تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 372 از 481 اولاول ... 272322362368369370371372373374375376382422472 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,711 به 3,720 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من این گوشی رو دارم.
    ببینید از لحاظ قیمت واقعا ارزش خرید رو دارم البته الان دادم به خواهرم و خودم مینی پرو گرفتم.
    کیفیت عکسش واقعا خوبه و در حد یک 8 مگاپیکسلی هستش عکسهای داخل اتاق هم خیلی خوب میگیره اگه یه چراغی روشن باشه واقعا شارپ و کم نویز هست. بیرون که جای خود.
    همیشه فکر میکردم اسمش اچ دی هست و شاید فیلمبرداریش تفاوت زیادی با vga نداشته باشه اما فیلمبرداری این گوشی در یک کلام بهترینه . جوری هستش که اگه با این گوشی فیلم بگیری دیگه نمیتونی حداقل از فیلمبرداریش دل بکنی.
    کیفیت صفحه نمایش و نورش هم خیلی خیلی خوبه.وقتی مینی پرو گرفتم فهمیدم که ماشالله چه کیفیتی داشته.
    کیفیت تاچش و همچنین صفحه نمایشش ت احدودی از 5800 بهتره . خودم چک کردم
    سرعتش عالیه.فکر کنم با سرعت ترین سیمبین باشه.
    در چند رنگ موجوده -سیاه- نقره ای- صورتی- سرمه ای-قرمز- سفید و تنوع خوبی داره
    به نظرم واقعا ارزش خرید داره امروز توی قم 285 هزار تومان گیر میومد .
    هیچ گوشی با این امکانات و به این زیبایی و با این قیمت پیدا نمیشه
    اما صدای اسپیکرش ضعیفه که عیب بزرگی نیست چون شما از قبل از خرید میدونید که صداش ضعیفه.مثل بعضی از گوشیها نیست که یک ماه بعد رنگ کیبوردش بره یا حافظش بسوزه و ....
    هدفونش هم به نظرم به درد نمیخوره و بهتره به جاش یک هدفون بهتر بخرید. کریتیو ep-630 بهترین سازگاری رو داره و صدا زمین تا آسمون با کیفیت تر و بلند تر میشه.
    راستی سرعت اتصال به ماهواره هم کمی پایینه که دیگه عادت میکنی البته ترفندی هستش که بهتر میشه و اقا اسماعیل توی همین فروم توضیح داده.
    اگه موردی هست بفرمایید توضیح میدم
    -------------
    راستی یه چیز جالب
    فوکوس خودکار در حین فیلمبرداری واقعا جالبه شما حتی میتونید از راه رفتن مورچه هم فیلم بگیرید.
    مموری 8 گیگ-کیف مخصوص-و قلم رو یادتون نره

2. 3 کاربر از little jack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه obalit88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام

برای vivaz باید از برنامه های مخصوص خودش استفاده کنیم یا اینکه برنامه های symbian s60 5th edition رو پشتیبانی میکنه؟

مثلا میشه برنامه های nokia X6 رو روی ویواز بکار برد؟

سوال دوم : مصرف باتری ویواز چجوراست؟ با استفاده متوسط رو به بالا، 1روز دووم میاره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

تمام برنامه های ورژن 5 روی ویواز نصب میشه. نگران نباش
    بله برنامه های ایکس 6 و خیلی از گوشیهای دیگه روی ویواز نصب میشه.
    باتری ویواز مصرف خوبی داره.بله با استفاده ی متوسط به بالا 36 ساعت جواب میده. مثل اینترنت-وایرلس-صحبت کردن و پیامک زدن.

5. 3 کاربر از little jack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

بچه ها برای من موقع فیلم برداری گاهی اولش 2تا lag میاد بعد خوب می شه!
    مارک رمم transcend هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

گاهی اوقات خیلی کم همچین اتفاقی میفته. مموری کارتت رو در بیار و با حافظه ی داخلی فیلم بگیر ببین همچین اتفاقی میفته یا نه.
    اگه بازم اون اتفاق افتاد مشکلی از رمتان نیست

داره خودمونی میشه burberry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان سال نو مبارک راستش من هنوز این گوشی رونخریدم یعنی واقعیتش تو ساتیو ویواز گیر کردم حقیقش اینه که خب مسلمان من نمیخوام باهاش دیسکو راه بندازم اما میخوام بدونم صداش از هندزفری اونقدر هست که منو ارضا کنه یا اینکه باید زور بزنم تا صداشو بشنوم ؟؟؟؟؟؟!!!!بعد اینکه واقعا چی تو پکیجش داره که من اگه خواستم بخرم سرم کلاه نره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و سوال اخر اینکه واقعا رنگ صورتیش تو ایران هست یا نه ؟
    سلام به شما دوست عزیز
    توی پکش البته از اون اول ها که من گرفتم اینا بود: قلم+رم8+رم ریدر+شارژر+کابل تی وی+هندزفری+کیف خودش! الانو مطمئن نیستم اما پارسال اینا بودن
    اره عزیز صورتی داره خیلی هم خوشگله البته همه ی مغازه ها ندارن و به نسبت کمتره
    هرجایی هم که داشته باشه به خاطر رنگش چند تومن میکشه رو قیمتولی می ارزه
    کلا رنگ بندی اینا بود و هست:
    ویواز: نقره ای(نه سفید)-سورمه ای-مشکی-ارغوانی چند وقت بعد صورتی هم اضافه شد
    ویوا پرو:فقط دورنگ داره:مشکی-سفید!
    نیازی هم به هندزفری دیگه ای نداره همونی که خودش داره خیلی خوب جوابگو هست و راضی خواهی بود.
    Last edited by burberry; 05-04-2011 at 19:02.

9. این کاربر از burberry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

سلام
    دیروز این گیره ای که بند قلم رو نگه میداره شکست!
    بعد از دوستان دیگه که ویواز داشتن پرسیدم گفتند مال ما همون اوایل شکسته! واسه خوب مونده! D:

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

مداد من حدود یه دو ماهی هست خریدم سالمه سالمه منم خودم تعجب میکنم گوشیم سالمه یه k550 داشتم تو مغازمون دوبار زمین افتاد هردوبار ال سی دیش رو عوض کردم ولی تاحالا بزنم به تحته هیچیش نشده
    برای دوستمون تو فیلمبرداری من که هیچ مشکلی ندارم رمم هم همون 8 گیگ خود داخل جعبه گوشی بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali.moradi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام 2 سوال دارم
    1 مدتی وقتی چند عکس میگیرم اخطار میده که حافظه اولیه پر است چند برنامه باز رو ببندید با این که برنامه بازنیست مموری هم 4گیگ خالی داره
    2 زمان که مستر ریست میکنی بازهم بعضی برنامه ها پاک نمیشن مثل اگر تمها کدوم پوشه ها رو از مموری کارت باید پاک کرد

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

سلام 2 سوال دارم
    1 مدتی وقتی چند عکس میگیرم اخطار میده که حافظه اولیه پر است چند برنامه باز رو ببندید با این که برنامه بازنیست مموری هم 4گیگ خالی داره
    2 زمان که مستر ریست میکنی بازهم بعضی برنامه ها پاک نمیشن مثل اگر تمها کدوم پوشه ها رو از مموری کارت باید پاک کرد
    سلام ،
    یکی از مشکلات فاحش این گوشیه ! که با آپدیت یکم بهتر میشه ولی برطرف نمیشه .
    بله ، بعضی برنامه های پیش فرض گوشی و تمهای فابریک ، که توی گوشیهای قابل -- توسط -- کردن میتونید اونارو پاک کنید ولی توی ویواز نمیشه !

14. این کاربر از Vallio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •