سلام
من با gprs ایرانسل کانکت میشم و هر هرکاری میکنم نمیتونم تو یاهو مسنجر از conference استفاده کنم همش voive erorr میده
به جز استفاده از چیز پی N راه حل دیگه ای هست؟؟؟
با تشکر.
سلام
من با gprs ایرانسل کانکت میشم و هر هرکاری میکنم نمیتونم تو یاهو مسنجر از conference استفاده کنم همش voive erorr میده
به جز استفاده از چیز پی N راه حل دیگه ای هست؟؟؟
با تشکر.
Last edited by jtsjts; 07-05-2011 at 22:47.
توی یاهو هم میشه مثل اسکایپ به جستجوی آیدیها و کاربران پرداخت؟
مشکل من هم عین این دوستمونه.خواهشن جواب بدید![]()
سلام چطور میتونم با گوشی موبایلم که خطم ایرانسل هست به اینترنت وصل بشم ؟ و بیام توی یاهو مسنجر ؟
با سلام
بله ميشه
ابتدا تنظيمات اينترنت رو واسه گوشيتون از اپراتورتون بگيريد و كانفيگ شه گوشيتون
بعدش ميتونيد با توجه به نسخه و نوع گوشيتون نرم افزار ياهو مسنجر رو براي گوشيتون از اينترنت دانلود و نصب كنيد و به اينترنت وصل بشيد و از چت استفاده كنيد
موفق باشيد.
اگه اشتباه نکنم منظورشون استفاده از اینترنت ایرانسل در کامپیوتره اصلا جواب شما ربطی به سوال ایشون نداره
---------- Post added at 11:33 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------
توی یاهو هم میشه مثل اسکایپ به جستجوی آیدیها و کاربران پرداخت؟ جواب من رو هم بدید بد نیست![]()
مي خواستم بدونم كه اگه تو يك فايل notpad.txt تعداد زيادي ايدي داريم .چه جوري ميشه همه اونها رو يكدفعه به اد ليست اضافه كرد؟
بصورت یکجا امکان پذیر نمیباشد
با سلام
خير مستقيما اين امكان وجود نداره
اما شما ميتونيد در شبكه ي اجتماعي پالس ياهو بر اساس نام يا هر چيزي سرچ كنيد و نتايجي رو مشاهده كنيد
موفق باشيد.
من تو سایت های mihanchat و parschat نمیتونم وارد بشم و مشکل هم از جاوا نیست چون نصبه کسی می تونه منو کمک کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)