تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: --

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • --

0 0%
  • --

0 0%
صفحه 372 از 469 اولاول ... 272322362368369370371372373374375376382422 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,711 به 3,720 از 4685

نام تاپيک: ســــــو تــــــــــي بــــــــــازار!

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

همین نیم ساعت پیش کافی نت دوستم بودم. این دوست ما سیگار میکشه ولی از پدرش میترسه... پدرش هم گاهی اوقات بهش سر میزنه. خلاصه این داشت سیگار میکشید که یهو ماشین پدرشو دید سریع سیگار رو انداخت تو کشوی میز... پدرش هم اومد تو داشتن صحبت میکردن که من یهو دیدم از لبه های کشو داره دود میزنه بیرون... خندم گرفته بود. پدره هم هی بو میکشید ولی نمیفهمید از کجاست... آخرشم پدره رفت ما هم سریع کشو رو باز کردیم دیدیم سه تا دو هزار تومانی ناقابل سوراخ شده

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

از شما که همکار انجمن موبایلی دیگه بعیده
    خیلی قشنگ اومدی این تیکه رو!!!

سلام
    خوبين؟(باشين يا نباشين مهم نيست :دي)
    چند تا سوتي از ديگران
    1- ما يه همسايه اي داريم بچش به ق ميگه ك
    يه بار به لباسش قير ماليده شده بود اومد به مامانش گفت ماماني من لباسم ك*ري شده
    2- يه سيدي رپ رايت كردم واسه دوستم كه اكثر آهنگاش غير بهداشتي بود خلاصه دوستم اينو گذاشته بوده تو ماشين و با صداي بلند تو كوچه گوش ميداده كه به يه آهنگ بد ميرسه و كل كوچه ميرن تو كما
    3- اولاي سال بود يه كلاس اولي اومد نشست كنار ما و از هر دري گفت بعد گفت آقاي ايكس مدير خوبيه
    دوستم گفت ك*ري تر از خودش خودشه
    بچه بلند شد رفت
    سر صف جناب مدير فرزندشون رو معرفي كردن و دوستم آب شد
    حالا خودم:
    1- معلم گفت اين چيه من هم چون عادت دارم به جاي گفتن "نقطه اي به مختصات 1 و 2 ميگم 1 و 2 با صداي بلند گفتم 1 و 3
    2- من خطاب به پسر عمه م در حضور خود عمه م در حال چك كردن سيستم:
    اي بابا تو كه اين ويندوز رو گا**دي!(سوتي1)
    پسر عمه: من؟
    من : نه پس عمه من(سوتي 2)
    اینا رو توی چند روز دادی؟

سلام.
    یه سوال برام پیش اومد اونم اینکه تاحالا کسی موفق شده صفحه بعدی رو ببینه؟؟؟؟؟؟؟؟369
    منم نشدم! بس که پست پاک میشه!

دو تا شغل تو دنيا هست که خيلي سخته يکي همين نانوايي دوميش هم صندوق دار بانکه!
    خاطره جالبي بود
    تایید میشه! من یه موقع سوپور بودم یه موقع نونوا یه موقع هم صندوقدار یه موقع هم آشغالی!

واقعا چرا همیشه صفحه سوتی ها یه صفحه بیشتر داره ولی هیچ وقت هم نمیشه رفت توش ؟؟؟
    اینم خودش سوتی پی سی ورلد هسا :d
    تایید میشه! پیسی از این سوتیها خیلی زیاد میده! بالاتر از حد تصور!

امروز با بچه ها خونه یکی از دوستان بودیم. بعد یکی از بچه ها گفت من هفته پیش محل بودم از بچه ها اونجا یه چیزی یاد گرفتم. بعد برامون توضیح داد که یکی دراز میکشه رو زمین و چهار نفر دورش میشینن و یکی هم زیر سرشو داره بعد اون 4 نفر دو انگشتشون رو میزارن زیرش بعد یه وردی رو میخونیم خود به خود از جاش بلند میشه و میچسبه به سقف... ما هم که دنبال سوژه گفتیم باشه... یکی از بچه ها دراز کشید و ما هم دور ها دورش ... بعد این دوستمون گفت سرتون رو بندازید پایین و چند دقیقه تمرکز کنید بعد من ورد رو میخونم شما به ترتیب تکرار کنید... خلاصه سکوت کردیم بعد از چند دقیقه گفت : این مرده از آن کیست... بعد به ترتیب ما هم گفتیم. بعد گفت.. از آن پادشاه است... من که متوجه نشده بودم در همون حالت سکوت و تمرکز گفتم شرمنده من متوجه نشدم یه بار دیگه بگو... همه زدن زیرخنده و دوباره تمرکز کردیم خلاصه چند بار تکرار کردیم اما همش این پسره که دراز کشیده بود خندش میگرفت. منم که کفری شده بودم این پسره گفت این مرده از آن کیست... من گفتم خواهر این مرده ...... یهو دیدم مرده دولا شد چشماش گرد شده و اینجوری داره منو نگاه میکنه من اومدم درستش کنم گفتم مگه تو خواهر داری ؟ باز دیدم اینجوری نگاه میکنه گفتم خوب به مرده گفتم تو که زنده ای... دیدم هنوز داره اینجوری نگاه میکنه گفتم خوب حالا حواسم نبود ببخشید. اینو که گفتم دوباره دراز کشید و مراسم رو ادامه دادیم.
    خیلی قشنگ بود! من که غش کردم!

خونه یکی از بچه ها هر لحظه که اراده کنه خالی از سکنه میشه حتما ... البته این شیطنتهای معمولی مون بود. شیطنتهای خطرناک هم داریما
    اونا دیگه چین؟

هر بار یه نفر خندش گرفت... نشد. ترجیح دادیم بشینیم حکم بازی کنیم.
    در این موارد خیلی حکم میچسبه!

نه دیگه گفتم همش خندمون میگرفت نمیشد. آخه وردش خیلی باحال بود. این مرده از آن کیست ؟ از آن پادشاه ... به کدامین سو میرود... این تیکه ش رو من سه بار خندم گرفت آخه یکی از بچه ها زبونش نمی چرخید میگفت به کدوم سمت میرود...
    اینم خیلی قشنگ بود!

من 7 - 8 ساله بودم که شوهر عمم امده در خونه مادر بزرگم را زد. من رفتم در رو باز کردم این بنده خدا هم هرچی صبر کرد ببینه من بهش تعارف میکنم بیاد تو دید نه! آخرش به من گفت برو به اقاجون بگو بیاد!
    چقدر مهمان نواز بودی! الانم هستی بیایم لنگر بندازیم؟

همین نیم ساعت پیش کافی نت دوستم بودم. این دوست ما سیگار میکشه ولی از پدرش میترسه... پدرش هم گاهی اوقات بهش سر میزنه. خلاصه این داشت سیگار میکشید که یهو ماشین پدرشو دید سریع سیگار رو انداخت تو کشوی میز... پدرش هم اومد تو داشتن صحبت میکردن که من یهو دیدم از لبه های کشو داره دود میزنه بیرون... خندم گرفته بود. پدره هم هی بو میکشید ولی نمیفهمید از کجاست... آخرشم پدره رفت ما هم سریع کشو رو باز کردیم دیدیم سه تا دو هزار تومانی ناقابل سوراخ شده
    جا قحت بود؟ (املام افتضاحه!!!)

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من وقتی با لپتاپم کار میکنم وقتی شارژش 100 نباشه و بذارمش توی شارژ خیلی کند کار میکنه و حرصم رو در میاره! برای همینم شارژش نمیکنم. همین 1 ساعت پیش داشتم توی پیسی گشت میزدم اما توجه نکردم که شارژش چقدره!!! نمیدونم چرا؟ بعد هم یه تاپیک خوب پیدا کردم و بوم!!!! یهو خاموش شد!!!! خیلی حرص در آر بود!!!

آخر فروم باز rezaete's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    اهواز = اکسین

پيش فرض

من وقتی با لپتاپم کار میکنم وقتی شارژش 100 نباشه و بذارمش توی شارژ خیلی کند کار میکنه و حرصم رو در میاره! برای همینم شارژش نمیکنم. همین 1 ساعت پیش داشتم توی پیسی گشت میزدم اما توجه نکردم که شارژش چقدره!!! نمیدونم چرا؟ بعد هم یه تاپیک خوب پیدا کردم و بوم!!!! یهو خاموش شد!!!! خیلی حرص در آر بود!!!
    اینجاست که فایرفاکس بکار میاد ، اگه فایرفاکس داشتی save میشد

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سوتی من همین امروز صبح....

میخواستم برم دانشگاه(ترم تابستونی)
    من عادت دارم که همیشه نیم ساعت زودتر لباسام را بپوشم بعدش همینطور تو خونه راه میرم تا وقت رفتنم بشه
    خلاصه لباسا رو پوشیدم و کیف را برداشتم رفتم تو هال و کیف را انداختم زمین و در حال راه رفتن بودم که یه دفه صدای تلویزیون شروع کرد به بلند شدن.....دویدم و صداش را کم کردم....
    همینکه اومدم از جلو تلویزون کنار دوباره صدای تلویزیون رفت بالا...
    منم وحشت کردم و سریع تلویزیون را خاموش کردم
    خونواده که از صدای تلویزیون بلند شدن گفتن که چی شده؟ چرا صدا را زیاد میکنی؟ منم گفتم که ظاهرا تلویزیون خراب شده..خودش میره بالا

اقا خلاصه اومدم بیرون و نگاه کردم که وقته رفتنمه...اومدم که کیفمو بردارم دیدم کیف روی کنترل تلویزیون رفته....

قضیه از این قراره که کیف درست افتاده روی دکمه افزایش صدا و باعث بالا رفتن صدای تلویزیون شده

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

سلام یه سوتی از دوستم از نوع لپی

این دوستمون امروز می خواست بگه جف هاردی رفته اسمک دان گفت جف هاردی رفته اسلم دانک(توضیح: اسمک دان یه شاخه های کشتی کچه . اسلم دانک هم که میدونید چیه!)

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اینجاست که فایرفاکس بکار میاد ، اگه فایرفاکس داشتی save میشد
    چی هست؟

سوتی من همین امروز صبح....

میخواستم برم دانشگاه(ترم تابستونی)
    من عادت دارم که همیشه نیم ساعت زودتر لباسام را بپوشم بعدش همینطور تو خونه راه میرم تا وقت رفتنم بشه
    خلاصه لباسا رو پوشیدم و کیف را برداشتم رفتم تو هال و کیف را انداختم زمین و در حال راه رفتن بودم که یه دفه صدای تلویزیون شروع کرد به بلند شدن.....دویدم و صداش را کم کردم....
    همینکه اومدم از جلو تلویزون کنار دوباره صدای تلویزیون رفت بالا...
    منم وحشت کردم و سریع تلویزیون را خاموش کردم
    خونواده که از صدای تلویزیون بلند شدن گفتن که چی شده؟ چرا صدا را زیاد میکنی؟ منم گفتم که ظاهرا تلویزیون خراب شده..خودش میره بالا

اقا خلاصه اومدم بیرون و نگاه کردم که وقته رفتنمه...اومدم که کیفمو بردارم دیدم کیف روی کنترل تلویزیون رفته....

قضیه از این قراره که کیف درست افتاده روی دکمه افزایش صدا و باعث بالا رفتن صدای تلویزیون شده
    خوب شد آخرش رو گفتی!!!! آخه من فکر کردم روح داره خونتون!

سلام یه سوتی از دوستم از نوع لپی

این دوستمون امروز می خواست بگه جف هاردی رفته اسمک دان گفت جف هاردی رفته اسلم دانک(توضیح: اسمک دان یه شاخه های کشتی کچه . اسلم دانک هم که میدونید چیه!)
    اسلم دانک چیه؟ اسمک دان چیه؟
    ممنون

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من زیاد عادت ندارم گیر بدم اما بعضی وقتا نمیفهمم مثل الان که نفهمیدم سوتیش کجا بووود

امروز یه سی دی تازه 20 رایت کردم تو ماشین داشتیم گوش میدادیم توی فاز سرعت بودیم یدفعه آهنگ قطع شد گفت این روز ها همه تپش نگاه میکنن شما چطور؟؟؟
    نکته: سی دی صوتی بود

اومدم بگم چتر نجات گفتم چرخ نجات

یه شعری داشت میخوند خوانندش هی میگفت فلان کارو کردی این کارو کردی اون کارو کردی منم از دهنم در رفت بلند جلو همه گفتم این چقد کرده

بعد این همه ادعای رانندگی خلاصه تو جاده های شلوغ و خلوت رفتم یه جا کنار دریا همه نشسته بووودن پشتمم یه ماشین پر پسر بووود هی از آینه نگاشون میکردم مسخره بازی در میاوردن من خندم میگرفت خلاصه حواسم رفت روشون سر سرعت گیر ماشینو خاموش کردم
    فکر کنم سوتی از این بدتر نباشه خدا هیچ دختری رو جلوی پسرا ضایع نکنه آمین

یه سوتی دیگه هم سر همین ماشین دادم که بعدش انقد خندیدم نتونستم بشینم پیاده شدم
    ماشین روشن رو داشتم بازم روشن میکردم حالا بابام دعوام میکنه چرا حواست نیس منم گفتم باید میگفتی ماشین روشنه یعنی من اصلا نمیفهمم ماشین روشن چه جوریه که

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

فایرفاکس وقتی از یه راهی غیر از اون دکمه قرمز رنگ یا گزینه exit بسته بشه ( مثل برق بره یا error بده ) وقتی دوباره بازش میکنی ازت میپرسه میخوای صفحاتی که قبلا باز کرده بودی دوباره باز کنه یا نه ....

راستی یه سوتی خیلی ضایع. امروز تو مغازه آکواریومی بودم میخواستم یه ماهی بخرم ( روح سیاه ) دوستمم همرام بود... خیلی شلوغ بود. یکی دو تا خانواده بودن چند تا دختر و زن و مرد و بچه و ... کلا خیلی شلوغ بود. منم داشتم با صاحب مغازه حرف میزدم.این دوست ما هم که تاحال این همه ماهی یه جا ندیده بود وایساده بود داشت ماهی ها رو نگاه میکرد.مشغول صحبت بودم که یهو دیدم شالاپ یه صدایی اومد. برگشتم دیدم این دوست من قشنگ پهن شده تو یه آکواریوم بزرگ که طرف تازه درستش کرده بود تهش یه کم آب بود.حالا بگم چه مدلی بود پاهاش از لبه آکواریوم آویزون شده بودن دستاشم از دو طرف آویزون بود و نشسته بود توی اکواریوم.... صدای شلیک خنده رفت هوا.... در حالیکه خودمم داشتم از خنده میمردم رفتم دستشو گرفتم درش آوردم دیدم یه زن و شوهری همش از این معذرت خواهی میکنن بعد فهمیدم اونا میخواستن از جلوی این دوست ما رد بشن اینم یه کم عقب رفته و باقی ماجرا.... بیچاره بدجوری ضایع شد تازه میگفت داشتم با یکی از دخترها آمار بازی هم میکردم

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

امروز یه سی دی تازه 20 رایت کردم تو ماشین داشتیم گوش میدادیم توی فاز سرعت بودیم یدفعه آهنگ قطع شد گفت این روز ها همه تپش نگاه میکنن شما چطور؟؟؟
    حتما از رو ماهواره ضبط کرده بودن

بعد این همه ادعای رانندگی خلاصه تو جاده های شلوغ و خلوت رفتم یه جا کنار دریا همه نشسته بووودن پشتمم یه ماشین پر پسر بووود هی از آینه نگاشون میکردم مسخره بازی در میاوردن من خندم میگرفت خلاصه حواسم رفت روشون سر سرعت گیر ماشینو خاموش کردم
    فکر کنم سوتی از این بدتر نباشه خدا هیچ دختری رو جلوی پسرا ضایع نکنه آمین
    قابل توجه بعضی ها که از ضایع شدن پسرها خوشحال میشن تازه این یکیش بود. امروز تو صف تاکسی وایساده بودیم خیلی شلوغ بود. بعد یه ماشین شخصی وایساد یه دختره اومد زرنگ بازی در بیاره بی نوبت پرید نشست توش. طرفم بهش گفت چیه میخوام دوستمو سوار کنم پیاده شو... دختره همچین ضایع شد دیگه تو صف واینساد پیاده رفت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •