تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 372 از 1291 اولاول ... 272322362368369370371372373374375376382422472872 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,711 به 3,720 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام . 1 سوال...
    -تو قسمت مجموع کل استفاده ها زده حدود 2.5 گیگ مصرف شده اما قسمت جزئیات حساب های ویژه زده ترافیک رایگان 3860
    کدومش درسته؟ واحد ترافیک رایگان به چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghafari88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه پیگیری می کنم ببینم چی میشه. اگر نتیجه ای گرفتم می گم بهتون.
    فقط یه سوال .. شما این دوتا مودم رو کی تحویل گرفتی؟ .. یعنی چند وقت پیش؟
    واسه منم هولوگرام نزد
    اينم اگه مي دونيد لطفا جواب بديد
    اصلا باید اون هولوگرام رو مودم باشه وگرنه مودم رو جزو گارانتی حساب نمیکنن و حتی ممکنه بگن خودت برچسب رو کندی!!!!
    یک مودم که موقع تحویل سرویس (2 روز بعد از ثبت نام) تو بهمن ماه پارسال بود و یکی دیگه هم همین اواخر اردیبهشت (1 هفته بعد از درخواست برای اضافه کردن مودم اوردن

1-این که دیگه سوال کردن نداره سرویستون قطع میشه تا اون مبلغی که مونده رو بریزید
    2-1 هفته مونده به پایان دوره باید به ایرانسل زنگ بزنی که برات درستش کنن

برای منم هولوگرام نداره...
    من تماس گرفتم گفتن همچین چیزی نداریم!

فکر نمیکنم چون من چند تا دکل دیدم و مقایسه کردم همشون از اون 3 تا مستطیل شکل دارن ولی بعضی هاشون از قابلمه شکله ندارن!
    اصلا امکان نداره همچین چیزی نداشته باشیم اینم عکسش (به نظر من پیگیری کنید وگرنه وقتی مشکلی پیش بیاد گیر میدن)
    یکی از دوستان من هم فردای روزی که من مودم رو گرفتم مودمش رو تحویل گرفت. بهش گفتم از نصابش داستان هولوگرام رو بپرسه. اونم پرسید و طرف گفته نمی زنیم. شاید اخیرا نمی زنن دیگه.

با سلام . دوستان این طرحِ مودم با تخفیفِ 50% که تا 26ام مهلت داره به چه صورته ؟ باید چندماه سرویس بگیریم ؟
    چون برای ثبت نام هم که اقدام کردم هیچی نزده بود
    دوست گلم، تا جایی که من اطلاع دارم شرطی برای تعرفه تعیین نکردن. یعنی شما با هر تعرفه ای می تونی مودم رو با پنجاه درصد تخفیف بگیرین. البته در خصوص تعرفه های نا محدود فکر می کنم همچنان موضوع جشنواره بهارشون حاکم باشه. یعنی مودم رایگان. اطلاعات دقیقش توی سایت ایرانسل هست.

-- راستی بچه ها یه سوالی ... من الان 512 پایه شش ماهه گرفتم. می خوام بدونم ترافیک من هم شش ماهه محاسبه میشه؟ .. یعنی 20 گیگی بهم می دن که تا آخر شش ماه استفاده کنم یا نه مثلا ور می دارن ماهی 4 گیگ شارژ می کنن و باید تو هر ماه چهار گیگ رو استفاده کنی؟! .. چون اگر حالت دوم باشه که خیلی احمقانه است ...
    Last edited by ghafari88; 16-06-2011 at 15:37.

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام . 1 سوال...
    -تو قسمت مجموع کل استفاده ها زده حدود 2.5 گیگ مصرف شده اما قسمت جزئیات حساب های ویژه زده ترافیک رایگان 3860
    کدومش درسته؟ واحد ترافیک رایگان به چیه؟
    3860 تقسیم بر 100 دوباره تقسیم بر 1024=37 مگابایت دیگه ترافیک داری

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

4

از توضیحات کاملت ممنونم دوست عزیز.
    من طرح اعتباری دارم. چیزی از مقدار بدهی ننوشته.واسه همین پرسیدم که چقدر باید بریزم چون هیچ جاش ننوشته صورتحساب شما اینقد شده که برم پرداخت کنم.
    فقط یه جا نوشته هزینه آبونمان ماهیانه 12000 تومان.
    حساب من اینه: اگه لطف کنی و یه توضیحی راجع به فیلدهای مختلفش بدی ممنون میشم
    سلام.
    نگران نباش تا یکی دو روز دیگه مینویسه!!!!
    هر وقت ایرانسل بهت اس ام اس داد که کاربر گرامی تا تاریخ فلان نسبت به شارژ حساب خود اقدام کنید رقم رو تو سایت میزنه!الان یادم نیست شاید تو اس ام اس هم بیاد!مطمئن باش از 125000 ریال بیشتر که نیست!واسه همین میگم از حالا یا همون 12000 تومن یا با طرح 6 یا 3 ماهه ای که میخوای اقدام کن چون تا یکی دو روز دیگه ای که گفتم ترافیک زیاد میشه ممکنه به سختی بتونی کانکت شی و حسابتو شارژ کنی!!!ایرانسلم که یجورایی میره پیشواز و 2 روز قبل از اتمام مهلت اکانتو میبنده و فقط میتونی به حساب وایمکست سر بزنی و بقیه سایتها تعطیلن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    فیلد های این عکس رو هم کلا ً بیخیال شو.چون همش مزخرفه !!!فقط سر هر ماه حسابتو شارژ کن!!!!!!!همین.

5. 2 کاربر از MITAJOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

4

از توضیحات کاملت ممنونم دوست عزیز.
    من طرح اعتباری دارم. چیزی از مقدار بدهی ننوشته.واسه همین پرسیدم که چقدر باید بریزم چون هیچ جاش ننوشته صورتحساب شما اینقد شده که برم پرداخت کنم.
    فقط یه جا نوشته هزینه آبونمان ماهیانه 12000 تومان.
    حساب من اینه: اگه لطف کنی و یه توضیحی راجع به فیلدهای مختلفش بدی ممنون میشم
    سلام.
    مقدار بدهی رو تا یکی دو روز دیگه میزنن تو سایت.درست همون موقع که ایرانسل اس ام اس میده کاربر محترم حساب وایمکس شما در تاریخ فلان قطع میشود لطفاً اعتبار حساب خود را ........ریال افزایش دهید.
    هم تو اس ام اس و هم تو ایمیل و همون لحظه تو سایت مبلغ بدهی روشن میشه!!!!!!!!!!
    منتهی خب مسلماً مبلغ بدهی برابر با حق آبونمان شما - مبلغ بستانکاریتونه!!!
    پس حتما ً از 125000 ریال (بشرطی که ماهانه بخواین پرداخت کنید بیشتر نمیشه)
    تو این عکسی که گذاشتین یه سری از اطلاعات خودتونه و بقیه شم اصلا ً اهمیت نداره فقط و فقط به ردیف موجودی حساب که به ریال نوشته دقت کن.این مبلغیه که شما طلب کاری و قبل ً اضافه ریخیتی به حساب حالا اینو از مبلغ آبونمانت کم کن میشه پولی که این دوره باید بریزی.من میگم همون 12500 تومن رو بریز به حساب(اونم الان) چون تا 2-3 روز دیگه که اس ام اس میاد کلاً رفتن به سایت ایرانسل هم عذاب الهی میشه!!!!!!
    جالبه که ایرانسل بمحض ارسال اس ام اس حساب شما رو پا در هوا میکنه و شما قادر به دیدن سایتها نیستید و فقط میتونید به حساب وایمکستون سر بزنید!!!!!!!!!!!!!!

7. این کاربر از MITAJOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام من این ماه طرح مصرف ازاد داشتم الان داخل ecare زده 7 روز دیگه فرصت دارید حالا من اگر بخوام تعرفه را تغییر بدم کی باید اقدام کنم این ماه که با خاک کوچه یکی شدم از بس اعتبار مصرف کرد .اگر تغییر تعرفه بدهم ایا اون یک گیگ رایگان حذف میشه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

الان تو حساب های ویژه زده ترافیک رایگان 778 ولی صفحه تو صفحه حساب نوشته مجموع کل استفاده ها (بایت) 2316870656

اونجا 7 مگابایت مونده ولی اونجا 700 مگا بایت تقریبا ... جریان چیه؟

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

الان تو حساب های ویژه زده ترافیک رایگان 778 ولی صفحه تو صفحه حساب نوشته مجموع کل استفاده ها (بایت) 2316870656

اونجا 7 مگابایت مونده ولی اونجا 700 مگا بایت تقریبا ... جریان چیه؟
    سرویستون کی شروع شده؟!اگه کمتر از یک ماه شروع شده باشه ترافیکتون 3 گیگ کامل نیست بسته به تعداد روز هست

11. 2 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghafari88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

-- راستی بچه ها یه سوالی ... من الان 512 پایه شش ماهه گرفتم. می خوام بدونم ترافیک من هم شش ماهه محاسبه میشه؟ .. یعنی 20 گیگی بهم می دن که تا آخر شش ماه استفاده کنم یا نه مثلا ور می دارن ماهی 4 گیگ شارژ می کنن و باید تو هر ماه چهار گیگ رو استفاده کنی؟! .. چون اگر حالت دوم باشه که خیلی احمقانه است ...
    بچه ها یکی این سوال من رو هم جواب بده ترکونده!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سرویستون کی شروع شده؟!اگه کمتر از یک ماه شروع شده باشه ترافیکتون 3 گیگ کامل نیست بسته به تعداد روز هست
    آهان ...آره ...از 6 خرداد شروع شده... مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •