این کاری که شما کنید ، برای ما امکان پذیر نیست ، اگر یه فایل را بذاریم کله سرعتش 15 هست ، دوتا بذاریم این 15 تقسیم میشه بین این دو فایل، نمی دونم چطوری برای شما میشه اما برای ما نمیشه
این کاری که شما کنید ، برای ما امکان پذیر نیست ، اگر یه فایل را بذاریم کله سرعتش 15 هست ، دوتا بذاریم این 15 تقسیم میشه بین این دو فایل، نمی دونم چطوری برای شما میشه اما برای ما نمیشه
دوست عزیز شما اولین نفری نیستین که این مشکل داره و این جمع آوری رانژه شما ارتباطی به صبانت نداره.
اکثر مراکز مخابراتی چندین بار در سال کابل برگردان مخابراتی دارند و اشتباهی خط خیلی از کاربران را از رانژه درمیارن. فعلا هم که مخابرات بدجوری با شرکت های خصوصی درافتاده و این وسط هم کاربران بدجوری زیان خواهند دید. شما تحمل داشته باشید تا رانژه شما مجدد کشیده بشه.
اگر رانژه کردن دست صبانت بود که یک روزه رانژه کشیده میشد ولی متاسفانه این کار رو مخابرات باید انجام بده که هیچ ارزشی هم برای مردم قائل نیست.
خب بالاخره مشکل حل شد و الآن که دارم پست میدم Adsl وصله اما بازم بوق مخابرات قطعه یعنی مطمئن هستم وقتی بوق بیاد تو گوشی دوباره Adsl قطع میشه
خواهش میکنم در این مورد فکری اساسی بکنید تا این وسط یوزر ضرر نکنه
با تشکر![]()
دوست عزیز من دقیقا مشکل شما رو تو زمان امتحانات پیدا کردم...دقیقا 2 هفته تمام منم سرو کار گذاشتن.......هر بار که زنگ میزدم...باید خودمو معرفی میکردم که بعد تازه مشکلم رو بگم.....(یعنی یادشون میرفت من یوزر مشکلم چی هست)...خلاصه من خودم میدونستم خطم از راژه خارج شده ولی وقتی بشون میگفتم...که مشکل رانژه دارم...میگفتن: خودت باید بری مخابرات...این وظیفه ما نیست...
در صورتی که طوی قرارداد نوشته اگه مشکلی داشتین با این شماره ها تماس بگیرین....
خلاصه از هفت خوان رستم عبور کردم.....تا خطم را ار دوبراه رانژه کردن...
.اینو بدون دقیقا وظیفه خودت شرکته که پی گیری خطتت رو کنن...
.چون اگه رفتی مخابرات گفتی خطم رو رانژه کنین...بت میگن این وظیفه خود شرکته....و واقعا هم وظیفه شرکته....ولی کو گوشه شنوا
لطفا مشکل بوق رو به مرکز مخابرات خودتان یا 17 اعلام کنید تا وصل کنند.
خب دوست عزیز سری قبل هم دقیقا همینطوری شد که بوق اومد تو گوشی اما adsl قطع شد یعنی از حالت رانژه اومد بیرون
بالاخره نمیشه که یا بوق نداشته باشیم یا adsl
میترسم زنگ بزنم به 117 بوق بیاد و adsl قطع بشه و باز داستان از اول شروع بشه
چکار کنم ؟![]()
دوستان سلام
میخواستم ببینم سرعت دانلودتون شبا چنده حدودا ؟
میخوام از پارس کوچ کنم
راسته میگن هر 1 ساعت به 1 ساعت دیس میشه شبانش ؟
سلام
یک مدیری چیزی بیاد پست اول رو ویرایش کنه در مورد این شرایطی که این شرکت داره یک توضیحی بنویسه که هر چند پست چنتاش سوال هایی نظیر :
سرعت,دانلود,شبانه و ... نباشه
من شبانه 1.5 -1.7 داناود میکنم با سرعت 120-130 والا یه بار که بیدار موندم تا 5 هیچ دیسکانکتی صورت نگرفت !
روزانه هم تا 10 مگ اول 120 هست بعدش سرعت میاد رو 60-65 محدود میشه اینجا سیستم burst فرق داره با پارس بر عکس عمل میکنه
راستی من مرکز شهید عاطف هستم تهرانپارس !
پس دیس میکنهمن لینکام غیره مستقیمه دیس بکنه درد نمیخوره اصلا خیلی ممنون داداش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)