ببین برای این کار باید گوشیت رو هک کنی و patch مخصوص برای قطع سدا رو بریزی!!!
گوشیت رو هک کردی؟؟؟!!!
سبز باشی...!!!![]()
ببین برای این کار باید گوشیت رو هک کنی و patch مخصوص برای قطع سدا رو بریزی!!!
گوشیت رو هک کردی؟؟؟!!!
سبز باشی...!!!![]()
بله گوشی رو هک کردم.... خب حالا اون Patch را از کجا باید دانلود کنم؟
يه سوال داشم راجع به 5800
گوشيه خوبيه . ولي چون من تو خراب كردن گوشي استعداد خوبي دارم بازم اين رو بگيرم يا نه؟
ميترسم LCD به ملكوت اعلا به پيونده
سلام
چطور ميشه يك فايل فلش رو به عنوان screen saver قرار داد؟
سلام
خوب معلومه دیگه , نه.
سلام
دوستان حس میکنم باطری گوشیم زود تموم میشه !
بار اولی هم که شارژ کردم 12 ساعت به برق بود
موزیک هم خیلی گوش نمیدم ! و تماس تلفنی هم شاید 30 دقیقه در کل روز ولی نهایت برای 1 روز شارژ دارم !!!
سلام
عذر میخوام از کجا میتونم بازی تخته نرد رو واسه این گوشی گیر بیارم یه دونه دانلود کردم ولی خیلی کوچکتر از صفحمه
ممنونم
با سلام خدمت دوستان حرفه اي. آقا من يه گوشي 5800 گرفتم و برنامه smartcom و garmin هم نصبيدم ولي زماني كه مي خوام از طريق اينا gps و صل كنم همش مي خواد بلوتوثو روشن كنه وقتي no مي زنم هم هيچ اتفاقي نمي افته. از قسمت positioning در منوي location خود گوشي هم تيك bluetooth gps رو قطع مي كنم و روي gps data كليك مي كنم مينويسه enable a satelaite with based positioning method first. تو برنامه map خود گوشي هم هرچي صبر مي كنم هيچ اتفاقي نمي افته و پايين همون 0 kb ميمونه.
البته روي جعبه گوشي يه برچسب خورده نوشته the standard gps features have been disabled in accordance with market regulations .
حالا عزيزان حرفه اي لطف كنن بگن من چكار كنم.
اگه می خوای این گوشی رو بخرید بهتره بدونید که من اصلا ازش راضی نیستم ...
می تونم به جرآت بگم که اولین نفرایی بودم که خریدمش
یعنی اینکه از اصل بودنش اطمنان دارم
اما این گوشی همیشه تو هنگه
واسه 2 تا از دوستام هم همش هنگ مد کنه
خلاصه کلافتون می کنه !!!
خود دانید ............
خوب شد که هکش کردی پس حالا این کارو هم بکن تا بفهمی لذت بردن از گوشی یعنی چی...!!!
[برای قطع صدای دوربین هم از این روش استفاده کن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روش 1:
اول برو توی برنامه اکسپلور و دکمه o رو بزن بعد جلوی 4تا موردی که میاد تیک بزن و بعد به مسیر z:\private\10202be9 بروید در این مسیر فایلی با نام 101F8809.txt موجود میباشد.
- فایل 101F8809.txt را باز کرده و در آن کد زیر را مشاهد میکنید
0x7 int 1 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
حال کافیست عدد ۱ را با ۰ جایگزین کنید مانند زیر
0x7 int 0 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
- تمام ! صدای دوربین شما خاموش شد.
اما نکته مهمی که وجود دارد این هست که Character code این فایل به همان صورت نرمال خود یعنی Unicode(utf-16) باقی بماندو بعد از این کار کافیت یکبار گوشی خود را خاموش و روشن کنید!!!
روش 2:
بعد از نصب این نرم افزار "وارنینگ تون" رو در پروفایلتون خاموش کنید.به این ترتیب صدای شاتر دوربینتون قطع میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سبز باشی...!!!
Last edited by mohamadreza666; 10-10-2009 at 19:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)