سلام دوستان این حالت را من هم میتوانم انجام دهم یا اینکه برای کاربر حرفه ای به بالا ممکن است؟
ضمیمه های کوچک.
برای مثال.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان این حالت را من هم میتوانم انجام دهم یا اینکه برای کاربر حرفه ای به بالا ممکن است؟
ضمیمه های کوچک.
برای مثال.
سلام دوست عزیز ، موقـع ویرایشـــ امضــا اینآیکون تو انجمن های دیگه براتون فعاله روش کلیک کنی و لینک دانلود و ... رو بـدی و ذخیره کنی .
هر کاربری امضاتون رو ببینــه کلیک کنه وارد آدرســـ تعیین شده میشــه .
موفق باشید!
ضمیمه های کوچک.
برای مثال
خیر، پیوست کردن برای کاربر حرفهای به بالاست![]()
سلام .
ایمیلهایی که ما وارد این سایت می کنیم مورد استفاده سایتهای تبلیغاتی قرار میگیرن ؟ من چند ایمیل دادم و دیدم تا وقتی که تو سایتی قرار نمی دادم اصلا ایمیل نداشت اما وقتی تو انجمن گذاشتم از دیشب تا الان نزدیمک 10 ایمیل تبلیغاتی از کرم مو بر تا ژاندرمن توش اومده !
مطالب علمی فرهنگی وپزشکی دراین سایت را چگونه جستجو کنم ؟
![]()
انجمنِ علم، فرهنگ، هنر:مطالب علمی فرهنگی وپزشکی دراین سایت را چگونه جستجو کنم ؟
جستجو و Search در Forum --- ایجاد تاپیک و پست ||| راهنما ، نکتهها و ترفندهامطالب علمی فرهنگی وپزشکی دراین سایت را چگونه جستجو کنم ؟
forum.p30world.com/showthread.php?t=483761
سلام.
حميد جان اولا كه كاربر فعالي خيلي مساله ي خاصي نيستش ... اگرم نشدي مهم نيست مهم اينه كه مني كه خيلي به هنر هفتم سر ميزنم ميدونم تو براي اونجا خيلي زحمت ميكشي ...
براي دوستات فعاليت كن حميد جان ... مثل خيلي از كاربرهاي ديگه
اگه احساس ميكني فعاليتت ديده نميشه واسه جاي ديگه ( تالار ديگه ) تو انجمن كه دوست داري و بهش توجه ميشه از سوي مديران اونجا فعاليت كن.
انجمن هنر هفتم یک مقدار اوضاعش آشفته ست ، ایشالله که به زودی بهتر میشه...
دقیقا موافقم ...مهم اينه كه مني كه خيلي به هنر هفتم سر ميزنم ميدونم تو براي اونجا خيلي زحمت ميكشي ...
هر دو حمید زیاد زحمت میکشند
دستشون درد نکنه![]()
سلام دوستان
یه سوال داشتم .
میخوام یه پست بزنم درباره مشخصات انواع هاردهای اکسترنال وسترن درتایپیک مربوطه .
میخوام بدونم امکانش هست که مثل Excel یا word بتونم جدول بندی کنم (تو همون پست) .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)