بی گارانتی
آقا كسي نيست جواب بده؟
I9003به نظرتون قیمتش پایین میاد وآیا ارزش خریدن داره وکدوم ارزش خریدن داره900یا9003کدوم وچرا؟
احتملا هر دو تا میان پایین
از بین این دو تا هم i9000 بهتره چون هم سخت افزارش قوی تره هو صفحش بهتره .
سلام خدمت دوستان عزیز
من رفتم نمایندگی مایکروتل در پاساژ گلستان تهران
میخواستم I9000 بخرم که گفتن نداریم و دیگه نمیاریمش و به جای اون I9003 هستش و توضیحاتی در مورد صفحه نمایش داد.
یه سوال دارم از دوستان
به نظر شما I9003 ارزش خرید داره و تا چه حدی کارهای I9000 رو انجام میده ؟ منظورم کارایی گرافیکی و سرعت گوشی هست.
نمایندگی گفت که دیگه مایکروتل I9000 نمیاره و با گارانتی ما دیگه تو بازار موجود نیست
در ضمن من فقط سامسونگ رو با گارانتی مایکروتل قبول دارم و بدون گارانتی و با گارانتی های دیگه فرقی درش نمیبینم
عمده تفاوت این 2 گوشی در نوع صفحه نمایش هست که نوع i9000 super amoled و نوع i9003 sl هست و نوع 9003 دارای 4 گیگ حافظه داخلی اما نوع 9000 در 2 نوع 8 و 16 گیگ میباشد و این 2 تفاوت عمده اختلاف قیمت 50 هزارتومانب را ایجاد کرده.
همچنین قیمت 9003 با گارانتی مایکروتل 550 هزارتومان است.
البته چیپ گرافیکی i9000 قوی تر از i9003 هست
خیلی ممنون
یه سوال دیگه هم داشتم
از اونجایی که من میخواستم I9000 رو با گارانتی مایکروتل بگیرم و حالا که دیگه با گارانتی مایکروتل موجود نیست و دیگه قدیمی شده به نظرتون عاقلانه هعستش که I9003 رو با گارانتی مایکروتل بگیرم یا اینکه ریسک کنم و برم I9000 رو با گارانتی متفرقه یا بی گارانتی بگیرم
توی بازار ایران واقعا گوشی بدون گارانتی یا گارانتی متفرقه ریسک هستش دوستان یه وقت سو برداشت برای دوستان عزیزم بوجود نیاد
به نظرم اگه پولشو داری همون i9000 رو بدون گارانتی بخر
آخه بدون گارانتی یعنی اینکه اصلآ معلوم نیست که چی داری میخری
وقتی هم که نمایندگی اصلی نداشته باشه به نظرتون باز هم اطمینان کنم به فروشنده های علاءالدین ؟؟
تجربه بدی دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)