من که فکر نکنم . کیشی نمیاد 4 تا کاگه رو زنده کنه برای هیچی و باد هوا !خیلی بعیده این ها برن طرف جنگ من هم متقاعد شدم که قراره اوبیتو مادارا گنجتسو تالک نوجتسو بخورن یعنی اگر کیشی این کار رو بکنه لطف کرده چون نمیتونه یه جنگ خوب بین 2 تا غول رو در طراحی کنه مخش انگار نمیکشه
به طور حتم برنامه ای براشون داره و اون هم حضور در میدان جنگه . با حضور اونا هیجان جنگ هم بیشتر میشه و ارتش متحد اگه بتونن از پس مادارا و اوبیتو بر بیان , ولی نمیتونن حریف جوبی بشن .
به شخصی مثل هاشیراما در این نبرد به شدت نیاز دارن .
شاید برای همین کیشی به اون صورت چیزی از نبرد گذشته رو به تصویر نکشیده تا هیجان رو در این جنگ به خواننده منتقل کنه . مخصوصا با شرایطی که مادارا داره کار هاشیراما سخت تر هم میشه .
قوم اوچیها در شب حمله اوبیتو و کیوبی , اصلا توی دهکده نبودن .قضیه کیوبی هم خب مسلمه که چرا چون از خیلی قبل شروع کرده بودن به نقشه ریزی برای وایسادن جلوی کنسول ها و کارهاشون و طبیعتا به دهکده ای که اونها رو دشمن میشناسه اهمیت نمیدادن. حالا خوبه هیچ کاری هم نکردن و اخرش به مردن خودشون رضایت دادن تا اینکه جلوی کارهای اشتباه و ظلم کنسول ها بایستن وگرنه اگر کودتایی حرکتی چیزی هم میکردن که دیگه ولشون نمیکردین
هیچ کاری نکردن ؟! داشتن برنامه می ریختن که دهکده رو بدست بگیرن ولی سران دهکده متوجه شدن و از نقشه شوماین قوم شیطانی مطلع شدن و اونا رو سر جاشون نشوندن
![]()