تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 372 از 428 اولاول ... 272322362368369370371372373374375376382422 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,711 به 3,720 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

اقا میشه یکی بگه چجوری میشه به اب موج داد ؟؟؟particle system منظورم نیست...
    با استفاده از تکسچر و نرمال مپ مناسب .... به راحتی می تونید موج درست کنید دو از texcordinate و panner هم داخل کار باید استفاده کنید ... البته برای موج های کوچیک و سطحی مثل عکسی که نینجا از دریاش گذاشته ...

2. این کاربر از Vahid67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض کمک

سلام به همه ی دوستان

بچه ها من فیلم های آموزشی دیدم و این سوالا واسم پیش اومد.

من خیلی سوال دارم که اونا را لیست کردم شرمنده اگه که زیادن سوالام

بچه ها چون من مبتدیم اگه میشه جواب سوالاما کامل بدین .ی دنیا ممنون

1- من وقتی که جسمی را از مایا Import می کنم تو UDK مرکز ثقلش بهم میخوره . اشکال کارم کجاست؟
    2- من چطوری باید پکیج سازی کنم تا اگه محیطما رو کامپیوتر دیگه ای خواستم باز کنم خطا نده؟
    3- چطوری تو گزینه های کیسمت گیج شدم ( چه برسه به زیر مجموعه هاش) چطوری می تونم ی آموزش فارسی یا رفرنس انگلیسی پیدا کنم ؟ البته من آموزش eat3d را هم دیدم ولی چیزی یاد نگرفتم!

4- Trigger los-of-sight مربوط به چیه ؟(استفادشا میگم)؟

5- کاربد گزینه های physic را هم می خواستم ؟

6- فایل های UPK مربوط چین ؟چطوری باید ازشون استفاده کنم؟

7- در مورد انواع نور و زیر مجموعه هاش میخوام بدونم؟

8- برای FaceFx منبع آموزشی میخوام ؟ کلا" طرز کارش چطوری ؟ میشه منبع آموزشی معرفی کنید.

9- من میخوام تو بازی صحبت های کاراکتر به زبان دیگه ای زیرنویس کنم . آیا امکان زیر نویس کردن هست ؟اگه بله چطوری؟

10- تو بازی شمشیری من چطوری می تونم همراه حرکتای شمشیر افکت بزارم ؟ میشه این سوالما کامل توضیح بدین؟

11-گزینه های Matine را میشه توضیح بدین ؟اگه بخوام تو یک دمو یه جاییا که دشمن خراب کنه (دیوار ) بعد وارد محیط اصلی بشه را چطوری پیاده کنم ؟

12 – تغییر دوربین را چطوری انجام بدم ؟مثلا در راهرو ها دوربین سوم شخص باشه ولی در محیط اصلی اول شخص؟آیا میشه این کارا کرد؟

13- صدای دویدن یک کاراکتر یا سینه خیز رفتنشا چطوری بهش اضاف کنم ؟

14- در مورد Actor Factory میخواستم سوال منم ؟ و این که ی چرا کارامتر حریف به من شلیک نمیکنه ؟ اشکال کار من کجاس ؟ فایل محیطا تو لینک زیر گذاشتم .

15- ناحیه سیاه بازی یا دره یا چاله را چطوری تعریف کنم که اگه کاراکتر افتاد داخلش بمیره؟

16- در مورد تغییر دادن کلیدها توضیح دهید ؟ یعنی میخوام با زدن دکمه Q کاراکتر به جلو حرکت کنه نه با زدن W. و این که چطوری کلید تعریف کنم برای ی حرکت جدید؟

17- چطوری سطح بازی را Easy یا Hard کنم ؟ آیا نیاز به برنامه نویسی داره؟

18- میخوام یه جسمی تو بازی قرار بدم که باعث افزایش سلامتی کاراکتر بشه . همچنین میخوام تصویر افزایش جونا گرافیکی کنم ( منظورم شکل زیره). باید چیکار کنم ؟

19- میخوام با گرفتن ی کلید (بازی شمشیر بازی) شمشیر با قدرت بیشتری نسبت به حالت معمولی زده شود و صدمه بیشتری زده شود. راه حل چیه ؟

20- در مورد ایجاد save , load کردن بازی توضیح دهید؟

21- برای خونریزی هنگام صدمه دیدن کاراکتر توضیح دهید؟

22- در مورد انواع volume توضیح دهید.

23- میخوام ی لوله آب ایجاد کنم ( با اهرمه) که آب جاری داشته باشد و هنگام جا به جا کردن اهرم باعث ریزش آب به داخل مخزنی بشه و وقتی که به یه مقدار خاص (مثلا 20 لیتر) رسید باعث حرکت یک اهرم دیگه بشه .مراحل کارا میخوام بدونم(میشه مراحل kismet توضیح بدین بهم . ممنون)

و یا به جای اهرم ، میشه تعداد دشمنا را ملاک بزاریم ؟ یعنی اینکه وقتی 10 تا دشمنا کشتیم آب ریزش داشته باشه .

24- در مورد damage_type ها توضیح دهید.ممنون

25-من می خواهم کاراکترم یک جسم را هل بده باید چیکار کنم ؟

26 - من میخوام کاراکتر های دشمنم از داخل زمین به بالا بیان . باید چیکار کنم ؟
    27 – چگونه برای یک جسم مسیر حرکت تعیین کنم ؟ (مثلا یک قایق )
    28 – وقتی که Jump pad قرار میدهم تو محیط ی شکل خاص داره و تو خود بازیم همین شکل هست . آیا میشه این شکل را تغییر داد یا نه ؟

29 – نحوه ی کار با Mesh point چطوریه ؟

30 – آیا با Movment ، Matine میشه حرکت قوس دار مثل شکل زیر برای یک جسم پیاده سازی کرد؟

31 - چطوری واسه ی دیوار حالتی ایجاد کنم که کاراکتر بتونه اونا در هنگام پرش با دستش بگیره؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

قبل از اینکه جواب ها رو بخونی بدون اگر بخوای اینجوری پیش بری نمی تونی کاری انجام بدی هنوز باید آموزش های زیادی ببنی...
    من خیلی از سوال ها تو در حد یکی دو کلمه جواب دادم چون مبحث های خیلی بزرگی هستن....

1- من وقتی که جسمی را از مایا Import می کنم تو UDK مرکز ثقلش بهم میخوره . اشکال کارم کجاست؟
    من تاحالا با مایا کار نکردم ولی توی مکس من اگر جسم چند تکه باشه همشو انتخاب می کنم و از اون پایین مختصاتشو روی 0 و 0 و 0 میزارم ... البته اگر من منظورتو درست متوجه شدم یه روش دیگه هم بود که الان یادم نیست از داخل منو ها ...

2- من چطوری باید پکیج سازی کنم تا اگه محیطما رو کامپیوتر دیگه ای خواستم باز کنم خطا نده؟
    وقتی هر چیزی رو وارد می کنی ازت اسم پکیج میپرسه و توی اون پکیج دخیره می کنه آدرسش هم داخل فولدر content هستش که مپت رو هم بطور پیش فرض اونجا ذخیره می کنه ....

3- چطوری تو گزینه های کیسمت گیج شدم ( چه برسه به زیر مجموعه هاش) چطوری می تونم ی آموزش فارسی یا رفرنس انگلیسی پیدا کنم ؟ البته من آموزش eat3d را هم دیدم ولی چیزی یاد نگرفتم!
    مهم نیست که همشو بدونی چی هستش به مرور زمان باهاشون آشنا میشی آموزش های 3DBuzz اون بخش آخرش که Top Down Game هستش خیلی می تونه بهت کمک کنه ....

کجاست ؟؟ الان حضور ذهن ندارم ....

فیزیکس که خیلی گستردس مبحثش ولی برای مثال وقتی روی Interpolating میزاری مربوط میشه به اشیایی که قرار حرکت کنند ...

جوایش همون سوال دومه...

برو آموزش های Eat3D Lighting رو ببین....

8- برای FaceFx منبع آموزشی میخوام ؟ کلا" طرز کارش چطوری ؟ میشه منبع آموزشی معرفی کنید.
    یه کوچولو سرچ توی یوتیوب

9- من میخوام تو بازی صحبت های کاراکتر به زبان دیگه ای زیرنویس کنم . آیا امکان زیر نویس کردن هست ؟اگه بله چطوری؟
    بله امکانش هست ولی فارسی رو نمیتونی مثل زبان های دیگه به راحتی زیر نویس کنی باید از روش های جایگزین استفاده کنی ...

10- تو بازی شمشیری من چطوری می تونم همراه حرکتای شمشیر افکت بزارم ؟ میشه این سوالما کامل توضیح بدین؟
    هنوز شروع نکرده می خوای بازی شمشیری بسازی ؟؟؟ ببین برو حداقل یکسال روی انجین کار کن مثلا آموزش های مختلف رو ببین و تمرین کن اینجوری یهو بخوای بپری یه بازی بسازی کمتر از یک ماه زده میشی ولی حالا یه سرچ کن توی پکیج های خود UDK یکی دو تا افکت واسش بود ببین اینا دیگه برنامه نویسی مثلا Muzzle Flash به افکت زمانی می گن که اسلحه شلیک می کنه اون نور نوک اسلحه میشه Muzzle Flash حالا شما باید توی برنامه نویسی همینو واسه شمشیرت پیاده کنی ...

11-گزینه های Matine را میشه توضیح بدین ؟اگه بخوام تو یک دمو یه جاییا که دشمن خراب کنه (دیوار ) بعد وارد محیط اصلی بشه را چطوری پیاده کنم ؟
    با این ها هم باید توی کار آشنا بشی ....
    یه انیمیشن می سازی بعدش یه دیوار یه افکت انفجار میزاری بعدش توی زمانی که یه انفجار رخ میده دیوار رو بر میداری این ساده ترین راهش ....

12 – تغییر دوربین را چطوری انجام بدم ؟مثلا در راهرو ها دوربین سوم شخص باشه ولی در محیط اصلی اول شخص؟آیا میشه این کارا کرد؟
    میشه با یرنامه نویسی البته با Kismet هم در میاد ولی نه خیلی خوب ....

اگه اشتباه نکنم اینا رو باید توی کلاس Pawn بیاری

14- در مورد Actor Factory میخواستم سوال منم ؟ و این که ی چرا کارامتر حریف به من شلیک نمیکنه ؟ اشکال کار من کجاس ؟ فایل محیطا تو لینک زیر گذاشتم .
    برای راحت ترین کار این تنظیمات رو بزار البته با این تنظیمات هرکسی رو که ببینه شلیک می کنه ...

Factory -> UTActorFactoryAI
    Force Deathmatch-> Enable
    Pawn Class -> UTPawn
    Give Default Inventory -> Enable

15- ناحیه سیاه بازی یا دره یا چاله را چطوری تعریف کنم که اگه کاراکتر افتاد داخلش بمیره؟
    با استفاده از UTKillZVolume

16- در مورد تغییر دادن کلیدها توضیح دهید ؟ یعنی میخوام با زدن دکمه Q کاراکتر به جلو حرکت کنه نه با زدن W. و این که چطوری کلید تعریف کنم برای ی حرکت جدید؟
    از توی فایل DefaultInput داخل فولدر Config

بله...
    18- میخوام یه جسمی تو بازی قرار بدم که باعث افزایش سلامتی کاراکتر بشه . همچنین میخوام تصویر افزایش جونا گرافیکی کنم ( منظورم شکل زیره). باید چیکار کنم ؟

شکل که دیده نمیشه ولی برای اون کار باید از کلاس Pickup -> Health استفاده کنی ....
    19- میخوام با گرفتن ی کلید (بازی شمشیر بازی) شمشیر با قدرت بیشتری نسبت به حالت معمولی زده شود و صدمه بیشتری زده شود. راه حل چیه ؟
    برنامه نویسی

با استفاده از کیسمت

پارتیکل سیستم

از اسمشون معلومه دیگه چه توضیحی؟؟
    23- میخوام ی لوله آب ایجاد کنم ( با اهرمه) که آب جاری داشته باشد و هنگام جا به جا کردن اهرم باعث ریزش آب به داخل مخزنی بشه و وقتی که به یه مقدار خاص (مثلا 20 لیتر) رسید باعث حرکت یک اهرم دیگه بشه .مراحل کارا میخوام بدونم(میشه مراحل kismet توضیح بدین بهم . ممنون)

با استفاده از متینی

و یا به جای اهرم ، میشه تعداد دشمنا را ملاک بزاریم ؟ یعنی اینکه وقتی 10 تا دشمنا کشتیم آب ریزش داشته باشه .
    با استفاده از Object List

معلومه دیگه مربوط میشه به صدمه دیدن و تیر خوردن هم مثلا ....

با استفاده از متینی و تریگر ...

با استفاده از Move to Actor توی بخش AI داخل کیسمت ....

بستگی داره مثلا کاراکتر قرار تکونش بده یا خودش ؟؟؟

28 – وقتی که Jump pad قرار میدهم تو محیط ی شکل خاص داره و تو خود بازیم همین شکل هست . آیا میشه این شکل را تغییر داد یا نه ؟
    آره می تونی تغییر شکل بدی ....

منظورتو متوجه نشدم .....

30 – آیا با Movment ، Matine میشه حرکت قوس دار مثل شکل زیر برای یک جسم پیاده سازی کرد؟
    نه نمیشه ...

31 - چطوری واسه ی دیوار حالتی ایجاد کنم که کاراکتر بتونه اونا در هنگام پرش با دستش بگیره؟
    برنامه نویسی ....

5. 6 کاربر از Vahid67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

اوه !

باورتون میشه اینو با udk ساختن ؟!!!!!!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خیلی خدا شده ها !!!
    دلم میخواد یه کاره پر جزئیات شبیه این انجام بدم !

7. 6 کاربر از hadi665 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

آره کلیپ اینو چند وقت پیش دیدم خیلی قشنگ شده .... گیم پلی جالبی هم داره ....

9. 2 کاربر از Vahid67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

باورتون میشه اینو با udk ساختن ؟!!!!!!
    آره باور مکنیم....
    تو باورت میشه ابنو با udk ساختن؟:
    کد:
    کد:
    کد:

11. 2 کاربر از NINJA0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

آره باور مکنیم....
    تو باورت میشه ابنو با udk ساختن؟:
    کد:
    کد:
    کد:
    برو پسر !
    من در مقابل این گرافیکایی که دارم میبینم ملت میزنن ، کارام بچه بازی ای بیش نیست !!!
    دنبال یه صحنه میگردم که با توجه ی دیوانه وار به جزئیات بسازم !!!

یه صحنه ی خارجی میخوام
    و هدف فقط نمونه کار

شاید به زودی شروع کردم !

13. این کاربر از hadi665 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 2lombe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    هر جایی دور از دست شیطان!!

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان

بچه ها من فیلم های آموزشی دیدم و این سوالا واسم پیش اومد.

من خیلی سوال دارم که اونا را لیست کردم شرمنده اگه که زیادن سوالام

بچه ها چون من مبتدیم اگه میشه جواب سوالاما کامل بدین .ی دنیا ممنون

اقا وحید درست گفته ولی بهتره از اموزش های 3dbuzz شروع کنی من همین کار را دارم می کنم خیلی به صرفه تره همین سوالت را تصویری می بینی هم...
    ولی زیاد در مورد برنامه نویسی توضیح نداده و باید خودت یکی از این زبان ها یاد بگیری:جاوا یا c++
    یاد می گیری و نیاز نیست که تند و تند سوال کنی

می تونی از اینجا بخری خیلی ارزونه:

کد:

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

خبری از نسخه جدید نیست ؟؟؟ آخرای ماه هستیم.....

کسی تاحالا روی پروژه برای iOS کار کرده ؟؟ فروشش خوبه ؟؟؟

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض UDK: August 2011

UDK: August 2011

سلام

خب یه 6 ساعتیه ورژن آگوست اومده. خیلی زیاد تغییرات جزئی داره این بیلد. دو تا ویژگی مهم هم اضافه شده:

یکی کپچر ویدئو که مدتی صحبتش بود، به Matinee اضافه شد. سینماتیکی که می سازید رو باهاش می تونید به فایل ویدئویی اکسپورت کنید:

البته صدا رو باید به همون روش قدیم ضبط کنید و بهش اضافه کنید. اینم داکیومنتش:

کد:
    ویژگی دوم هم خیلی خیلی به دردبخوره. یه چیزیش جالبه ولی. دقیقا 4 روز قبل داشتم رو یه متریال پیچیده کار می کردم، پیش خودم گفتم حیف که متریال ادیتور یه چیزی مثل فانکشن US نداره برای Reuse یا استفاده مجدد. انگاری واقعا دل به دل راه داره. الان دقیقا همین ویژگی به UDK اضافه شد. توضیح اضافه هم لازم نداره، عکس زیر گویای همه چیزه:

این مورد بزرگترین مزیتش اینه که حالت ماژولار متریال هارو 50-40 در صد زیاد می کنه و انعطاف پذیریشو خیلی بیشتر از چیزی که بود می کنه. اینم داکیومنت این Material Function:

کد:
    اینم لیست کل تغییرات:

کد:
    هر کی می تونه دانلود کنه، ارزششو داره این بیلد.

------

یه پروژه جدید هم به Showcase اضافه شده:

کد:
    یه پروژه ی visualization هست که اتفاقا سازندش، بزرگترین شرکت مهندسی، معماری و ساخت و ساز ژاپن هست.

------

این هم لینک یه ویدئوی رسمی از اپیک هست که 6 ساعت پیش تو یوتیوب آپ شده، هر کی می تونه با کیفیت بالاشو ببینه:

کد:
    یه سری ویژگیهای جدیدی که اخیرا به UDK اضافه شده رو نشون می ده.

بای.
    Last edited by tovamohammad; 24-08-2011 at 10:47.

17. 5 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •