به درک! منم این ماه تمدید نمی کنم و کلاً اینترنت ایران رو تحریم می کنم!![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
به درک! منم این ماه تمدید نمی کنم و کلاً اینترنت ایران رو تحریم می کنم!![]()
با سلام
دوستانی که isp شون اندیشه سبزه ، خواهشا این لینکو یه تستی بکنن ببیننن با چه سرعتی دانلود میشه .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واسه خودشون ماست خوردن!!!من بدبخت پس چه که از قبل عید تا الان یه فیلم هم دانلود نکردم؟!
فقط یکی از دوستان که خط 552 هست و از پارس وی ( پارس آنلاین ) میگیره، بگه وضعیتش چطوره؟! من میخوام دوباره برگردم اونجا.
امروز اندیشه sms داد که 6 روز دیگه دورم تموم میشه...
من از پارس آنلاین سرویس می گیرم - خط 552 - سرویس 256 ( محدودیت 6 گیگ در ماه )
فقط یکی از دوستان که خط 552 هست و از پارس وی ( پارس آنلاین ) میگیره، بگه وضعیتش چطوره؟! من میخوام دوباره برگردم اونجا.
امروز اندیشه sms داد که 6 روز دیگه دورم تموم میشه...
تا دو هفته پیش من مشکلی نداشتم! اما دو هفته ای هست که من یه سایت رو با زور و زحمت باز می کنم!
نوسان سرعت خیلی داشت و داره
در زمانی که خوب بود:
صبح بین 120 تا 140 و گاهی 70 کیلوبایت میرفت
عصر افت سرعت داشت و پایین 100 بود
غروب کمی بدتر
شب ساعت 9 تا 10 سرعت بالا می رفت مثل صبح ها ... 10 به بعد چون مغازه نبودم خبر ندارم.
در کل من می خوام این ماه تمدید نکنم و بیام اندیشه! حالا موندم شما چرا می خوای بیای پارس ...!؟
موافقم.. ما خسته شدیم از دست این پارس...........
البته دوستانی که پارس بودن قبلنم مشکل داشتن ولی این چند روزه اندیشه هم سرعتاش افت شدید داشته، اون فایل رو که تو پستای قبلی گذاشتمو یه تست بکنبن ببینین سرعتتون چقده؟
انقدر با پشتیبانی پارس آفلاین تماس گرفتم که دیگه از دستم کلافه شدند
جدا از مشکل فیبر نوری در دریای ایتالیا که افت سرعت سراسری هست، پارس آفلاین با مخابرات رشت مشکل دارهشرکتهای دیگه هم از مخابرات پهنای باند میگیرن نمیدونم چرا فقط پارس مشکل داره
![]()
دوست عزیز
الان این لینک رپید رو که گذاشته بودی تست کردم . سرعت دانلود از 3-4 کیلو بایت بیشتر نمیشه . ( اندیشه خط 3 ) واسه همین 2 تا لینک رپید دیگه رو هم چک کردم اونها هم سرعتشون از 5 کیلو بایت بیشتر نشد . البته من اکانت رپید ندارم و با حالت free user تست کردم . در ضمن دانلود از رپید دائم قطع و وصل میشه یعنی چند ثانیه با سرعت 5 کیلو بایت دانلود می کنه بعد چند ثانیه هیچ اطلاعاتی نمیاد !!!
واسه اینکه مطمئمن شم مشکل سرعت از اندیشه نیست همین الان ( ساعت 5 عصر ) یه دونه فایل تورنت رو هم استارت زدم ظرف 3 دقیقه سرعت دانلودش به بالای 180 رسید و الان بین 180 تا 200 کیلو بایت نوسان میکنه !
پس میشه نتیجه گرفت مشکل از اندیشه نیست ... یا خود سایت رپید مشکل داره و یا احتمالا مخابرات بعضی از سایتهای دانلود از جمله رپید رو مجددا محدود کرده ... چون با تورنت هیچ مشکلی نیست . سرعت هم فوق العاده خوبه . دیشب هم تا صبح بالای 2.5 گیگ تورنت دانلود شد .
موفق باشی.
تست شد سرعت بدون اکونت 40تا50.اندیشه سبز خزر 727
من هم موقع دانلود از رپید شیر دانلود قطع میشه هم از هاتفایل
اندشیشه دارم
میخواستم بدونم باسه بقیه هم اینجوریه؟
البته با تورنت مشکلی نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)