سلام دوستان
من هم این برد شیرین رو تبریک میگم.. من به این برد ایمان داشتم و ذره ای تردید به خودم راه ندادم.
در مورد توانایی های مسی به غیر از این چیز دیگه نمیشه گفت :
مسی در پلی استیشن
![]()
سلام دوستان
من هم این برد شیرین رو تبریک میگم.. من به این برد ایمان داشتم و ذره ای تردید به خودم راه ندادم.
در مورد توانایی های مسی به غیر از این چیز دیگه نمیشه گفت :
مسی در پلی استیشن
![]()
بکنبائر: مسي ترکيبي از مارادونا و چارلتون است
فرانس بکن بائر بهترين مدافع تاريخ فوتبال معتقد است که ليونل مسي ترکيبي از ديگو مارادونا و بابي چارلتون است.
بکن بائر ضمن تحسین لیونل مسی اعلام کرد که این بازیکن یک نابغه است.
بکن بائر معتقد است لیونل مسی می تواند با عملکردش جریان بازی بارسلونا را عوض کند و حضور مسی باعث شده که تیم آبی اناری ها تبدیل به بهترین تیم روی سیاره زمین شود.
وی اظهار داشت: مسی نابغه است. او تمام چیزهایی که یک بازیکن نیاز دارد را یکجا در اختیار دارد. هر زمان که به او نگاه می کنم بازیکنی را می بینم که خیلی خیلی ماهر و باهوش است. او با پای چپش مانند دیگو مارادونا عمل می کند. اما مسی یک تفاوت دیگر هم دارد. او از جهاتی شبیه بابی چارلتون هم هست. شخصیت خوب و محترمی که هیچ گاه از کسی یا چیزی بد نمی گوید.
بکن بائر افزود: به نظر من بارسلونا بهترین و کاملترین تیم جهان است. شیوه بازی آنها فوق العاده است. بارها دیده ایم که این تیم شکست ناپذیر است. اما واقعیت این است که آنها نه تنها بهترین تیم هستند، بلکه شیوه بازی آنها هم خیلی تماشایی است. به نظر من آنها در سطح رئال مادرید گذشته، آژاکس در دوره کرایوف و بایرن مونیخ دوره من، هستند.
وی با اشاره به بایرن مونیخ معتقد است که این تیم در بدترین زمان ممکن مسیر خود را گم کرده است.
وی گفت: فکر می کنم بازیکنان بیش از حد روی بازی فینال متمرکز شده اند و این موضوع به نفع آنها نیست. از زمانی که تعطیلات زمستانی را پشت سر گذاشته اند، هنوز آن بازی را که از آنها انتظار داشته ام را ندیده ام. عملکرد خوبی را از خود نشان نداده اند. باید کمی ذهن خود را از فینال و بازی در مونیخ دور کنند و در عوض روی شیوه بازی خود در بوندس لیگا و همچنین لیگ قهرمانان تمرکز کنند.
او بر این باور است که آلمان و اسپانیا شانس قهرمانی در یورو 2012 را دارند و معتقد است که سرمربی تاتنهام بهترین گزینه برای هدایت تیم ملی انگلیس است.
وی در این خصوص گفت: تاتنهام به خاطر حضور ردنپ است که یک تیم بزرگ است. او تاتنهام را تبدیل به یک تیم واقعی کرد و حالا این شانس را دارند که در این فصل جزء چهار تیم اول لیگ جزیره باشند. گاهی اوقات داشتن یک مربی خارجی که فرهنگ جدید و شیوه متفاوتی از فوتبال را با خود به کشور می آورد، خیلی هم بد نیست.
انگلیس هم مانند فرانسه و هلند یک تیم کلاسیک است و شک ندارم که شانس قهرمانی در یورو 2012 را دارد اما به نظر من قهرمان یورو 2012 آلمان یا اسپانیا خواهد بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوارديولا از ستاره ميلان تمجيد کرد
زلاتان در کتاب زندگي نامه اش که اخيرا منتشر شد، به شدت به مربي بارسا حمله کرد و او را فاقد ويژگي هاي مردانه دانست.
پپ گواردیولا، سرمربی بارسا با ستایش از زلاتان ابراهیموویچ، ستاره میلان، این مهاجم سوئدی را خارق العاده توصیف کرد.
زلاتان در سال 2009 با انتقالی 69.5 میلیون یورویی از اینتر به بارسا رفت و یک فصل زیر نظر گواردیولا در نیوکمپ بازی کرد. این در حالی است که زلاتان در کتاب زندگی نامه اش که اخیرا منتشر شد، به شدت به مربی بارسا حمله کرد و او را فاقد ویژگی های مردانه دانست.
چند روز قبل آلگری، سرمربی میلان، زلاتان را در اندازه های مسی دانست و اکنون گواردیولا نیز به ستایش از او پرداخت.
او در گفتگو با مدیاست گفت:" مسی و زلاتان دو بازیکن خارق العاده هستند. من ایبرا را به خوبی می شناسم اما نه خیلی خوب زیرا تنها برای یک فصل مربی او بودم. او همیشه در ایتالیا فوق العاده کار کرده است."
گواردیولا همچنین نمایش خیره کننده مسی در دیدار شب گذشته مقابل لورکوزن را حاصل تلاش تیمی بازیکان بارسا دانست.
" نمایش ها و جوایز فردی مسی در این فصل نشانه شایستگی های تیم است."
بارسا این هفته در لالیگا میهمان راسینگ سانتاندر خواهد بود.
Last edited by nw_nk; 09-03-2012 at 10:34. دليل: Merge
مسی در پلی استیشن
واقعا جملش شاهکاره . . .
صحبت های بازیکنان درمورد بازی
لیونل آندرس مسی
مهم تر از همه ی این اتفاقات و گل ها ، صعود مقتدرانه به مرحله های بعد است که به ما این امکان را میدهد که حریفان خود را بترسانیم و بلکه به قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا هم برسیم که هدف اصلی ماست ... ما برای صعور قاطعانه به بازی رفته بودیم که همین اتفاق افتاد "
کریستین تیو
"امروز همه چیز برای من تحقق یافت . این اتفاقاتی که امروز برای من اتفاق افتاد آرزوی همه ی مردم است.. من باید از طرفداران و هواداران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تشکر کنم ولی از همه مهم تر از سرمربی خودمان که مرا در ترکیب بهترین تیم جهان قرار داد ... امیدوارم بازهم بتوانم برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدرخشم ...
سسک فابرگاس
"مسی میتواند هر غیرممکنی را در فوتبال ممکن کند ... او بهترین بازیکن تاریخ است و ما هیچ گاه بازیکنی مثل او را نخواهیم دید""او در بازی قبل بازی نکرد ولی دوست داشت بازی کند .. او از بازی لذت برد و ما از داشتن او خرسندیم "
ژاوی
"ما نشان دادیم که در سطح بالایی هستیم.. ما از روش بازی مان و اتفاقات خوشحال و راضی هستیم ...ما هیچوقت احساس نکردیم که شکست ناپذیر هستیم ... ما به دلیل به وجود آوردن موقعیت های بسیار و در اختیار داشتند مالکیت توپ برای مدت های طولانی خوشحال و راضی هستیم .ما 10 امتیاز در لیگ عقب هستیم اما هنوز با روحیه و شاد لیگ را دنبال میکنیم "
دنی آلوز
"ما با شور و احساس بازی کردیم و به یک چهارم صعود کردیم ... کارمان سخت تر شد تیم های کمتر ولی بهتری حضور دارند و برای صعود باید تلاشمان را بیشتر کنیم ...برای ادامه ی لیگ قهرمانان فقط بهترین ها میمانند "
سرخیو بوسکتس
"در فوتبال همیشه سعی دارید گل بزنید .. واضح است که همیشه مالکیت توپ را در اختیار داریم ولی علاوه بر آن ما باید به گلزنی هم بپردازیم .. به همین دلیل است که تماشاگران بازی های ما را تماشا میکنند ""کار ما در لیگ سخت شده و هیچ جایی برای اشتباه در لیگ نیست"
منبع : توتال بارسا
من هم تبریک میگم این برد فوق العاده رو
نکته ای که فراتر از بازی زیبای بارسا من رو شگفت زده کرد بازی کاملا پاک و جوانمردانه لورکوزن بود که هیچ وقت به قصد ضربه زدن به ساقهای بازیکنان بارسا تلاشی نکردن
فوتبال پاک خیلی مهمتر از ارائه فوتبال زیباست چیزی که متاسفانه چند سالیست در لالیگا فراموش شده
نیمه دوم انگار پپ منتظر بود تا لورکوزن گل بزنه تا به نوعی از مربی این تیم دلجویی کنه و بعد از گل واقعا زیبای لورکوزن با تعجبی ناشی از تحسین به نوعی از بازی پاک لورکوزن تمجید کرد
فکر نمیکنم بشه در مورد مسی چیز خاصی گفت اون انگار هر بار در هر بازی از خودش پرده برداری میکنه و ما رو شگفت زده
24 سال... سنی که باعث میشه ذهنها به طور صریح تر و شفاف تری قضاوت کنن و کم کم به تعداد کسانی که مسی رو بهترین بازیکن تاریخ تا به این لحظه میدونن اضافه میشه
24 سال... تعریفی جز این نداره که مسی اگر مصدوم نشه حداقل 5 سال دیگه در اوجه و در این سالها مسی قراره سقف آمارها و رکوردها رو تا کجا مرتفع کنه؟
هرگز فراموش نکنید که لورکوزن اینقدر ضعیف نبود که اینجوری شکست بخوره و بازی بارسا نباید باعث بشه فکر کنیم لورکوزن از تیمهای دیگه هم اینجوری شکست میخوره
بارسا نشون داده اگر بازی رو جدی بگیره و بازیکنای سیرابش به یاد تشنگی فصلهای پیششون بیفتن نوکمپ، برنابئو یا سن سیرو فرقی براشون نداره
این بارسا با این روحیه اگر ادامه بده قهرمانی ucl خیلی ساده به دست میاد اما دریغ که بارسا حریفی جز خودش و مدیریت انگیزه و روحیه خودش نداره
تا یادم نرفته در مورد چیپهای شگفت انگیز مسی یکی دو نکته رو بگم
چیپهای مسی خارق العادس و باورنکردنی
شاید گلهای زیباتری باشه مثل قیچی، زدن گل با پشت سر یا پشت پا شوت از پشت 18 اما همه اینها برای گل شدن به درصدی شانس نیاز دارند ولی چیپهای مسی به ویژه چیپ دومش واقعا غیر قابل توضیحه مگه میشه توپی که روی زمین و رو به جلو در حرکته اونم در فاصله ای نزدیک به خط دروازه اینجوری با زاویه کاملا حساب شده ارتفاع بگیره و بعد از اون در بهترین جای ممکن فرود بیاد
قطعا مسی در پلی استیشن نیست چون حتی در پلی استیشن هم نمیشه فراز و فرود یک توپ رو اینچنین مدیریت کرد
واقعا از دیشب تا حالا هر چقدر به چیپ دوم مسی نگاه میکنم جوابی برای این گل ندارم فقط تحیرم رو بیشتر میکنه چون واقعا عجیب بود
تیتر امروز مارکای مادریدی شاید به نوعی جواب این سوال باشه که این 5 گل رو هدیه خدا دونسته
آگاهی کامل مسی از شکل ضربه زدنش به توپ مشخص بود
واقعا ممنونم مسی برای به اشتراک گذاشتن این زیباییها با مردم جهان در عصر افول زیباییها
رد درخواست بارسا توسط کمیته استیناف برای کارت قرمز پیکه
کمیته ی استیناف درخواست تجدید نظر باشگاه بارسلونا به جهت حذف کارت قرمز پیکه را رد کرد و تایید کرد که این بازیکن از حضور در بازی بعدی بارسا محروم است.
بعد از ظهر رئز گذشته، کمیته ی استیناف درخواست تجدید نظر باشگاه بارسلونا به منظور حذف کارت قرمز جرارد پیکه که در مقابل اسپورتینگ خیخون دریافت کرده بود را رد کرد. این به معنای تایید محرومیت پیکه از بازی آینده بارسلونا در مقابل ریسینگ سانتاندر که در روز یکشنبه برگزار میشود میباشد.
منبع: سایت رسمی باشگاه / مترجم: امیر احمدی FCBarca.ir
سابه یا: بازی کردن مثل بارسا غیرممکن است
سرمربی تیم ملی آرژانتین روز 4شنبه در نوکمپ حاضر بود وبازی بارسا را از نزدیک تماشا کرد
سایت گل- الخاندرو سابه یا، سرمربی تیم ملی آرژانتین چهارشنبه شب در ورزشگاه نوکمپ حاضر بود و درخشش شاگردان گواردیولا در بازی با بایرلورکوزن را از نزدیک تماشا کرد. این دیدار در نهایت با برد 1-7 تیم کاتالان به اتمام رسید و لیونل مسی، ستاره آرژآنتینی بارسا در این بازی 5 گل از 7 گل تیمش را به ثمر رساند
محتوای مخفی: ادامه
By Ghazal Ziari
2012/3/8
سابه یا: برای مسی، به یک صفت جدید نیاز داریم
ستاره آبی اناری ها با به ثمر رساندن 5 گل در یک دیدار لیگ قهرمانان اروپا به دنبال رکوردشکنی های بیشتری است
سایت گل- الخاندرو سابه یا سرمربی تیم ملی آرژانتین معتقد است که برای توصیف عملکرد درخشان لیونل مسی، به صفت جدیدی نیاز است.
محتوای مخفی: ادامه
By Ghazal Ziari
2012/3/9
آبیدال از دوران مریضی خود میگوید:
حتی حالا هم من داروهای زیادی مصرف میکنم و رژیم غذایی مشکلی دارم. ولی احساس خوبی دارم.
10 روز بسیار مشکل را در بیمارستان سپری کردم. باید به حرف های دکترها بی توجه بود و فقط سخنان روحیه بخش را گوش داد. دوستان و فامیل حمایت زیادی از من کردند.
بارسلونا واقعا فراتر از یک باشگاه است. بالا بردن جام لیگ قهرمانان برای من هدیه ارزشمندی بود. این مهم ترین و لذت بخش ترین لحظه زندگی فوتبالی من بود. من همیشه از پویول و کل تیم ممنون هستم.
اولین گل من با لباس آبی اناری ها بسیار لذت بخش بود. همه تیم به من تبریک گفتند و گل حساسی بود
ولی گل دوم من در برنابئو که موجب حذف رئال مادرید شد لذت بخش تر بود
منبع:
تبریک به مسی از سوی کاخ سفید
درخشش لیونل مسی در دیدار با بایرلورکوزن با تعریف و تمجید هایی از سرتاسر دنیا همراه بود
![]()
سایت گل- پنج گلی که لیونل مسی در دیدار بارسلونا مقابل بایرلورکوزن به ثمر رساند تعریف وتمجید هایی را از سرتاسر دنیا با خود به همراه داشتاز همین روز روز پنجشنبه بود که نام مسی در دهان خیلی ها می چرخید و خیلی ها از ستاره های دنیای فوتبال گرفته تا افراد متعددی به ستاره ریزنقش آرژانتینی تبریک گفتندالبته یکی از این تبریک ها خاص و عجیب بود. تبریکی از سوی سخنگوی دپارتمان وزارت امور خارجه آمریکا ! او مایک هامر نام دارد و مادرش در مادرید زندگی می کند.مایک هامر در کنفرانس خبری روز پنجشنبه اش در کاخ سفید، به زبان اسپانیایی با خبرنگاران اسپانیا و آمریکای لاتین صحبت کرد . در جریان این کنفرانس خبری و به نقل از خبرنگار تی وی ای اسپانیا در آمریکا، هامر گفت:« من طرفدار رئال مادرید هستم ولی به مسی تبریک می گویم.»
“When I gave the award to iniesta in the Nike premier cup I told him that in a few years I would sit watching him play,… and I was right!” Pep Guardiola"
زمانیکه من جام قهرمانی تورنمنت نایک را به دست اینیستا دادم، به او گفتم در آینده ای نزدیک من به تماشای بازی او خواهم نشست...و حق با من بود!"
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)