بله ميتونيد اضافه كنيد فقط بايد سرعت عمل داشته باشيد :دي توي حذف و اضافه گروه ها زود پر ميشن.فارسي+زبان رو برداشتي؟فقط یه چیزی اگه بعدا گروه جدید گذاشتن میشه اضافه کنم؟ فیزیک 1 رو هم پر شده نمیشه انتخاب کرد.
بله ميتونيد اضافه كنيد فقط بايد سرعت عمل داشته باشيد :دي توي حذف و اضافه گروه ها زود پر ميشن.فارسي+زبان رو برداشتي؟فقط یه چیزی اگه بعدا گروه جدید گذاشتن میشه اضافه کنم؟ فیزیک 1 رو هم پر شده نمیشه انتخاب کرد.
قاعدتا" که باید بشه ..!فقط یه چیزی اگه الان انتخاب واحد کنم بعدا گروه جدید گذاشتن میشه اضافه کنم؟ فیزیک 1 رو هم پر شده نمیشه انتخاب کرد.
درسای مقدماتی رو ور ندار یا اگه ورداشتی تو حذف و اضافه حذفشون کن ! من دقیقا" نمیدونم جریانشون چیه !
یکی میگه نظام قدیما باید این درسا رو پاس کنن یکی میگه نظام جدیدا !!
من بالاخره موفق شدم برنامه کلاسیمو از پورتال دانشگاه بگیرم ، کلاسام شد پنجشنبه ؛ جمعهشنبه یکشنبه !!!
یعنی ضد حال![]()
آره اونا رو که همون اول مد نظرم بود![]()
خدارو شكر :ديمن بالاخره موفق شدم برنامه کلاسیمو از پورتال دانشگاه بگیرم ، کلاسام شد پنجشنبه ؛ جمعه شنبه یکشنبه !!!
یعنی ضد حال
من همه ي روزاي هفته به جز جمعه و دوشنبه كه خودم از قصد برنداشتم درس ،كلاس دارم.تاريخ دقيق واسه شروع رو نزده توي برنامه ت؟
مدارک که من که هنوز تایید نشذه آشغالاش می فته به من
آخ آخ
عجب اشتباهی می کردم ها
چرا 6 واحد عملی دارم
اما مشکلمو فهمیدم کجاس
تو انتخاب رشته یه جا نوشته واحد کل،یه جا نوشته واحد عملی
من این دو تا رو دوبار درنظر می گرفتم،فکر می کردم منظوراز واحد کل نظریهعجب سوتی زیبایی دادم
الان که مشکلمو فهمیدم دیگه نمی تونم انتخاب رشته کنم... باز نمی کنه برام!!72ساعتم نگذشته!!
دارم دیوونه می شم دیگه![]()
یک لحظه تاریخ و تمدن اسلامی از 69 به 68 تبدیل شد که من رو هوا زدمش![]()
کسی جواب مارو نمی ده؟![]()
بزار چند دقيقه ديگه امتحان كن.سايت شلوغه.ولي حتما قبل از تموم شدن 72 ساعت برو.آخ آخ
عجب اشتباهی می کردم ها
چرا 6 واحد عملی دارم
اما مشکلمو فهمیدم کجاس
تو انتخاب رشته یه جا نوشته واحد کل،یه جا نوشته واحد عملی
من این دو تا رو دوبار درنظر می گرفتم،فکر می کردم منظوراز واحد کل نظریه عجب سوتی زیبایی دادم
الان که مشکلمو فهمیدم دیگه نمی تونم انتخاب رشته کنم... باز نمی کنه برام!!72ساعتم نگذشته!!
دارم دیوونه می شم دیگه
واسه حذف و اضافه هم همينطوريه.بعضيا ميخوان حذف كنن شما بايد حواستون باشه سريع اقدام كنيد تا اون واحدي رو كه ميخوايد برداريد.یک لحظه تاریخ و تمدن اسلامی از 69 به 68 تبدیل شد که من رو هوا زدمش
---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------
3689 رو ببينکسی جواب مارو نمی ده؟
دقیقا الان یک دونه اضافه کردم همون تاریخ. چند تا میتونم حذف یا اضافه کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)