تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 372 از 1783 اولاول ... 2723223623683693703713723733743753763824224728721372 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,711 به 3,720 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من نمیفهمم چرا اینقدر پهنای باند رو تو شب کم میکنن !؟؟؟
    شبا وقتی یک فایل میزارم برای دانلود سرعتش روی 20 40 kb/s هستش ولی وقتی مثلا 4 یا 5 تا فایل میزارم همشون سرعتشون روی 20 تا 30 هست که تقریبا جمعا میشه 120 140
    این در صورتیه که اون اول که برام وصل کرده بودن جمع سرعت دانلود چند تا فایلم با هم میشد 190 200 !!!
    این کاری که شما کنید ، برای ما امکان پذیر نیست ، اگر یه فایل را بذاریم کله سرعتش 15 هست ، دوتا بذاریم این 15 تقسیم میشه بین این دو فایل، نمی دونم چطوری برای شما میشه اما برای ما نمیشه

2. این کاربر از golden111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام آقای ساپورتر ؛
    امیدوارم که این مطلب رو با دقت بخونید و به گوش مدیران شرکت برسونید مطمئنا تو این انجمن هزاران نفر این مطلب رو میخونن و به راحتی میشه محبوبیت یک شرکت رو توی نت به حق و به راحتی آورد پایین !

بنده نزدیک 5 ساله که یوزر صبانت هستم و متاسفانه 20-30 نفر رو تا بحال خودم پیگیری کردم و یوزر صبانت کردم !
    یکشنبه مورخه 90/5/16 ساعت 12:43 اعلام خرابی خطم رو به پشتیبانیتون کردم و نفری که تو پشتیبانی صبانت نشسته بود انصافا خیلی مودب و محترم بود فرمودند که مودم رو ببرید دم درب ورودی و مستقیم چک کنید اگر چراغ استاتوس روشن نشد پس مشکل داخلی نیست و تا یک ربع بعد اعلام کنید تا فردا صبح نفری که میره مخابرات مشکلتون رو پیگیری و حل کنه
    بنده هم سریعا مودم رو بردم دم درب منزل و اونجا هم چراغ استاتوس کلا خاموش بود خلاصه تماس گرفتم با همین آقا و زحمت کشید و اعلام خرابی رو ثبت کرد .
    خلاصه با چندین بار تماس مکرر تا امروز هنوز مشکل پابرجاست و علت را مشکل بیرون آمدن خطم از رانژه اعلام کردند و جالب است بدانید که میگویند باید مخابرات اینکارو انجام بده
    مطمئنا امروز هم که پنجشنبه هست و نیمه وقت , فردا هم جمعه و تعطیل و باز هم داستان تکراری سرکار بودن یک کاربر بدون درنظر گرفتن حقی که مطمئنا حق اوست .

حالا سوال من اینه که منه یوزر که مرخصی گرفتم تا به کارهای همیشگی ام برسم و اینترنت بعد از آب و غذا ضروریترین و مهم ترین گزینه برایم هست و بدون اینترنت زندگیم مختل میشود باید چکار کنم ؟

چرا وقتی یکهفته مانده به اتمام اکانت هی تماس میگیرید و میگویید که زمان اکانتتون در حال اتمام هست و سریعا شارژ کنید تا پورتتون به کس دیگه ای واگذار نشده ؟

مگر صبانت و امثال شرکت شما با همین هزاران یوزری که دارن ازتون به اصطلاح خدمات میگیرن نشده صبانت ؟

چرا وقتی شرکتی به واسطه کاربرانش پولدار میشه , چرا اینو حق خودش میدونه که به راحتی کسی که بابت یک خدمت ناقابل هزینه کرده , حقش به راحتی پایمال بشه ؟

مگه شما فی سبیل الله کار میکنید , مگر من و یوزرهای دیگه پول ندادیم و نمیدیم بابت خدمات ؟
    پس کجاست این خدمات , کجاست پشتیبانی ....

وقتی هم که میخواهید توجیح کنید میگید که مگر تنها شما مشکل دارید خیلی ها مثل شما هستند اما آقای ساپورتر که امیدوارم این حرفای بنده را به گوش مدیرتون برسونید ؛ برای حل این مشکل باید نفراتتون رو زیاد کنید یعنی پول بیشتری خرج کنید تا به سرعت به مشکلات رسیدگی بشه و هم یوزر و هم خدا راضی باشه

امیدوارم روزی برسه تا هر کسی که پولی رو با زحمت بدست میاره و بابت چیزی هزینه میکنه , هم راضی بمونه و بتونه حقش رو بگیره اما میدونم چیزی به نام حق در این دنیا وجود نداره ..... !

الآن هم دارم با این دایل آپ بیچاره این پست رو میدم و با سرعت پایینی که داره هیچوقت قطع نمیشه تا بابت وصلش التماس کنیم !!

با تقدیم احترام
    یکی از یوزرهای قدیمی صبانت
    دوست عزیز شما اولین نفری نیستین که این مشکل داره و این جمع آوری رانژه شما ارتباطی به صبانت نداره.
    اکثر مراکز مخابراتی چندین بار در سال کابل برگردان مخابراتی دارند و اشتباهی خط خیلی از کاربران را از رانژه درمیارن. فعلا هم که مخابرات بدجوری با شرکت های خصوصی درافتاده و این وسط هم کاربران بدجوری زیان خواهند دید. شما تحمل داشته باشید تا رانژه شما مجدد کشیده بشه.
    اگر رانژه کردن دست صبانت بود که یک روزه رانژه کشیده میشد ولی متاسفانه این کار رو مخابرات باید انجام بده که هیچ ارزشی هم برای مردم قائل نیست.

4. 3 کاربر از Sabanet - Support بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MVP77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوست عزیز شما اولین نفری نیستین که این مشکل داره و این جمع آوری رانژه شما ارتباطی به صبانت نداره.
    اکثر مراکز مخابراتی چندین بار در سال کابل برگردان مخابراتی دارند و اشتباهی خط خیلی از کاربران را از رانژه درمیارن. فعلا هم که مخابرات بدجوری با شرکت های خصوصی درافتاده و این وسط هم کاربران بدجوری زیان خواهند دید. شما تحمل داشته باشید تا رانژه شما مجدد کشیده بشه.
    اگر رانژه کردن دست صبانت بود که یک روزه رانژه کشیده میشد ولی متاسفانه این کار رو مخابرات باید انجام بده که هیچ ارزشی هم برای مردم قائل نیست.
    خب بالاخره مشکل حل شد و الآن که دارم پست میدم Adsl وصله اما بازم بوق مخابرات قطعه یعنی مطمئن هستم وقتی بوق بیاد تو گوشی دوباره Adsl قطع میشه
    خواهش میکنم در این مورد فکری اساسی بکنید تا این وسط یوزر ضرر نکنه
    با تشکر

6. 2 کاربر از MVP77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

سلام آقای ساپورتر ؛
    امیدوارم که این مطلب رو با دقت بخونید و به گوش مدیران شرکت برسونید مطمئنا تو این انجمن هزاران نفر این مطلب رو میخونن و به راحتی میشه محبوبیت یک شرکت رو توی نت به حق و به راحتی آورد پایین !

بنده نزدیک 5 ساله که یوزر صبانت هستم و متاسفانه 20-30 نفر رو تا بحال خودم پیگیری کردم و یوزر صبانت کردم !
    یکشنبه مورخه 90/5/16 ساعت 12:43 اعلام خرابی خطم رو به پشتیبانیتون کردم و نفری که تو پشتیبانی صبانت نشسته بود انصافا خیلی مودب و محترم بود فرمودند که مودم رو ببرید دم درب ورودی و مستقیم چک کنید اگر چراغ استاتوس روشن نشد پس مشکل داخلی نیست و تا یک ربع بعد اعلام کنید تا فردا صبح نفری که میره مخابرات مشکلتون رو پیگیری و حل کنه
    بنده هم سریعا مودم رو بردم دم درب منزل و اونجا هم چراغ استاتوس کلا خاموش بود خلاصه تماس گرفتم با همین آقا و زحمت کشید و اعلام خرابی رو ثبت کرد .
    خلاصه با چندین بار تماس مکرر تا امروز هنوز مشکل پابرجاست و علت را مشکل بیرون آمدن خطم از رانژه اعلام کردند و جالب است بدانید که میگویند باید مخابرات اینکارو انجام بده
    مطمئنا امروز هم که پنجشنبه هست و نیمه وقت , فردا هم جمعه و تعطیل و باز هم داستان تکراری سرکار بودن یک کاربر بدون درنظر گرفتن حقی که مطمئنا حق اوست .

حالا سوال من اینه که منه یوزر که مرخصی گرفتم تا به کارهای همیشگی ام برسم و اینترنت بعد از آب و غذا ضروریترین و مهم ترین گزینه برایم هست و بدون اینترنت زندگیم مختل میشود باید چکار کنم ؟

چرا وقتی یکهفته مانده به اتمام اکانت هی تماس میگیرید و میگویید که زمان اکانتتون در حال اتمام هست و سریعا شارژ کنید تا پورتتون به کس دیگه ای واگذار نشده ؟

مگر صبانت و امثال شرکت شما با همین هزاران یوزری که دارن ازتون به اصطلاح خدمات میگیرن نشده صبانت ؟

چرا وقتی شرکتی به واسطه کاربرانش پولدار میشه , چرا اینو حق خودش میدونه که به راحتی کسی که بابت یک خدمت ناقابل هزینه کرده , حقش به راحتی پایمال بشه ؟

مگه شما فی سبیل الله کار میکنید , مگر من و یوزرهای دیگه پول ندادیم و نمیدیم بابت خدمات ؟
    پس کجاست این خدمات , کجاست پشتیبانی ....

وقتی هم که میخواهید توجیح کنید میگید که مگر تنها شما مشکل دارید خیلی ها مثل شما هستند اما آقای ساپورتر که امیدوارم این حرفای بنده را به گوش مدیرتون برسونید ؛ برای حل این مشکل باید نفراتتون رو زیاد کنید یعنی پول بیشتری خرج کنید تا به سرعت به مشکلات رسیدگی بشه و هم یوزر و هم خدا راضی باشه

امیدوارم روزی برسه تا هر کسی که پولی رو با زحمت بدست میاره و بابت چیزی هزینه میکنه , هم راضی بمونه و بتونه حقش رو بگیره اما میدونم چیزی به نام حق در این دنیا وجود نداره ..... !

الآن هم دارم با این دایل آپ بیچاره این پست رو میدم و با سرعت پایینی که داره هیچوقت قطع نمیشه تا بابت وصلش التماس کنیم !!

با تقدیم احترام
    یکی از یوزرهای قدیمی صبانت
    دوست عزیز من دقیقا مشکل شما رو تو زمان امتحانات پیدا کردم...دقیقا 2 هفته تمام منم سرو کار گذاشتن.......هر بار که زنگ میزدم...باید خودمو معرفی میکردم که بعد تازه مشکلم رو بگم.....(یعنی یادشون میرفت من یوزر مشکلم چی هست)...خلاصه من خودم میدونستم خطم از راژه خارج شده ولی وقتی بشون میگفتم...که مشکل رانژه دارم...میگفتن: خودت باید بری مخابرات...این وظیفه ما نیست...
    در صورتی که طوی قرارداد نوشته اگه مشکلی داشتین با این شماره ها تماس بگیرین....
    خلاصه از هفت خوان رستم عبور کردم.....تا خطم را ار دوبراه رانژه کردن...
    .اینو بدون دقیقا وظیفه خودت شرکته که پی گیری خطتت رو کنن...
    .چون اگه رفتی مخابرات گفتی خطم رو رانژه کنین...بت میگن این وظیفه خود شرکته....و واقعا هم وظیفه شرکته....ولی کو گوشه شنوا

8. این کاربر از yahe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

خب بالاخره مشکل حل شد و الآن که دارم پست میدم Adsl وصله اما بازم بوق مخابرات قطعه یعنی مطمئن هستم وقتی بوق بیاد تو گوشی دوباره Adsl قطع میشه
    خواهش میکنم در این مورد فکری اساسی بکنید تا این وسط یوزر ضرر نکنه
    با تشکر
    لطفا مشکل بوق رو به مرکز مخابرات خودتان یا 17 اعلام کنید تا وصل کنند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MVP77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

لطفا مشکل بوق رو به مرکز مخابرات خودتان یا 17 اعلام کنید تا وصل کنند.
    خب دوست عزیز سری قبل هم دقیقا همینطوری شد که بوق اومد تو گوشی اما adsl قطع شد یعنی از حالت رانژه اومد بیرون
    بالاخره نمیشه که یا بوق نداشته باشیم یا adsl
    میترسم زنگ بزنم به 117 بوق بیاد و adsl قطع بشه و باز داستان از اول شروع بشه
    چکار کنم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr.dengo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان سلام
    میخواستم ببینم سرعت دانلودتون شبا چنده حدودا ؟
    میخوام از پارس کوچ کنم
    راسته میگن هر 1 ساعت به 1 ساعت دیس میشه شبانش ؟

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام
    یک مدیری چیزی بیاد پست اول رو ویرایش کنه در مورد این شرایطی که این شرکت داره یک توضیحی بنویسه که هر چند پست چنتاش سوال هایی نظیر :
    سرعت,دانلود,شبانه و ... نباشه

13. 3 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان سلام
    میخواستم ببینم سرعت دانلودتون شبا چنده حدودا ؟
    میخوام از پارس کوچ کنم
    راسته میگن هر 1 ساعت به 1 ساعت دیس میشه شبانش ؟

من شبانه 1.5 -1.7 داناود میکنم با سرعت 120-130 والا یه بار که بیدار موندم تا 5 هیچ دیسکانکتی صورت نگرفت !
    روزانه هم تا 10 مگ اول 120 هست بعدش سرعت میاد رو 60-65 محدود میشه اینجا سیستم burst فرق داره با پارس بر عکس عمل میکنه
    راستی من مرکز شهید عاطف هستم تهرانپارس !

15. این کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr.dengo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

پس دیس میکنه من لینکام غیره مستقیمه دیس بکنه درد نمیخوره اصلا خیلی ممنون داداش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •