من کامارو 78 رو توی آگهی دیدم که هیچکدوم فایده نداشت یکی گرون بود و اون یکی هم شش سیلندر.در مورد پونتیاک فقط همان 73 یا 74 بود که توی تصویر اتومبیلهای آمریکایی یکی از اعضا گذاشته بود و خیلی هم خراب و داغون بود..قیمت الکی هم پرت داده بودن..(البته صاحبانش این جور قیمت دادن) شاید منظورتون اون باشه..
اما اگر اونی که دماغه 77 رو بهش خورانده بودن...
واقعا حتی فکر کردن بهش اشتباهه من اصالت همون قبلی رو که داغون بود بیشتر از این یکی که مثلا!!! تمیزش کرده میدونم..
---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
خب اینکه کاری نداره..به قصد خرید برید و از صاحبش بخواهید که مدارک رو نشون بده..همه اونها رو ...پلاک..سند..کارت..هرچی که داره..اونوقت معلوم میشه واقعا بدرد میخوره یا نه..
اگر مشکلی نداشت اونوقت تازه بیایید سر قیمت..اگر هم که مورد داشت عطا رو به لقا بفروش و بیخیالش!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب من منظورم اون پونتیاک موتور 454 بود که تووو آگهی زیرین هست.نمیدونم چرا نمیتونم با پونتیاکی که موتور شوی داره کنار بیام.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حیف که ما ها از هم دوریم اگه نزدیک بودیم میشد گروهی روی همچین ماشینایی کار کرد و دوباره ساختشون که حداقل حالا که یک نفر توان خرید و بازسازی نداره ،ماشین هم دست دلال نمی افته و خودمون گروهی می ساختیمش.
این پونتیاک داغونه کجاست الان؟؟؟