تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 372 از 1124 اولاول ... 272322362368369370371372373374375376382422472872 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,711 به 3,720 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یعنی میگید که اگر من برم یکی از سرویسهای 1 به 10 را پرداخت کنم اما اکانتم شارژ نمیشه؟
    مشکلی نداره که ... الان امتحان کردم تا صفحه بانک پیش رفت ...

حالا بعدش اگه اتوماتیک شارژ نشد هم میتونید کد پیگیری رو که همین صفحه پرداخت بهتون میده به 2020 بدید شارژ کنن!!

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

یعنی میگید که اگر من برم یکی از سرویسهای 1 به 10 را پرداخت کنم اما اکانتم شارژ نمیشه؟
    شیفت صبح باشن که عمرا شارژ کنن
    شیف شب که آقایون هستن می گن شارژ می شه
    شما االان یه زنگ بزن ببین می تونی اینترنتی بریزی برات فعال کنن

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یه پیشنهاد دارم!

همونطور که باز زنگ زدنهای زیاد و پیگیری و تهدید به ترک مخابرات و ... تونستیم سرویس های نامحدود ولو با اسم 1به 10 رو که قرار بود دیگه ارائه نشه برگردونیم .... پیشنهاد میکنم رو سرویسهای محدود هم این حجم تقاضای تلفنی رو داشته باشیم برای اضافه کردن ساعات رایگان!

با توجه به اینکه مخابرات اصولاً عقلش نمیرسه سرعت شبانه و روزانه رو جدا کنه از هم (!) سرعت شبانه سرویسهای بالاتر همون مقدار روزانه باقی میمونه و این به کسایی که اهل دانلود هستند کمک میکنه دانلودی سریعتر و ارزونتر داشته باشن...

الان سرویس 2 مگ با 5 گیگ حجم قیمت 22 تومن خیلی وسوسه کننده خواهد بود اگه 5ساعت هم شبانه بهش اضافه بشه ... (تو همون 5 ساعت 4 گیگ دانلود میشه کرد) ... این دقیقاً مشابه سرویسی خواهد بود که نوین نت اوائل کارش با اسم 512 به 2 مگ ارائه کرد و خلی زود کلی مشتری با همین سرویس به خاطر سرعت 2مگ ساعات رایگان بدست آورد!!

دریغ از کمی فکر و شم اقتصادی این اهالی مخابرات ...

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

یه پیشنهاد دارم!

همونطور که باز زنگ زدنهای زیاد و پیگیری و تهدید به ترک مخابرات و ... تونستیم سرویس های نامحدود ولو با اسم 1به 10 رو که قرار بود دیگه ارائه نشه برگردونیم .... پیشنهاد میکنم رو سرویسهای محدود هم این حجم تقاضای تلفنی رو داشته باشیم برای اضافه کردن ساعات رایگان!

با توجه به اینکه مخابرات اصولاً عقلش نمیرسه سرعت شبانه و روزانه رو جدا کنه از هم (!) سرعت شبانه سرویسهای بالاتر همون مقدار روزانه باقی میمونه و این به کسایی که اهل دانلود هستند کمک میکنه دانلودی سریعتر و ارزونتر داشته باشن...

الان سرویس 2 مگ با 5 گیگ حجم قیمت 22 تومن خیلی وسوسه کننده خواهد بود اگه 5ساعت هم شبانه بهش اضافه بشه ... (تو همون 5 ساعت 4 گیگ دانلود میشه کرد) ... این دقیقاً مشابه سرویسی خواهد بود که نوین نت اوائل کارش با اسم 512 به 2 مگ ارائه کرد و خلی زود کلی مشتری با همین سرویس به خاطر سرعت 2مگ ساعات رایگان بدست آورد!!

دریغ از کمی فکر و شم اقتصادی این اهالی مخابرات ...
    فقط با یه نگاه کردن به این تعرفه گذاریشون به عمق فاجعه می شه پی برد
    مثلا سروی 512 1 به 5 (همون نامحدود سابق ) می شه ماهی 120 گیگ باهاش دانلود کرد قیمتش می شه 40 تومن
    اون وقت 512 محدود 50 گیگ یه ماهه 76 هزار تومن

به بچه دبستانی می دادن بهتر قیمت گذاری می کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

فقط با یه نگاه کردن به این تعرفه گذاریشون به عمق فاجعه می شه پی برد
    مثلا سروی 512 1 به 5 (همون نامحدود سابق ) می شه ماهی 120 گیگ باهاش دانلود کرد قیمتش می شه 40 تومن
    اون وقت 512 محدود 50 گیگ یه ماهه 76 هزار تومن

به بچه دبستانی می دادن بهتر قیمت گذاری می کرد
    کاملا موافقم اصلا در قیمت گذاری هیچی حالیشون نیست و کاملا بیسواد بودن کسایی که توی مخابرات هستند را نشان میده، یکی نیست بهشون بگه بجای این همه استخدامهای سفارشی و مذهبی یک مهندس IT بگذارید اونجا تا یک سرو سامان به این بخش بده

اگه نباشه جاش خالی می مونه viking_vp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا!!!

پيش فرض

سلام
    دوستان من برای شارژ اینترنتی رفتم این سایت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آیا درسته؟؟؟؟
    2020 تایید کرد این سایت رو اما من 512 با اشتراک 1 به 10 رو زدم پول رو از حسابم کم کرد شارژ هم نکرد زنگ میزنم 2020 میگه اینجا واست 128 اومده بعد 128 تمدید کرد!!! حالا هم هی منو پاسکاری کردن تهش میگه زنگ بزن شرکتی که مجری پرداخت اینترنتیه در حالی که هیچ شماره ای ازش نیست(البته اسم شرکت داخل درگاه بانک ملت رو جستجو میکنی یه شماره میاره)
    کسی خبر داره چی به چیه؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه viking_vp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا!!!

پيش فرض

راستی کسایی که حجمی گرفتن سرعتشون چطوره؟(2020 به من میگه سرعت ها 2 برابر سرعت های نامحدودهای سابق هستش)
    شب ها 1تا 6 رایگانه یا هنوز کم میکنه از اکانت؟؟(از این سایت حجم اینا رو چک میکنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست من بابلسر زندگی میکنه اینترنت حجمی 256 خریده 6ماهه با 48 گیگ شارژ 75 هزار تومن سرعت دانلودش هم 230 کیلوبایت. ماشالا کرمانشاه کیسه دوخته.بدبختیم به خدا

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    دوستان من برای شارژ اینترنتی رفتم این سایت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آیا درسته؟؟؟؟
    2020 تایید کرد این سایت رو اما من 512 با اشتراک 1 به 10 رو زدم پول رو از حسابم کم کرد شارژ هم نکرد زنگ میزنم 2020 میگه اینجا واست 128 اومده بعد 128 تمدید کرد!!! حالا هم هی منو پاسکاری کردن تهش میگه زنگ بزن شرکتی که مجری پرداخت اینترنتیه در حالی که هیچ شماره ای ازش نیست(البته اسم شرکت داخل درگاه بانک ملت رو جستجو میکنی یه شماره میاره)
    کسی خبر داره چی به چیه؟؟؟؟؟؟
    به به گندش در اومد
    دیدین گفتن اینا سیستم اشتراکر گذاری ندارن
    پس عمدا سرویس رو پایین می بندن
    512 رو میان روی 128 می بندن
    به به

9. این کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

پینگ باز رفته روی 600

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سرعت نصف شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •