تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 372 از 4105 اولاول ... 2723223623683693703713723733743753763824224728721372 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,711 به 3,720 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

میان دوره اومدم
    صافمون کردن ، الآن البته تحملون بالاتر رفته
    1 ساعت قبل از مرخصی تاکتیک داشتیم ، اونقدر سینه خیز دادن تو گرما و سنگ داغ و خاک و خار که مثه جنازه هلا اومدیم میان دوره .
    تنها چیزی که بهش رسیدم تو این 2 روز میان دوره خواب بود . خواب ، خواب ، خواب ! آموزشی = کمبود شدید خواب !!!!!!!!!!!!!!!!!!

پ.ن : این بدبختی ها مال نیروس زمینی هست فقط ( چه سپاه ، چه ارتش ) ، بچه های نیرو هوایی عشق و حال میکردن .
    رفیق من افتادم نیروی هوایی ارتش. جدا عشق و حال هست؟ بچه های نیروی هوایی چه فرقی دارن با بقیه مگه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه redfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

رفیق من افتادم نیروی هوایی ارتش. جدا عشق و حال هست؟ بچه های نیروی هوایی چه فرقی دارن با بقیه مگه؟
    اگه مشهد و بابلسر افتادی که 100% عشق و حال هست ، ولی نیرو هوایی همدان یا کرمان ( یکی از این دو تا ، دقیق نمی دونم ) میگن اذیت می کنن.

اما فرق ما ( من خودم زمینی سپاه هستم ) با نیروی هوایی !!!

تو نیروی زمینی شما نیروی حمله ای هستی ، یعنی باید بالاترین آمادگی بدنی ، نظم و تکنیک های حمله و دفاع رو داشته باشی . باید بتونی کمتر از 30 ثانیه بند پوتینت رو ببندی یا کفشت رو بتونی واکس بزنی ( برای عملیات چریکی که با واکس زدن سریع کفشت شبیه نیروهای عادی میشی و دشمن نمیفهمه شما داشتی تا چند دقیقه قبل عملیات انجام میدادی و شناسایی نمیشی ) ، باید بتونی با 1 قمقمه آب 4 کیلومتر رو وسط گرما بری ، وقتی دراز کش میدن بدون هیچ معطلی بیفتی روی خار و سنگ های تیزی که تو دست و شکمت میره و نباید داد بزنی ، باید خیز در شب ( معادل سینه خیر هز 30 ثانیه 10-20 سانتیمتر بدون سر و صدا ) رو چندین متر روی تیغ ها و خارهای بیابون لعنتی بری و دم نزنی !!!

قمقمه آبی که بهت میدن 1 سومش برای خوردنه ، 2 سومش واسه اینه که هر وقت گفتن استتار با خاک مخلوط کنی بزنی به صورتت تا شناسایی نشی ! حق نداری کلاه آهنیت رو در بیاری چون نور میخوره به پیشونی لعنتیت و اسنایپت می کنن ، وقتی پات تاول میزنه میگن برو وقتی دمل شد بیا ، بعد میگن برو وقتی زخم شد و خون اومد بیا ، بعد میگن برو خودش پینه میشه و پوستت سفت میشه دیگه نمیزنه . راست هم میگن بنده های خدا ! قسمت های پینه زده پای ما دیگه تاول نمیزنه خدارو شکر ، گرچه اون قسمت ها دیگه حس هم ندارن . تاکتیک و آداب نیروهای زمینی فوق العاده مورد توجه هست ! انواع قدم رو روی باند رژه بدون استثناء باید بزنی !

از بچه های نیرو هوایی انواع قدم رو که می پرسیدم تو فرودگاه 2 نوع بیشتر بلد نبود ، قدم آهسته و قدم موزون . انگار دوستامون 90 درجه کلا ندارن !!!!!!!!!!!!

بعد از آموزشی تو نیرو هوایی میتونی کفش پات کنی ( اینجور که میگن ) ، اداب مادابش هم کشکه . دوره کد چتر بازی و این حرفها هم همش کشکه ، کو امکانات . تاکتیکتون هم که تاکتیک نیرو زمینی نیست که 2 ساعت سینه خیز آهسته بخواین برین یا کمین 4 ساعته بکنین . اردو مردو هم میگن تفریح می کنین !!!
    وقت آزاد ما فقط بین ساعت 2 تا 3 هست . به بچه های نیرو هوایی می گفتیم تعجب می کردن !!!

خلاصه دادا هر وقت اونجا بهت سخت گذشت یاد بچه های نیرو زمینی بیفت که بدبخت تر از اونها کسی نیست ! تازه ما سپاهیم ، خیلی وقت ها میبرن مراسم اجرا کنیم همونجا چرت میزنیم . بنده خداها بچه های نیرو زمینی ارتش ، خیلی مردن به مولا !!!

راستی ، بهترین لحظه آموزشی 5 ثانیه قبل از خوابه . با آرامش سرتو میذاری ... با صدای قنداق تفنگ تو در آسایشگاه بیدار میشی ...

ولی ! سختی هاش تا 2 هفته اول هست ، بعد نه اینکه سخت نگیرن ، نه ! بلکه بدنت آماده میشه درد کمتر تحمل میکنی .

توصیه اکید : به هیچ عنوان مسئدولیت قبول نکنین ، وسوسه نشین . من وسوسه شدم ولی قبول نکردم . الآن خدارو شکر می کنم .
    Last edited by redfild; 17-07-2011 at 11:50.

3. 7 کاربر از redfild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

نه آقا اموزشی توی نیروی زمینی و هوایی و دریایی و انتظامی دقیقا مطابق با برنامه سین نیروهای مسلح اجرا میشه. اینهایی که فرق هایی که شما گفتی مثل تاکتیک و اینها فرق آموزش کادر برای خلبانی هواپیما و رانندگی تانک هست . :نه برای سربازی که چه هوایی و چه زمینی فقط برای گوشت جلوی توپ دشمن بودن آماده میشه!! اگه می بینید یه جایی مثل 01 نیروی زمینی یا مراکز آموزشی نیروی هوایی این برنامه ها رو با تخفیف اجرا میکنن چون اونجاها هتل هستن و نمیخوان به سربازها فشار بیارن.منی که توی عجب شیر آموزش دیدم فرقش رو با 01 که هر دو هم مال نیروی زمینی هست لمس کردم.

5. 4 کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

خب ظاهرا نیروی هوایی بدک نیست. من الان آموزشی افتادم نیروی هوایی منطقه هوایی اصفهان.
    تو یگان هم صددرصد تو نیروی هوایی هستم؟

من اگر یه پرونده پزشکی جور کنم دو ماه اعزام رو بندازم عقب میتونم سپاه پذیرش بگیرم. به نظرتون ارزشش رو داره این کار رو بکنم؟
    Last edited by farhad_persona; 17-07-2011 at 13:38.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خب ظاهرا نیروی هوایی بدک نیست. من الان آموزشی افتادم نیروی هوایی منطقه هوایی اصفهان.
    آره دادا ، دیگه تا آخر شما نیرو هوایی ارتش هستی . مگه اینکه امریه جور کنی که تو سازمانی جایی بیفتی .
    به بچه های نیروی هوایی سخت نمیگیرن ، زیاد خودت رو ناراحت نکن .

فقط مهمترین نکته ای که باید رعایت کنی : حتما ! حتما ! حتما ! با خودت پوتین سبک ببر ، من کوتاهی کردم نبردم چوبش رو خوردم ، با 2 کیلو پوتین باید بالا و پائین بپرم !!

8. 3 کاربر از redfild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

آره دادا ، دیگه تا آخر شما نیرو هوایی ارتش هستی . مگه اینکه امریه جور کنی که تو سازمانی جایی بیفتی .
    به بچه های نیروی هوایی سخت نمیگیرن ، زیاد خودت رو ناراحت نکن .

فقط مهمترین نکته ای که باید رعایت کنی : حتما ! حتما ! حتما ! با خودت پوتین سبک ببر ، من کوتاهی کردم نبردم چوبش رو خوردم ، با 2 کیلو پوتین باید بالا و پائین بپرم !!
    پوتین سبک رو خودم باید بخرم؟
    از میدون امام حسین میتونم تهیه کنم؟
    مارک خاصی هست؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

پوتین سبک رو خودم باید بخرم؟
    از میدون امام حسین میتونم تهیه کنم؟
    مارک خاصی هست؟
    من پوتین یارا صنعت خریدم ، سبک و نرم هست ، فقط دقیقا باید سایز پای خودت بگیری ، نه بزرگ نه کوچیک

11. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

یک سوال داشتم اگر من بعد اموزشی ترخیص بشم یعنی دانشگاه قبول بشم برم می تونم تو اون دو سال برم بسیجی فعال شم و کسری بگیرم راستی بسیج سالی چند ماه کسری می دن ؟ ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من اگر یه پرونده پزشکی جور کنم دو ماه اعزام رو بندازم عقب میتونم سپاه پذیرش بگیرم. به نظرتون ارزشش رو داره این کار رو بکنم؟
    شما اعزامت کیه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

یک سوال داشتم اگر من بعد اموزشی ترخیص بشم یعنی دانشگاه قبول بشم برم می تونم تو اون دو سال برم بسیجی فعال شم و کسری بگیرم راستی بسیج سالی چند ماه کسری می دن ؟ ممنون
    حداکثر 6 ماه !
    کیا تا حالا پاشون سوخته؟ تو خواب؟
    ماله ما از تاول و دمل و پینه سیاه و زرد شده ، ولی تا حالا نسوخته .یعنی چجوری ؟ نگهبان آسایشگاه بسوزونه ؟ یا عرق سوز بشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •