تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 372 از 1024 اولاول ... 272322362368369370371372373374375376382422472872 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,711 به 3,720 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز داشتم یه سری درصدهای قبولین سال 88 رو که از یک مشاور گرفته بودم تجزیه تحلیل میکردم گفتم اطلاعات رو بگذارم شما هم استفاده کنید

تمام قبولین برای تبریز هستن
    همونطور که میبینید تاثیر معدل خیلی چشمگیر نیست یعنی برای 1 نمره پایین بودن باید 1.5% (تقریبی) بالاتر بزنی تا با نفری که نمره معدلش از شما 1 نمره بالاتره در یک سطح قرار بگیرید.
    مثلا یک نفر معدلش 12 است برای اینکه بتونه با نفری که معدلش 18 است در یک سطح قرار بگیره باید 9 درصد میانگین درصدهاش از اون بالاتر باشه
    ادبیات*4+عربی*2+بینش*3+زبان*2+ر یاضی*12+فیزیک*9+شیمی*6 تقسیم بر 38 = میانگین درصدها

راستی وقتی مشاور فهمید من از روی درصدهای قبولین رونویسی کردم نزدیک بود .... !!!
    فکر کنم طرف برای هر رشته 250 تا کارنامه داشت (همش هم 88)
    Last edited by Hossein Adeli; 31-10-2009 at 16:30.

2. 8 کاربر از Hossein Adeli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza_bayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز داشتم یه سری درصدهای قبولین سال 88 رو که از یک مشاور گرفته بودم تجزیه تحلیل میکردم گفتم اطلاعات رو بگذارم شما هم استفاده کنید

تمام قبولین برای تبریز هستن
    همونطور که میبینید تاثیر معدل خیلی چشمگیر نیست یعنی برای 1 نمره پایین بودن باید 1.5% (تقریبی) بالاتر بزنی تا با نفری که نمره معدلش از شما 1 نمره بالاتره در یک سطح قرار بگیرید.
    مثلا یک نفر معدلش 12 است برای اینکه بتونه با نفری که معدلش 18 است در یک سطح قرار بگیره باید 9 درصد میانگین درصدهاش از اون بالاتر باشه
    ادبیات*4+عربی*2+بینش*3+زبان*2+ر یاضی*12+فیزیک*9+شیمی*6 تقسیم بر 38 = میانگین درصدها
    تجربی رو ندارین؟

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

البته فکر کنم این نکاتی که حسین عادلی عزیز گفت دیگه تا همین سال 88 به درد بخور میبوده!دی:
    چون من از روزنامه خوندم که تو کنتور 89 نمره کتبی هر درس مستقیم برای همون درس منظور میشه و دیگه معدل رو کلی تاثیر نمیدن!
    به نظرم اینجوری بهتره!

5. این کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اون مشاور برای تمام رشته ها یه 250 تایی کارنامه داشت اما فقط تونستم مال ریاضی رو ازش کش برم!! (طرف گفته بود میتونی یه نگاهی بندازی اما من ...)
    میخواد با اینا سال دیگه هنگام انتخاب رشته چند مییون پول کاسبی کنه
    راستی رشتهاشون رو وقت نکردم اینجا تایپ کنم قط کد دشته قبوی رو نوشتم

البته فکر کنم این نکاتی که حسین عادلی عزیز گفت دیگه تا همین سال 88 به درد بخور میبوده!دی:
    چون من از روزنامه خوندم که تو کنتور 89 نمره کتبی هر درس مستقیم برای همون درس منظور میشه و دیگه معدل رو کلی تاثیر نمیدن!
    به نظرم اینجوری بهتره!
    درسته ولی باز هم همون 15 درصد است
    ولی این بار بجای اینکه به معدلت نگاه کنی و میانگین درصدهات رو 1.5% برای هر 1 نمره بالا بزنی باید به نمره هر درس نگاه کنی و درصد همون درس رو 1.5% برای هر نمره بالا بزنی. درسته؟

در کل هدف من این بود که بگم تاثیر معدل خیلی زیاد نیست و فقط کنکور مهمه
    Last edited by Hossein Adeli; 31-10-2009 at 16:53.

7. 2 کاربر از Hossein Adeli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tabasom.Sweet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

!
    همینطوره خیلی جاها اعلام کردن

بازم همین که گفتن الان چون دیگه دیر شده کمترین تغییرات رو برای کنکور 89 میدیم بازم جای تشکر داره
    چون میدونی که هیچی بعید نیست...

اون مشاور برای تمام رشته ها یه 250 تایی کارنامه داشت اما فقط تونستم مال ریاضی رو ازش کش برم!! (طرف گفته بود میتونی یه نگاهی بندازی اما من ...)

[/quote]
    درسته ولی باز هم همون 15 درصد است
    ولی این بار بجای اینکه به معدلت نگاه کنی و میانگین درصدهات رو 1.5% برای هر 1 نمره بالا بزنی باید به نمره هر درس نگاه کنی و درصد همون درس رو 1.5% برای هر نمره بالا بزنی. درسته؟[/quote]
    فکر کنم همینطور بشه

[/quote]در کل هدف من این بود که بگم تاثیر معدل خیلی زیاد نیست و فقط کنکور مهمه[/quote]
    همینطوره
    حالا چرا توشون هیچی تک رقمی نیست یا حداقل سه رقمی؟

9. 3 کاربر از Tabasom.Sweet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tabasom.Sweet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من دست و دلم به درس نمیره کلا.....نمیدونم چرا
    (این هفته اخر هم که کلا مریض بودم و تو رخت خوابم پلاس!!!!البته مریضی بهونمه....)
    کلا من برای این ازمون سر جمع 5 ساعت وقت نگذاشتم......
    اما با اینکه5 ساعت هم نخوندم ولی 200 تا نسبت به آزمون قبلی پیشرفت داشتم....(شاید بقیه پسرفتشون نسبت به من بیشتر بوده)
    می خوام واسه ازمون بعدی واقعا واقعا بترکونم(هر ازمون که میاد میگم ازمون بعدی.....ولی بازم هیچی که هیچی...)
    آقا چیکار کنم که درس خون بشم...............
    اصلا شما درس خون ها چطوری درسخون شدید.......یکی نیست بگه آخه چطوری؟؟؟؟؟دیگه دارم واقعا کلافه میشم....

بچه ها من خیلی دپرسم!
    نمیدونم چرا نمیخونم...از طرفی چون همه چیو ازم گرفتن فکر کنم اینجوری شدم...باید با ولدین دو کلمه حرف حساب بزنم!
    تراز 10 ابان سال پیشم رو نگاه کردم دیدم 6180 شده بودم...اعصابم خورد شد!!
    یه روز 7 ساعت میخونم ها اما عوضش 2 روز هیچی نمیخونم...
    فعلا که خیلی ناراحتم...
    به همه بچه هایی که قبل از من کارنامه گذاشتن تبریک special مبگم...چون وافعا نتیجه هاشون عالی بود!
    برای منم دعا کنین که بتونم بخونم...
    فعلا...

راستی این ریاضی و هندسه و فیزیک ها که صفر زدم دلیلش فقط نخونده ها...نه چیز دیگه!
    ببین همیشه فقط و فقط یک حقیقت وجود داره منتها هر کسی از یه راهی به اون میرسه و هر کسی

یه طوری اونو به بقیه نشون میده تمام زندگی ما همینه تقدیر خدا هم همینه. هممون قراره به یه جا و به یه خدا برسیم
    ولی هر کسی راه و رندگی و فکر و مشکلات خودش رو داره

خیله خب ...حالا بر میگریدم سر کنکور

یک حقیقت وجود داره و هر مشاوره و هر گفت و گو و بحثی سعی میکنه یه شکل اونو دور بزنه

هر کس به صلاح دیده خودش و نظر یا بعضا منفعت خودش اعم از هم کلاسی ...خانواده... مشاور...

و اون حقیقت به نظر من اینه

دوست عزیزم یا یه هدف داری یا نداری...

اگر نداری برای چی جرات گفتن این رو به خانواده و جامعه نداری و برای چی الکی خودت رو اذیت میکنی؟

اگر داری ، تو الان کمه کم 18 سالته میفهمی که برای رسیدن به هدفت چه راهیو باید بری...

اگر راهش درس خوندنه پس چرا نمیخونی؟

همیشه یادت باشه یا هدفت رو اندازه ی تلاشت انتخاب کنی

یا تلاشت رو اندازه ی هدفت بکنی

حالا دیگه تصمیم با تو ِ . بدون که به فکر هر کسی هم که باشی اون شخص فقط تا یک مدت کنار تو ِ .

اول و اخر خودتی و کارات و برنامه هات و زندگیت. همین

امیدوارم هر کدوممون حتی اگر جایی داریم اشتباه میکنیم به لطف خدا موقعی سرمون به سنگ بخوره که جای برگشت داشته باشیم.

فقط لیاقتمون رو بخدا با زا دست ندادن فرصت هامون نشون میدیم.

با این حال ، این حرفای قشنگ رو ول کن. به همون فکر کن به همون حقیقته.

یک سوال

میخوای یا نمیخوای؟؟؟ تموم شد

11. 12 کاربر از Tabasom.Sweet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ترازم نسبت به آزمون قبل هیچ فرقی نکرد :lol

اونایی که صفر شده رو نخونده بودم ...

فیزیک رو خونده بودم ولی نمیدونم مشکل چیه که سر امتحان نمیتونم جواب بدم!
    مشکل تست نزدنه . حتما یا تست نمیزنید یا اگه میزنید روشه تست زدن صحیح رو اجرا نمیکنین

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

مشکل تست نزدنه . حتما یا تست نمیزنید یا اگه میزنید روشه تست زدن صحیح رو اجرا نمیکنین
    من تست میزنم از روی گاج و توی حل تستاش مشکلی ندارم ولی نمیدوم سر امتحان تا میرسم به فیزیک کاملا قاطی میکنم درحالی که من واسه دیفرانسیل و شیمی و اینا همچین مشکلی ندارم!

راستی این روش صحیح تست زدن چیه ؟ شاید مشکلم همینجا باشه ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza_bayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

روش صحیحش چیه؟

پروفشنال majid.khaledi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض چگونه تست بزنیم؟

متن زیر را یکی از دوستان بر اساس تجربه شخصی شان نوشته اند.( تایید و یا رد نمی کنم.)
    میدانم برای اکثر شماها مباحثی وجود دارد که بلد نیستید و هر چه هم تلاش میکنید یاد بگیرید نمیتونید

من خودم از روشی استفاده کردم که توانستم فیزیکم را طی ۶ ماه از ۲۰ ٪ به جایی برسونم که در کنکور زدم ۷۶٪
    برای توضبح دادن این روش بخش عدسی فیزیک ۱ را مثال میزنم .
    فکر کنید شما در این بخش مشکل دارید
    مرحله اول:بخش عدسی کتاب فیزیک ۱ را به خوبی مطالعه میکنید اگر کتب اضافه ای که در این زمینه توضیح داده باشد یا جزوهی کلاس دارید ان را هم کامل مطالعه میکنید.
    مرحله دوم:یک کتاب تست فیزیک خوب را برمیدارید و تعداد تستهای این بخش را نگاه میکنید مثلا ۳۱۰ تست دارد.
    مرحله سوم:ما میخواهیم آزمونهایی را برگزار کنیم که در هر آزمون تستهایی که یکان مشابه دارند را میزنیم متلا تمام تستهایی که یکان ۵ دارند (پس ما آزمونهای ۳۱ سوالی داریم)
    مرحله چهارم:۳۱ سوال را به صورت آزمونی میزنید بدون این که در طول آزمون از جای خود بلند شوید یا به پاسخنامه نگاه کنید
    مرحله پنجم:پس از اتمام درصد میگیرید و جایی یادداشت میکنید(یکانهای ۵ ۳۴٪) بعد از آن جوابهای غلط و نزده را به خوبی چک کرده و یاد بگیرید(هر زمان که بخواهد طول بکشد حتی ۴ ساعت)
    مرحله ششم:مطمئن باشید در این بین سوالاتی وجود داشته که شما به دلیل بی دقتی یا نداشتن تمرکز کافی غلط زدید.
    در اینجا شما فرض میکنید این سوالات را درست زدید و دوباره درصد میگیرید(مثلا ۵۰ ٪) پس در اینجا میفهمید که ۳۴ ٪ شما به راحتی میتوانست ۵۰٪ باشد (این بک کار انگیزشی است برای تقویت انگیزه)
    مرحله هفتم:شما به ترتیب روز بعد ، دو روز بعد ، هفته بعد ، دو هفته بعد ، ماه بعد و ................... این آزمونها را تکرار میکنید و هر بار یاد داشت میکنید
    نتیجه:شما در نهایت لحظه به لحظه افزایش درصد را مشاهده می کنید که این باعث انگیزه بیشتر است برای درس خوندن البته در بعضی موارد ممکن است درصدها افت کند که دو دلیل میتواند داشته باشد
    ۱ـسوالات آزمون جدیدتر یا سخت تر از آزمونهای قبل بوده است
    ۲ـمطالب گذشته یادتان رفته است(که در این مورد باید دوره ای اجمالی داشته باشید)
    توجه: ممکن است در این روش فکر کنید وقت زیادی را از شما میگیرد ولی بدانید که این روش مثلا برای درس فیزیک هر ۳۰ سوال ۴۵ دقیقه تا ۱:۱۵ وقت میگیرد یا برای درسی مثل هندسه هر ۳۰ سوال ۱ ساعت تا ۱:۴۵ وقت میگیرد که در یک ماه میشود حدود ۱۰ تا ۱۲ ساعت که برای یک ماه خوب است
    حالا نمونه ای از کار یک دانش اموز را که در درس هندسه از این روش استفاده کرده می گذارم
    روز سوالات درصد واقعی درصد(در صورت دقت)
    یکشنبه۱ /۱۰ یکانهای ۱ ۶/۲۸٪______ 7/۴۵٪
    دوشنبه۲/۱۰ یکانهای ۷ ۳/۳۳٪_____ ۶/۴۸٪
    چهار شنبه۴/۱۰ یکانهای۳ ۱/۳۸٪ _____۶/۴۸٪
    دوشنبه۹/۱۰ یکانهای۹ ۵/۴۹٪_____ ۸/۶۲٪
    سه شنبه۱۷/۱۰ یکانهای۰ ۳۹٪ ۸____/۶۳٪
    چهارشنبه۱۸/۱۰ یکانهای۵ ۸/۶۲٪_____ ۴/۷۱٪
    شنبه۲۸/۱۰ یکانهای۶ ۸/۶۳٪ ____۳/۷۰٪
    پس دیدید چگونه این فرد توانست طی یک ماه از ۲۸ ٪ به ۶۳ ٪ برسونه که اگر مرورش ماهی یک بار یا دو بار تداوم داشته باشه مطمئن باشید نه تنها دیگه در صدش پایین نمییاد بلکه ممکن بیشتر هم بشه
    موفق باشین

16. 9 کاربر از majid.khaledi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •