این DLC ها مراحلی رو به خط داستانی بازی اضافه نمی کنه فقط چند تا اسلحه جدید و نقشه جدید به بخش چند نفره اصافه می کنه..............
این DLC ها مراحلی رو به خط داستانی بازی اضافه نمی کنه فقط چند تا اسلحه جدید و نقشه جدید به بخش چند نفره اصافه می کنه..............
بازیو تموم کردم واقعا شاهکاریه در نوع خودش.من که بیشتر بازیای سبک gta و mafia بازی می کردم.واقعا حال کردم با این cod.حالا داستان cod6 ادامه ای داره؟چون آخرش طوری تموم شد که به نظر میاد ادامه داشته باشه.تازه ماکاروفم نتونستیم بکشیم.احتمالا تو cod8 این اتفاق میفته.
دوستان نسخه قبلی اسمش چی بود؟ نسخه قبلیه modern warfare 2 ? من میخوام 2 تاشو بگیرم ممنون میشم سریع پاسخ بدید تنکس.
call of duty 5 world at war
call of duty 6 modern warfare 2
اگر منظورت نسخه ای که داستانش به این مربوط بود :
Call of Duty 4 : Modern Warfare این نسخه بود که داستانش در Call of Duty : Modern Warfare 2 ادامه پیدا کرد !
نسخه پنجم این بازی هم همونطور که دوستمون اشاره کرد COD : World At War بود که داستانش هیچ ربطی به 4 و 6 نداره .
بازی رو تموم کردم ... خوب بودش ... اما بازیها خیلی کوتاه شدن ... خیلییییییییییییییییییی![]()
سلام
دوستان بازی modern war ll ، چند مرحله که جلو میرم مشکلی نیست ولی وسط لود یکی از مراحل یهو سفحه سیاه میشه و Error Disk load میده ! در صورتی که این بازی اصلا از روی دیسک اجرا نمیشه !
ممنون میشم اگر کمک کنید
مرسی
نسخه 4 دی وی دی رو دارید یا 3 دی وی دی ؟
تو تاپیک حل مشکلات مهدی جان جواب دادند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)