تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 372 از 416 اولاول ... 272322362368369370371372373374375376382 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,711 به 3,720 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رئال مادرید 2-3 ساراگوسا: خداحافظ قهرمانی لالیگا

رئالی ها در شبی که جام قهرمانی کوپا دل ری را به هواداران شان تقدیم کردند، دومین شکست خانگی شان را مقابل ساراگوسا پذیرفتند

سایت گل- رئالی ها در شبی که جام قهرمانی کوپا دل ری را به هواداران شان تقدیم کردند، دومین شکست خانگی شان را مقابل ساراگوسا پذیرفتند، تا عملا شانس قهرمانی در رقابت های این فصل لالیگا را از دست بدهند.

مورینیو مانند دیدار هفته گذشته مقابل والنسیا تیم دومش را راهی میدان کرد اما برخلاف هفته پیش که یک پیروزی رویایی را به دست آوردند، این بار در خانه شکست خوردند.

رئالی ها برای اینکه در فاصله پنج هفته تا پایان رقابت ها همچنان فشار روی بارسا را حفظ کنند، نیاز به پیروزی در این دیدار داشتند اما شکست 3-2 مقابل ساراگوسا، موجب شد تا اختلاف 8 امتیازی شان با آبی و اناری ها حفظ شود. این در حالی است که شاگردان گواردیولا تا دقایقی دیگر در آنوئتا مقابل رئال سوسیداد قرار خواهند گرفت و پیروزی آنها در این دیدار می تواند امید قهرمانی رئالی ها را به کلی از بین ببرد زیرا در این صورت بارسا از چهار بازی آخرش تنها به یک امتیاز نیاز خواهد داشت.

در دیدار امشب تیم میهمان ابتدا با گل های لافیتا (41) و گابی (54) که از روی نقطه پنالتی به ثمر رسید، از رئال پیش افتاد.

سرخیو راموس در دقیقه 62 اختلاف را به حداقل رساند اما لافیتا در دقیقه 77 گل دوم خودش و گل سوم ساراگوسا را به ثمر رساند.

کریم بنزما در دقیقه 85 بار دیگر اختلاف را کم کرد اما در 5 دقیقه پایانی توپی از خط دروازه ها عبور نکرد تا رئال یک شکست خانگی دیگر را تجربه کند.

رئالی ها در این دیدار هم 10 نفره شدند تا این بار انگشت اتهام به سوی مورینیو و مردانش نشانه رود. مورینیو که همیشه داوران دیدارهای تیمش مقابل بارسا را به اخراج ناعادلانه بازیکنانش محکوم می کند، در دقیقه 86 این دیدار شاهد اخراج ریکادو کاروالیو بود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2011/4/30

رئال سوسیه‌داد 2 – بارسلونا 1: باخت ذخیره های بارسلونا

میزبان شکست یک بر صفر را با پیروزی عوض کرد.

سایت گل – رئال سوسیه‌داد توانست در دیداری پرشور، بارسلونا را در ورزشگاه سن سباستین ببرد و نگذارد فاصله بارسا در صدر جدول به یازده امتیاز برسد.

البته بارسلونا چندین بازیکن جوان در ترکیب ثابت قرار داده بود.

مردان جوزپ گواردیولا در نیمه اول پیش افتادند و در نیمه دوم هم دست به حمله زدند اما در نهایت بازی را باختند.

بارسلونا در دقیقه 30 با ضربه دقیق و زیبای تیاگو آلکانتارا روی پاس لیونل مسی به گل اول رسید.

بارسا در ادامه بازی به مالکیت توپ پرداخت اما در نهایت گل تساوی را در دقیقه 71 دریافت کرد.

دیه‌گو ایفران، مهاجم تازه‌وارد سوسیه‌داد در دقیقه 71 بر خلاف جریان بازی گل زد. او روی تعلل گابریل میلیتو و آندرئو فونتاس صاحب توپ شد و توپ را از نزدیکی نقطه پنالتی به گوشه بالای دروازه خوسه پینتو زد.

میلیتو در دقیقه 76 دروازه حریف را با ضربه سر گشود، اما در موقعیت آفساید قرار داشت.

شش دقیقه بعد، روی خطای خاویر ماسچرانو، سوسیه‌داد صاحب یک ضربه پنالتی شد که ژابی پریتو آن را به گل تبدیل کرد.

بارسا همچنان صدرنشین است و رئال سوسیه‌داد سیزدهم است.

کد:
    2011/5/1

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من غیر از ال کلاسیکو بازیای اسپانیا رو خیلی کم میشه که نگاه بکنم اما بازی دیشب بارسا و سوسیه داد رو دیدم و بازی هم خوب و زیبا بود
    همیشه فکر میکردم غیر از رئال و بارسا و نهایتا ولنسیا و سویا بقیه تیمهای لالیگا در سطح خیلی پایینی هستن و مثلا اگه چهار تیمی که گفتم رو از لالیگا و big4 رو از لیگ جزیره کنار بذاریم اون وقت دیگه لالیگا در مقابل لیگ جزیره حرفی برای گفتن نداره ولی سوسیه داد چیزی دیگه ای به من نشون داد

راستی این پینتو هم ته سوتی بود گل دوم تمام و کمال تقصیر اون بود به نظر من خیلی بیشتر از ماسکرانو که پنالتی داد مقصر بود

ضمنا مسی هم در روزی که به قول مزدک خوب بازی نکرد بازم فوق العاده بود ( همون حرکت پا به توپش تو نیمه دوم برای این حرف من کافیه!!)
    اول جا داره به کلیه هواداران رئال سوسیداد این برد تبریک بگم :ی
    من به نیابت از هزاران هزار طرفدار سوسیه داد در ایران! از شما به خاطر این تبریک تشکر میکنم

داره خودمونی میشه salar_khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    mazandaran *** neka

پيش فرض

من قدمم نحض بود،تا تلویزیون رو باز کردم یکی خوردیم
    قدم من خوب بود تا روشن کردم گل زدیم.
    دروازه بان نگو ماله خدا پدر مادر والدزو بیامرزه
    به قول دوستمون باخت دیشب نتیجه غرور بود.
    Last edited by salar_khan; 01-05-2011 at 06:37.

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

رئالی ها در این دیدار هم 10 نفره شدند تا این بار انگشت اتهام به سوی مورینیو و مردانش نشانه رود.
    قربونه آدمه چیز فهم ..
    20-30 صفحه تو اون یکی تایپک بحث کردن، عکس گذاشتن، بازیکنای بارسا رو به بازیگری محکوم کردن ..

پ.ن : راستی بارسا هم باخت .. بیاین خودتونو خالی کنین

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یادش به خیر ؛ زمانی که مورینیو در اینتر بود " اینتر (مورینیو) فقط وقتی می باخت که 7 نفره می شد" ،

گویا قراره مورینیو تلافی 8 سال نباختن در زمین خودی رو یکباره در بیاره .

انگیزه و جنگجویی تیم تعریفی نداره ، مدل خوب و الگو میتونه یونایتد 99 باشه .

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

روی پاس لیونل مسی

اون پاس لیونل مسی بود؟؟؟؟!!!!!
    اومد استوپ کنه از زیز پاش در رفت!!!!مطمئنا خود بارسایی های فروم قبول دارند که این پاس گل نبوده

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

واقعا از پينتو بعيد بود گل اينجوري بخوره!خيلي بد گل خورد اون حركت به سمت چپش چه معني داشت؟

