نرم افزار km رو از سیستم ان اینستال کنید.
نرم افزار km رو از سیستم ان اینستال کنید.
Uninstall کردم ولی ایندفعه آیکونها Unknown شدن و هر وقت بازشون میکنم باید Choose a programm کنم.خواهش میکنم کمکم کنین![]()
چرا گاهی اوقات که ویندوز میاد بالا رزولوشن صفحه خودش عوض میشه! و جای آیکونهای دستکتاپ هم عوض میشن؟!!! بعد که دوباره ریستارت میکننم درست میشه!
یک سوال دیگه:
نمیشه کاری کرد که مثل ویندوز XP کانکشن به اینترنت رو کنار ساعت نشون بده؟ که آدم راحت ببینه داره سند و رسیو میکنه یا نه؟
سلام منم ویندوز 7 رو نصب کردم اما این قابلیت عمل نمیکنه
و برای من هم دقیقا به همین شکل نشون داده میشه
کاری هم گفتید انجام دادم ولی مثل این دوستمون تفاوتی نکرد
سوال:
1- مگه این قابلیت بصورت پیش فرض نباید فعال باشه؟
2- ممکنه ایراد از نسخه ویندوز 7 باشه؟
3- به غیر از این خیلی دیگر از قابلیت ها غیرفعال است مثل show desktop ,.... برام وجود نداره ، امتیاز 7 به سیستمم بالاست پس چرا اینها هیچ کدوم عمل نمیکنند؟؟
لطفا سریع تر کمک کنید تا seven رو با vista عوض نکردم.... ممنون
کسی نیس بگه چیکار باید کنم؟؟؟؟![]()
یک سوال داشتم
چرا نمیشه برنامه Alkohol 120% رو تو ویندوز 7 نمیشه نسب کرد؟
دوست عزیزم از جدیدترین ورژنش استفاده کن مطمئن باش خوب کار میکنه
چرا میشه عزیز ولی نمیتونی خوب رنگ چراغاشو تشخیص بدی که وضعیتت خوبه یا بده ولی برای اینکه چراغو بیاری بعد از ساختن کانکشن روی taskbar راست کلیک و properties بعد در قسمت notification area گزینه customize رو بزن بعدش گزینه network رو به حالت show icon and ... ربیار و ok کن و کار تمومه.
سلام دوستان
کسی می دونه چطور میشه منوی Recently Used رو در ویندوز 7 فعال کرد؟ همون منویی که آخرین فایلهای باز شده توسط یک برنامه مثلا Word رو نشون میده. پیش فرض در سیستم من فعال نیست . ویندوزم 22 اکتبر ultimate 64 بیتی هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)