تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 372 از 3745 اولاول ... 2723223623683693703713723733743753763824224728721372 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,711 به 3,720 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بازم حدود 150 مگ از حجمم کم شد دارم با du meter و networx اندازه گیری میکنم از ساعت 1 تا 7 رو on peak کردم
    فقط امروز سیستم رو ساعت 7 خاموش نکردم و کلا دی سی نکردم ولی بازم ربطی نداره چون دانلودمم قطع کردم و همه چیزو اندازه گیری کردم
    اصلا از وقتی که سایتشونو عوض کردن اینجوری شده
    مطمئنم برای شما هم کم میشه

2. این کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

bzt

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بازم حدود 150 مگ از حجمم کم شد دارم با du meter و networx اندازه گیری میکنم از ساعت 1 تا 7 رو on peak کردم
    فقط امروز سیستم رو ساعت 7 خاموش نکردم و کلا دی سی نکردم ولی بازم ربطی نداره چون دانلودمم قطع کردم و همه چیزو اندازه گیری کردم
    اصلا از وقتی که سایتشونو عوض کردن اینجوری شده
    مطمئنم برای شما هم کم میشه
    بنده نیز چندین بار این تستو انجام دادم و متوجه شدم که از حجمم کم میشه...متاسفانه با شرکت کلاه برداری موجه هستیم

4. این کاربر از bzt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ghafari3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

برای منم توی دو روز 500 مگابایت کم کرده درصورتیکه فقط شبها دانلود میکنم. نهایتاً اگر دانلود کرده باشم 200 مگابایت هست. احتمالاً کنتور آسیاتک یه کم تند میچرخه این بخش ریپورتشون چرا اینقدر قاطی پاطیه

این خبر را هم ببینید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 3 کاربر از ghafari3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان تو پنل دو تا بخش هست . یکی Total Credit و اون یکی Used Credit . سوالی که هست اینه که اساس این بخش ها چیه ؟!
    در مورد پست بالا هم نمیدونم چی بگم ؟! کل دنیا دارن تعرفه ها خدماتشون مخصوصاً اینترنت رو کاهش میدن این مملکت ما داره همین جوری میبره بالا !
    فکر نمیکنم ربطی هم به آسیاتک داشته باشه . هر شرکتی رو که بررسی میکنی ، یه مشکل عمده داره !
    یکی حجم دزده ، یکی نرخش بالاست ، یکی قطعی های مکرر داره ، یکی پشتیبانی ضعیف داره و ...
    یه خبرم اومده بود که قراره از شهریور ، اینترانت ( ف ی ل ت رانت ) یا همون اینترنت ملی بیاد رو کار که دیگه فبها !!!
    اما یه نکته در مورد سرویس شبانه آسیاتک :
    ببینید من دیشب همه چیز رو خودکار گذاشتم تا ساعت 7:55 دقیقه دانلود کنه . حدود 1300 مگ دانلود داشتم .
    جالبه ! من صبح بیدار شدم و تنظیمات IDM رو عوض کردم . ساعت 7:59 دقیقه دیسکانت کردم و بعد مودم رو Reboot کردم .
    رفتم تو پنلم . دیدم که ساعت دیسکانکت شدنم رو زده 8:00:34 . بعد دیدم توی این 34 ثانیه ، 37 مگ کم کرده !!!
    خیلی جالبه !
    نکته ای که وجود داره اینه : اگه شما پیش از ساعت 8 دانلود داشته باشید و تا بعد از ساعت 8 دانلود ادامه داشته باشه ، حجمی به مراتب بیشتر از استفاده عادی شما ازتون کم میشه ( این رو بیش از 2 بار تجربه کردم ؛ متاسفانه خواب مونده بودم و با اینکه IDM رو گذاشته بودم که پیش از ساعت 8 کامپیوتر رو خاموش کنه ، اما بازم از حجمم کم کرده بود ! )
    به هر حال باید سوخت و ساخت ! احتمالاً هممون باید به زودی بریم سراغ دیال آپ . یا اگه بخوایم خیلی خوش بینانه نگاه کنیم ، اینترنت 128 مخابرات ...
    Last edited by yell; 03-04-2011 at 16:45.

8. 2 کاربر از yell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یه نگاهی هم به این بندازید ، بد نیست . در مورد قدرت اول اینترنت دنیا ( کره جنوبیه ) :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چی بگم !

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام من هم یک زمانی از اسیاتک استفاده میکردم که به دلیل ه ک سیستم هاشون خط من رو قطع کردن حالا ار یک شرکت دیگه خط گرفتم وراضی هستم با این اون هم خوب نیست اما جه میشه کرد تعداد 35 یوزر و پسورد دارم که دیگه به دردم نمیخوره هر کی میخواد پ.خ بده تا شرایط شو بگم واکانت تست هم بشون بدم تا ببینن جه خبره اکثر شون هم 512 هستن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dvb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    wonderland

پيش فرض

بچه ها لطفا یکی به من جواب بده من انلاین 3 ماهه شارژ کردم ولی 3 روزه موقت با 100 مگ داده به من ایا مشکلی هست یا خودشون بعدا درست می کنند؟؟؟

آخر فروم باز rosenegarin13's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بچه ها لطفا یکی به من جواب بده من انلاین 3 ماهه شارژ کردم ولی 3 روزه موقت با 100 مگ داده به من ایا مشکلی هست یا خودشون بعدا درست می کنند؟؟؟
    وقتی آنلاین شارژ کردید، تراکنش بدون خطا بود دیگه؟ اگه آره، مشکلی نیست، خودشون درست می کنن بعد 3 روز ..

13. این کاربر از rosenegarin13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dvb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    wonderland

پيش فرض

وقتی آنلاین شارژ کردید، تراکنش بدون خطا بود دیگه؟ اگه آره، مشکلی نیست، خودشون درست می کنن بعد 3 روز ..
    بله بدون خطا بود و مبلغ از من کسر شد ولی پس چرا 3 روزه شارژ شدم الان هم دیگه اجازه شارژ مجدد بهم نمی ده می ترسم فقط شارژ نشم و همین 3 روز فقط باشه

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

بله بدون خطا بود و مبلغ از من کسر شد ولی پس چرا 3 روزه شارژ شدم الان هم دیگه اجازه شارژ مجدد بهم نمی ده می ترسم فقط شارژ نشم و همین 3 روز فقط باشه
    برای من هم همینطور بود 28 اسفند شارژ کردم قبلش یه شارژ موقت 3 روزه گرفته بودم تراکنش هم بدون مشکل بود ولی دیدم هنوز اضافه نشده بعد سه روز موقت درست شد

16. 2 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •