فکر کنم مشکلی نباشه و آپدیت های قبلی منتقل شده
( چون پوشه نگهداری آپدیت های درحال حاضر حجمی در همین حدود دارد )
فکر کنم مشکلی نباشه و آپدیت های قبلی منتقل شده
( چون پوشه نگهداری آپدیت های درحال حاضر حجمی در همین حدود دارد )
سلام دوستان من Kaspersky Anti-Virus version: 8.0.0.357 استفاده میکنم . من اکتیوش کردم و تا 213 روز هم اکتیو هست ولی نمیتونم آپدیتش کنم . تا 12 ، 13% میره و بعد قطع میشه ... سرور رو عوض کردم ، با پ ر و ک س ی هم امتحان کردم ولی هیچ کدوم جواب ندادند. بعد رفتم خود آپدیت رو از یه سایت که توی یه فایلzip بود دانلود کردم که نوشته بود Update Daily و 2 مگ حجمش بود و بعد که خواسم اون رو تو این مسیر کپی کنم ارور داد و گفت نمیشه چیزی اینجا کپی کرد :
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8\Update distribution
حالا ممکنه راهنمایی کنین که باید چیکار کنم ؟ خیلی سردرگم شدم
ممنون
این که مشکل اپدیت انلاین شما چیه رو نمی دونم، باید بزرگ ترا نظر بدند ولی درباره فایل اپدیتی رو که داون لود کردید دارید اشتباه عمل میکنید. روش درست اپدیت افلاین یا همون دستی تو پست اول همین تاپیک، کامل و تصویری وجود داره.
یعنی چی قطع میشه ؟ چه اروری میده ؟ از چه برنامه امنیتی دیگری استفاده میکنید؟ ... تصویری از بخش آپدیت را بگذارید
در ضمن در مورد انتقال آپدیت
اول روش صحیح انتقال آپدیت ها در پست اول درج شده
دوم اینکه اصلا شما از چه سایتی فایل Zip آپدیت ها را دانلود کردید ؟
سوم درضمن تا شما محصول را کاملا آپدیت نکردید چگون میخواهید از آپدیت روزانه استفاده کنید
ممنون از همه ی دوستان که جواب دادن
من فقط از آنتی ویروس کاسپر استفاده میکنم و هیچ چیز دیگه ای نصب نیست
پس نمیشه از آپدیت روزانه استفاده کرد تا برنامه رو کامل آپدیت نکرد. ممنمون نمیدونستم .
دقیقا سایت رو یادم نمیاد ولی یه سایتی بود که آپدیت هفتگی و روزانه ی کاسپر رو گذاشته بود
چشم عکس هم قرار میدم
Last edited by mehr film; 30-10-2008 at 00:03.
اینم عکس واسه ی دوستان ببینید مشکل از کجاست ؟
آیا نسخه آزمایشی آنتی ویروس از کسپر،بهتراز نسخه آنتی ویروس 7 آنمی باشد؟اصلن نسخه آزمایشی جدیدش چه تفاوتی با آخرین نسخه از سری 8 دارد؟
نسخه هاي آزمايشي همانطور كه ار نامش پيداست جنبه آزمايشي داره و بيشتر جهت استفاده كابران حرفه اي ميباشه تا اشكالات و باگهاي برنامه را به برنامه نويسان كمپاني مربوطه گزارش كنند تا مقدمات رفع اشكالات احتمالي و آماده شدن براي انتشار نسخه نهايي محصول كه داراي ايرادات بسيار كمتر در مقايسه با نسخه آزمايشي ميباشه فراهم بشه.توصيه هم شده كه كابران معمولي از نسخه هاي آزمايشي به دليل ايجاد مشكلات احتمالي در سيستمهاي آنها استفاده نكنند.
كمپانيهاي نرم افزاري اصولا با ارايه نسخه هاي جديدتر برنامه هاي خود سعي در ارتقاء عملكرد محصولات خود از جنبه هاي مختلف دارند.اين موضوع در مورد محصولات امنيتي كمپاني كاسپر نيز صدق ميكنه.نسخه 2009 اين محصول نسبت به نسخه 7 آن داراي برتريهايي از نظر هوش مصنوعي و امكانات بكار رفته در آنها و كاهش مصرف منابع سيستم و بازنويسي انجين آنتي ويروس و...ميباشه.
توصيه ميشه از نسخه نهايي 2009 با شماره هاي 8.0.357 و 8.0.454 استفاده شود و كاربران از نسخه هاي بتا اصلا استفاده نكنند.
آیا خودتان کسپرسکی را غیرفعال کردید و یا همواره رنگ آیکن کسپرسکی خاکستریست ؟
یک سوال: ایا لازمه kis 2009 در تمام مدت روشن بودن سیستم، فعال باشه؟ من فقط قبل از وصل به اینترنت یا قبل از گزاشتن
سی دی، فلش یا هر وسیله ورودی دیگه فعالش میکنم و هفته ای یک بار هم full scan. اگر لازمه با بالا امدن ویندوز بالا بیاد و تا اخر هم فعال بشه، بفر مایید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)