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

انگیزه و جنگجویی تیم تعریفی نداره ، مدل خوب و الگو میتونه یونایتد 99 باشه .
    البته مدل 99 منچستر يه طراح مثل فرگوسن ميخواد با احترام به مورينيو و گوارديولا و ...
    تمام تجربيات مورينيو و گوارديولا رو روي هم بزاريم فقط يكي از جيبهاي كوچيك كوله بار تجربيات فرگوسن پر ميشه
    شايد اين دو مربي افتخارات زيادي آورده باشن
    اما قضاوت هميشه اشتباه تاريخ از روي تابلوي نتايج باعث نميشه من به عنوان يه فرد زنده كه ميتونم حقيقت رو از دل تاريخ بيرون بكشم هم همينجور قضاوت كنم
    براي من جالبه كه انسانهاي زنده موقع قهرماني ميگن تاريخ اسم برنده ها رو ثبت ميكنه
    اين ديدگاه از نظر فلسفه و منطق اشتباهه
    شايد در مورد آدمهاي مرده درست باشه اما در مورد انسانهاي زنده نه
    انسانهاي زنده هميشه با كليت تاريخ سر و كار دارن نه بخشي از اون
    برنده شدن بخشي از تاريخه نه همه اون
    انسان زنده حتي ميتونه مثلا اولين قهرماني رئال يا برزيل رو در سي ال و جام جهاني مورد سوال قرار بده و ميده
    تجربه به عنوان موجودي هوشمندتر از تاريخ هميشه فارغ از نتيجه در سمت درست قرار ميگيره
    تجربه رو به عاقل ها ميدن نه برنده ها
    يه مثال:
    گوارديولا در فينال سي ال فرگوسن رو برد و قهرمان شد
    اما من مطمئنم بخش بزرگي از تجربه گرانبهاي اون ديدار رو به فرگوسن دادن چون او آغوش و ذهن بازتري داشت
    منظور من اين نيست كه گوارديولا عاقل نيست نه گوارديولا هنوز در ابتداي راهه

دركل من مرام و شعور مربيهاي يكي دو نسل قبل و نوع نگاهشون به برد و باختها رو خيلي بيشتر ميپسندم
    ساكي
    ايويچ
    كاپلو
    بكن بائر
    آراگونس
    زاگالو
    پريرا
    دلبوسكه ... و فرگوسن
    به معناي واقعي كلمه مربيگري ميكردن و حتي طبق تعريف مدرن و امروزيه سمت سرمربيگري عمل ميكردن
    مربي بايد توي رختكن حرفهاشو بزنه و روي نيمكت طبق تغييرات بازي تعويضهاشو انجام بده
    به همين خاطره كه به غير موارد خيلي نادر اكثر مواقع اينها روي نيمكت آرام و ساكت بودن و هستن
    اين نوع مربيگري كه به ذات اين شغل هم نزديكتره واقعا باشكوه تره
    به همين خاطره كه اين مربيها ميتونن بعد از زمين خوردن به قول تو الگويي مثل 99 رو به وجود بيارن

9. این کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ژوزه مورینیو: بازیکنانم بی انگیزه بودند

آقای خاص در این دیدار کریس رونالدو را حتی در فهرست تیمش قرار نداد اما ارتباط شکست تیمش با غیبت این ستاره پرتغالی را رد کرد

سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، پس از شکست 3-2 امشب تیمش مقابل ساراگوسا، بازیکنانش را به این دلیل که انگیزه زیادی برای پیروزی نشان ندادند، مورد سرزنش قرار داد.

آقای خاص در این دیدار کریس رونالدو را حتی در فهرست تیمش قرار نداد اما ارتباط شکست تیمش با غیبت این ستاره پرتغالی را رد کرد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" مربی نتوانست بازیکنانی که در نیمه اول خوب کار نکردند را برای نیمه دوم تحریک کند. ما پیش از اینکه در نیمه دوم کمی بهتر شویم، سه گل از حریف دریافت کردیم.

تیم تقریبا همانی بود که در دیدارهای دشوارتر به میدان رفته بود مانند دیدار مقابل بیلبائو یا والنسیا. ما در هر دو این دیدارها به پیروزی رسیده بودیم.

غیبت رونالدو تصمیم من بود. ما برای این دیدار ایگواین و بنزما را در اختیار داشتیم که اشتیاق زیادی برای بازی داشتند. آدبایور هم روی نیمکت بود. به همین دلیل چنین تصمیمی گرفتم.

حریف ما سخت جنگید. این سه امتیاز به آنها کمک خواهد کرد تا در لالیگا بمانند. آنها پس از آنکه پیش افتادند، خیلی وقت کشی کردند. آنها کمی هم خوش شانس بودند."

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/4/30

پپ گواردیولا: سوسیه داد درس خوبی به ما داد

در این دیدار بارسلونا با گل تیاگو آلکانتارا از حریف پیش افتاد اما گل های دیه گو ایفران و ضربه پنالتی ژابی پریتو، اولین شکست خارج از خانه بارسا در این فصل را رقم زد

سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بارسلونا، اعلام کرد که شکست 2-1 مقابل رئال سوسیه داد، تجربه خوبی برای تیمش بوده است.

در این دیدار بارسلونا با گل تیاگو آلکانتارا از حریف پیش افتاد اما گل های دیه گو ایفران و ضربه پنالتی ژابی پریتو، اولین شکست خارج از خانه بارسا در این فصل را رقم زد.

گواردیولا در کنفرانس مطبوعاتی پایان بازی گفت:" این درس مهمی بود که ما امروز گرفتیم. ما باید با فکر بازی کنیم. ما به چهار امتیاز نیاز داریم و باید ببینیم کجا می توانیم آن را به دست بیاوریم.

ما تیمی هستیم که ممکن است پیروز شویم یا شکست بخوریم. ما شرایط سختی داریم زیرا بسیاری از بازیکنان مان را در اختیار نداشتیم. ما در نیمه دوم بازی پایاپایی ارائه دادیم اما در دقایق توپ را از دست دادیم و از همین مسئله ضربه خوردیم. ما کنترل توپ را در اختیار نداشتیم."

او همچنین در مورد دیدار پیش روی تیمش مقابل رئال در نیمه نهایی لیگ قهرمانان گفت:" پیروزی همیشه بهتر از شکست است اما ما باید این شکست را تجزیه و تحلیل کنیم. آن دیدار در نیمه نهایی لیگ قهرمانان است و باید خودمان را برای آن آماده کنیم.

ما با توجه به پیروزی در دیدار رفت برتری خوبی داریم اما باید مطمئن شویم که بازیکنان مصدوم مان بهبود پیدا کرده اند. به هر ترتیب بازی دشواری خواهیم داشت و ما باید بر این شرایط غلبه کنیم. وقتی به دیدار فینال برسیم، گزینه های بیشتری خواهیم داشت."

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/5/1

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیشخوانِ برجسته:

مورینیوی امکان پذیر

( یه چیزی تو همین مایه ها )

دیگر پیشخوان ها:

هیگوآیین، کاکا، گرانرو و راموس:
    " دوباره به اوج خود باز میگردیم "

رئال مادرید 2-3 زاراگوزا

اشتباهات ایکر باعث شکست رئال شد

مورینیو: " در حال حاضر مربی هستم که نمی دانم چطور روحیه از دست رفته بازیکنانم را برگردانم "

گوآردیولا: " شکست مقابل سوسیه داد درس عبرتی بود که دیگر حریفی را دست کم نگیریم "

پیش نمایه آاِس:

پیشخوانِ برجسته:

نمی خواهم ببینم

دیگر پیشخوان ها:

بارسلونا با غائبینش مقابل سوسیه داد مغلوب شد و رئال مادرید با تیم دومش مقابل زاراگوسا شکست خورد

مورینیو: " در حال حاضر مربی هستم که نمی دانم چطور روحیه از دست رفته بازیکنانم را برگردانم "

گوآردیولا: " باید اشاره کنم که سوسیه داد بهتر از ما بود "

اثرات خستگی در هر دو تیم رئال مادرید و بارسلونا به وضوح دیده می شود

// با تشکر از اردلان عزیز بابت ترجمه
    Last edited by kasra_khan2003; 01-05-2011 at 19:34.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •