... ولی مطمین نیستم ....ولی بالا زدن سادس.... من پارسال هیچی بلد نبودم همش رو 40 زدم
تازه دینی و ادب و عربی 60 زدم
ولی خدایی در حق ما اجحاف(اجهاف) شد....امتحان ما خیلی سخت بود ولی امتحان شما نسبت به سالای قبل ساده تر بود
...حداقل ریاضیش ساده تر بود
.... راستی زبان چرا نیامدی؟؟؟ چه زبان تخصصی سخته!!!! کلا فک کنم 50 هم نزنم
![]()
salam barobax .pozesh ,mitalabim be khatere fingilish azade riazi va pezeshki daghighan key hastesh? hala dge bayad be omide azad bashim
bacheha gozine 2 felan tarhe takhmin rotbasho azad karde bara hame
سلام
کسی اینجا تخمین رتبه زبان نداره؟؟؟
سلامکسی اینجا تخمین رتبه زبان نداره؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)