ممنون...
یه سوال دیگه من سرویس شبانم تا 7 صبحه شبا میزارم واسه دانلود صبح که بلند میشم هنوز کانکته چرا؟
(مثلا تا 10-11 دیگه بیشتر امتحان نکردم خودم دیسکانکتش کردم حالا این جز شبانه به حساب میاد یا روزانه البته اگه dc کنم دیگه کانکت نمیشه)
ممنون...
یه سوال دیگه من سرویس شبانم تا 7 صبحه شبا میزارم واسه دانلود صبح که بلند میشم هنوز کانکته چرا؟
(مثلا تا 10-11 دیگه بیشتر امتحان نکردم خودم دیسکانکتش کردم حالا این جز شبانه به حساب میاد یا روزانه البته اگه dc کنم دیگه کانکت نمیشه)
ای دی اس ال تا زمانی که خود شما قطعش نکنید وصل میمونه و 24 ساعته هست
بعدم ساعات دانلود شبانه اگه اشتباه نکنم از 1 و یا 2 شب تا 7 صبح هست
غیر از این ساعات جزو ترافیک روزانه محسوب میشه
متاسفانه شرکت پارس انلاین بسته است
سلام من صبا نت دارم تو عيد اين چند روزه شب كه يوزر و پسورد شبانه رو وارد تنظيمات مودم ميكنم صبح ها هم ميتونم ازش استفاده كنم تا اون جايي هم كه چك كردم چيزي از اكانت روزانم كم نميشه در صورتيكه قبلا فقط بايد از اكانت روزانم استفاده ميكردم.ميخواستم ببينم صبانت خودش اين كارو كرده يا نه؟اگه كسي اطلاعاتي داره دريغ نكنه لطفا.
بله همینطوره... صبانت چند روزه (احتمالا به عنوان یه عیدی گنده) دیگه شبانه ش هر یک ساعت دیسکانکت نمیشه و دائم وصله و تا وقتی شما دستکاریش نکنید وصله... مثلا الان ساعت 23:55 سوم فروردین 1388 هستش و من هنوز با اکانت شبانه ای که بامداد امروز ساعت 3:10 بامداد وصل شدم دارم کار میکنم... ترکوندم از بس دانلود کردم... دیگه کم کم داره به 24 ساعت نزدیک میشه که بهش وصلم و قطع نشده... واسه همه همینطوره... دیروزم تا 11:30 وصل بود پریروزشم تا 1:30...
صبانت ترکونده...
البته من فقط جواب این عزیز رو دادم نیاید گیر بدید بحث صبانت ممنوع...
من از لایزر سرویس میگیرم کلی هم راضیم از همه نظر! پشتیبانی و جوابگویی هاشون که دیگه حرف نداره البته تو یه سال من یه بار بیشتر با پشتیبانی تماس نداشتم
ولی از چن ماه پیش که دیگه بهم 256 ندادن (به خانگی ها) تو ضدحال و خماریم.. منم که نمی تونم از دانشگام یا جای دیگه ای براشون نامه بگیرم با 128 میسازم
حالا با oracle تماس داشتم گفتن گواهی اشتغال به تحصیل بفرستی 256 یا بالات رهم می دیم
به نظرتون اینکارو می کنن یا الکی گفته؟!
بابا یکی به ما بگه که قیمت هر یک گیگ شارژ برای پارس انلاین چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
بابا یکی به ما بگه که قیمت هر یک گیگ شارژ برای پارس انلاین چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
دوست عزیز توی خود سایتش نوشته :
هزینه هر گیگا بایت ترافیک اضافی 50/000 ریال می باشد.
اینکار رو مثه بیشتر شرکتا براتون میکنن
فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه
فقط اگه از اوراکل گرفتی حتما و حتما با من در تماس باش کارت دارم اساسی
na aziz injooriam nis ke fek mikoni laser ke ba govahi eshteghal be tahsil 128 be bala nemide
datak ham hamintor..porsidam!
okay dartamasam
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)