سلام دوستان!!
کسی لپ تاب 4530 cor i5 رو داره؟؟
ازش راضیه؟؟داغ نمیکنه؟؟خرابی زود هنگام نداره؟؟
یه اطلاعات کلی واسه خرید میخوام؟؟
سلام دوستان!!
یه اطلاعات کلی واسه خرید میخوام؟؟
سلام سيستم عاليه بنظر من
مشكل داغ كردن هم نداره كاملا طبيعيه
براي خيلي از كار ها هم ميشه ازش استفاده كرد
كلا سيستم رنج خوب تا بالا هست
---------- Post added at 05:20 PM ---------- Previous post was at 05:16 PM ----------
گارانتي شركت هماهنگ معتبره چيزي حدود 40-50 تومن هزينه گارانتي هستش كه 1 سال هم بيمه ميكنه
با سلام خدمت دوستان عزیز
می خواستم بدونم لپ تاپ hp dv6 6199 در کل چجوریه؟؟
لطفا اگه کسی خریده دربارش توضیح بده یا اینکه کسی که واقعا اطلاعاتش در مورد لپ تاپ زیاده![]()
بیشتر میخوام لینوکس یاد بگیرم.
فیلم Hd تماشا کنم.
اینرتنت بگردم...
سلام من هم یک هفته است که خریدم ...توی این مدت کم که مشکلی نداشته....فقط اینو بگم که من باهاش هر کاری می کنم به جز بازی ....لپ تاپ شیک وخوبیه ...فعلا که من باهاش مشکلی ندارم...اگر سئوالی داشتی بپرس.. در خدمتیمسلام دوستان!!
یه اطلاعات کلی واسه خرید میخوام؟؟![]()
ممنون از راهنماییت!!
شما با گارانتی خریدی یا بدون گارانتی ؟؟ لطفا کانفیک و قیمتش رو هم بگو؟؟
ضمن اینکه شما که باهاش بازی نمیکنی گرماش چطوره؟؟
این حالت برق گرفتگی که بغل تاچ پدش میگن داره درسته یا نه؟؟؟
سلام
من یه لپ تاپ hp dm4 2000 گرفتم.حالا میخواستن نظرتونو نسبت به این مدل بپرسم.
یکی دیگه این که از کجا میشه فهمید لپ تاپ داغ میکنه.چون من هر جا تو سایتا دیدم که درباره hp نوشتن بعدش درباره داغ کردنش صحبت شده.یه برنامه به اسمه cool sense رو لپتاپم هست که از اسمش که مشخصه برای روشن و خاموش شدن فن هستش البته اگر اشتباه نکنم.حالا بعضی وقت ها یه علامت مثلث زرد رنگ ایکونش میاد. میخواستن بدونم این علامت نشون دهنده چیه.
ممنون
پسر خاله ی من یه ماهی هست که داره. خیلی هم باهاش بازی میکنه. تا حالا که راضی بوده....
برای کارهایی که گفتید قطعآ جوابگو هست مثل خیلی لپتاپ های دیگه.
البته رزولوشن این لپتاپ برای دیدن فیلمهای HD مناسب هست نه Full HD
درایورهای لینوکسو اطلاع ندارم داره یا نه!![]()
سلام ..از بازار رضا خریدم...می دونیید که hpگارانتی اصلی نداره خود مغازه یک سال برایم گارانتیش کرد.یک کارت گارانتی هم به من داد که خودشون تهیه کرده بودند...اصولا بعضی از وارد کنندگان لپ تاپ برای اینکه پولی به شرکتهای گارانتی ندهند یک شرکت گارانتی کوچک خودشان تهیه می کنند اما مشخصات وقیمت:ممنون از راهنماییت!!
شما با گارانتی خریدی یا بدون گارانتی ؟؟ لطفا کانفیک و قیمتش رو هم بگو؟؟
ضمن اینکه شما که باهاش بازی نمیکنی گرماش چطوره؟؟
این حالت برق گرفتگی که بغل تاچ پدش میگن داره درسته یا نه؟؟؟
cpu:cori5 2410 2.3ghz
ram:4gig1333
gpu:Radeon HD 6490M
hard:640gig
15.6 (صفحه نمایش) وب کم و بولوتوس و وای فای و...
به قیمت 840 تومان 40 تومان دیگر هم دادم که یک رم 4 گیگ دیگر کنارش اضافه کرد جمعا 880تومان....
اما حالت برق گرفتگی ....یکبار به مقدار کمی دستم رطوبت داشت وقتی دست زدم اندکی حالت برق گرفتگی داشت البته مقدار آن بسیار کم وشاید خیلی ها متوجه نشوند....اما دما الان که دارم این مطلب را می نویسم دمای cpuسیستم 42 درجه می باشد فقط تنها چیزی که من را گیج کرده اینه که آیا سیستمم usb3دارد یا خیر...آزمایشاتم به نتیجه ی قطعی نرسیده است...
Last edited by jvdyari; 11-09-2011 at 16:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)