شخصا میگم
نزدیک 6 ماهه سرویس گرفتم ازش و تا حال مشکل چندان جدی نداشتم با این شرکت
شخصا میگم
نزدیک 6 ماهه سرویس گرفتم ازش و تا حال مشکل چندان جدی نداشتم با این شرکت
من هم یک سال که ازش سرویس می گیرم و سرعتم همیشه بین 190 تا 210 هست.
تنها مشکلم این هست که بعضی از سایت های خارجی را به سختی باز می کنه.
دوستان کسی نیست جواب منو بده؟؟؟
در ضمن بنظر شما کدو م پکیج پارس آنلاین بهتره با در نظر گرفتن(( سرعت دانلود - هزینه - سرعت شبانه))
یعنی اگه پسورد رو انجا تغییر بدی و مودم بصورت PPPoE تنظیم شده باشه باید بری تو تنظیمات مودم و در انجا پسورد رو که تغییر دادی تو تنظیمات مودم هم عوض کنی..
برای وارد شدن به تنظیمات مودم هم باید بری تو این ادرس
یوزر و پس هم admin هستش.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من توی محل کارم از سرویس EP1-4X استفاده میکنم ...سرعت دانلود هم روی 150 کیلو بایت بر ثانیه است
خواستم ببینم که این سرویس دانلود شبانه هم داره یا نه
بله همشون دارند
سلام دوستان پینگ من به نزدیک ترین سرور ها 7000 تا شده قضیه چیه؟ نکنه بازم میخوایم افتخار بیافرینیم؟
پینگم به سرور های آلمانی 8000 تاست به بریزیلی که دور ترین هست 15000 تا چه خبره؟! تو SPEED TEST هم 910 تاست کسی این مشکلو داره؟ من زیاد دانلود ندارم نمیخوام این دانلود شبانه ی رایگان هم کوفتشون بشه نخواستم سرعت دانلود هم نمیخوام در همون 256 / 8 باشه مثلا 20 تا کافیه منو
این پینگو فقط میخوام حق مسلممونه ...
دوستان قدیمی پارس آنلاین که یه عمریه پارس دارند آیا به این دانلود شبانه از 6 تا 7 صبح همیشه میشه اعتماد کرد ؟مثلا توی 3 ماه چند بار میشه که رایگان نباشه ؟؟؟
من 256 .خدایی ازش راضی ام به جز ساعت 1-3 شب بقیه اش عالیه(توی این ساعات سرعت ماکزیمم 20-25).فقط از 5 تا 7 بالای 1200-1300 مگابایت دانلود دارم.فقط هم 5-7 میزارم واسه دانلود.و بقیه ی روز رو سایت گردی میکنم
اما باز هم میگم زیر 2 گیگ واقعا" بی معنیه چون یه فیلم 720 HD بخوای دانلود کنی 5 گیگه اینجوری 3 شب طول میکشه
امروز هر کاری میکنم وی بی ان هام کار نمیکنه. با سه نمونه هم تست کردم ولی ریسیو نداره. کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)