سلام
از پارس انلاین یا مخابرات سرویس بگیر
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
سلام
از پارس انلاین یا مخابرات سرویس بگیر
دوستان پل معالی آباد و تاچرا از چه شرکتی بگیرم؟
سلام
بهترین شرکتهای سرویس دهنده اینترنت در شیراز:پارس انلاین و ارم نت(مخابرات)هست
با سلام می خواستم ببینم آسیاتک و آرانیک سرعتشون چطوره؟
با تشکر
دوستان ماتریکسی ، از امروز ظهر مسنجر ها لاگین نمیشه ... کسی نمی دونه مشکل چیه ؟
البته زنگ زدم ، خودشون هم نمی دونستن مشکل از کجاست !
ارم نت هم همینجوری هست. ولی با چیز پی ان باز میشه.
اسیا تک خوبه
ارانیک اصلا حرفشو نزن
پرونده شکایتم بعد از تنظیم مقررات و استانداری و اداره بازرگانی الان توی تعزیرات هست بعد از امتحانات میرم دنبالش
الان درست شده!
دوستانی که پارس انلاینن نمیدونن چرا جدیدا پیشنهاد میدن پارس انلاین بگیرید اخه من 512 دارم شبانم سرعتش 40 هست زیر حد نرمال سرویس دوستم 256 هست سرویسش رو دیشب امتحان کردم بالای 15 نمیومد
سرعتهای دانلود شبانه پارس انلاین افتضاح شده.
من امروز مشکل کانکت شدن داشتم کانکت میشدم ولی اون صفحه که میگفت یوزر پسورد اشتباه هست اسیا تک میومد
زنگ زدم ارم نت چون روز تعطیل بود پشتیبانی نبود زنگ زدم تهران تهران گفت ما اطلاعات شیراز را نداریم فقط تهران را ساپورت میکنیم
ایمیل فرستادم به ارم نت که کانکت نمیشه و پشتیبانی ندارین و اگه اینجوری باشه مثل شاتل کارتون به تنظیم مقررات و استانداری و اداره بازرگانی و تعزیرات حکومتی میکشه دیدم یکی دو ساعت بعد یکی با شماره موبایل تهران زنگ زد خونمون فکر کنم مدیر ارم نت بود گفت مشکلتون چیه گفتم برطرف شد گفتم فقط مشکلم الان اینه که حالت pppoe که کانفیگ میکنم کانکت نمیشه گفت باتوجه به اینکه خودتون کانفیک کردن میتونه از کانفیگتون باشه منم گفتم مگه کانفیگ کردن چیکار داره خلاصه کوتاه امدم تا ببینم شاید چند روز دیگه درست شد! ولی خوشم امد حساب برد یا کلا روزهای تعطیل روال پشتیبانی به این صورته؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)