دوستان موتور در حالت خلاص که هست دور موتور از 1 یک خونه پایین تر هست ایا مشکلی نداره طبیعی هست؟ نباید رو 1 باشه در حالت خلاص؟؟؟
و سوال دیگه اینکه موتور روغن به نظرم خیلی کم می کنه ماشین تا حالا 2000 تا کار کرده ! مشکل از چی هست روغن کم کردن؟؟
ممنون![]()
دوستان موتور در حالت خلاص که هست دور موتور از 1 یک خونه پایین تر هست ایا مشکلی نداره طبیعی هست؟ نباید رو 1 باشه در حالت خلاص؟؟؟
و سوال دیگه اینکه موتور روغن به نظرم خیلی کم می کنه ماشین تا حالا 2000 تا کار کرده ! مشکل از چی هست روغن کم کردن؟؟
ممنون![]()
دوست گلم دور موتور در حالت طبیعیه اصلا نگران نباشید
و کم کردن روغن هم دلایل مختلفی داره که باید برسی بشه به یه تعمیرگاه مجاز معتبر مراجعه کن
فاصله بین دنده ها را کم میکنه و اینجوری تویه شتاب گیری زمان کمتری صرف دنده عوض کردن میشه
البته این برای ماشینهای با شتاب خیلی سریع خوبه که میلی ثانیه توشون تاثیر گذاره نه 206 با این کندی
سلام دوستان.
چند وقت پيش نمايندگي بودم كارشناس فني ايرانخودرو مي گفت LCD type B خطاش زياده، خيلي دقيق نيست(در مورد مصرف سوخت). مي خواستم نظر اساتيد رو بدونم، واقعا اينطوره؟
داداش منم این رو دقیقا میدونم که فاصله بین دنده کم میشه اما این یعنی چی ؟
تعویض دنده به چه صورت میشه؟
اگه فیلم های مثل Fast and forward رو دیده باشی طرف با یک اشاره کوچیک دنده رو عوض میکنه (البته ماشن های دنده ای).اینم همین کارو میکنه البته من ندیدم تا بتونم راجع به کیفیتش نظر بدم.مثلا فاصله بین دنده 1 تا 2 حدود 10 15 سانتی متر هست با نصب این دستگاه فاصه کمتر میشه واسه کسای که شتاب میلی ثانیه براشون مهمه خوبه ...بازم میگم من از نزدیک ندیدم اونی که رو ماشن های خارجی میزارن اینطوریه...داداش منم این رو دقیقا میدونم که فاصله بین دنده کم میشه اما این یعنی چی ؟
تعویض دنده به چه صورت میشه؟
v8 نرمتره ولی بنظر من تیپ 5 بگیر![]()
v8 تا حدودی میشه گفت واسه مسافرتها مناسبتره و کلا نسبت به تیپ 5 خانوادگی تر هستش به دلیل داشتن صندوق
تیپ 5 و امثالش بیشتر واسه داخل شهر به کار میاد که هم کم مصرف هست وهم جای پارک کمی میگیره
مثلا خیلی از مردم هستن که با شاسی بلند سوپر سایز میرن داخل شهر واسه خرید ، از ندید بدیدیشونه متاسفانه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)