اینارو امتحان کن (کرک SKIDROW)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینارو امتحان کن (کرک SKIDROW)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون اما ...
دوست عزیز اگه به اینا بود که خودم سرچ کردم ... متاسفانه یا فیلتره و یا از سرور پاک شده ... یه تورنت پیدا کردم که اونم گمونم خرابه و بازی اجرا نمیشه . بعد از دانلود بازی و اکستراکت یه کرکی توش بود که ناقص بود و پاک کردمش و بعدشم موقع نصب وقتی به 100% رسید یه ارور داد که فایل Launcher یافت نشد و منم مجبوری گزینه ی ignore رو زدم و با خودم گفتم وقتی که یه کرک دانلود کنم باید این فایل داخلشه و نیازی نیست به این.الان یه کرکیو که گفتم ریختم اما این ارور رو میده
...تو رو خدا کمکم کنید . این همرو دانلود کردم و الان اجرا نمیشه دارم بد جوری حرص میخورم
زاستی از دوستا کسی اگه این بازیو انجام داده لطف کنه بگه حجم کل بازی بعد از نصب باید چقدر باشه (واسه من11.7گیگه) درسته ؟
.
یه عکس هم از فولدر بازی میزارم تا همه چیو ببینید چی به چیه
ویه عکس هم از اروری که بعد از دابل کلید روی فایل لانچر میکنم
این کرکیو که الان ریختم گمون نکنم درست و حسابی باشه . چون کل حجمش 500 کیلو بایت بود . کمککک
Last edited by SA.JJ.AD; 05-11-2010 at 04:52.
سلام به همه
کسی یه کرک برای مدال 2010 داره که نیازی به آن لاین شدن یا شماره سریال و کیجن نداشته باشه
راستی من وینوز 7 دارم و اون سایتی که توش 2 تا کرک 14 و 16 مگابایتی داشت هیچ کدومشن جواب ندادن
دمتون گرم
دوستان کمک کنید لطفا![]()
مشکلات بالا رو خوشبختانه با دانلود اپدیت و کرک سالم حل کردم و حالا بازی اجرا میشه ...اما...سیو نمیشه...چیکارش کنم ؟ قبلا تو این نرم افزار Games for Windows - LIVE بخش ساخت اکانت افلاین وجود داشت قدیما اما الان وقتی میخوام بازیو شروع کنم میگه میخوای اکانت بسازی ؟ . yes میزنم میخواد بره اینترنت و no رو هم که میزنم میره تو بازی اما دیگه از سیو خبری نیستHelp me
با سلام ...
مشکل من با بازی Ship Simulator Extremes هست ... چون بعد از نصب و کپی کردن کرک بازی همچنان هنگام شروع بازی از من درخواست license key میکنه که در داخل سی دی و روی جلد بازی هیچ serial numbery نیست ...
ممنون میشم راهنماییم کنین ...
من کرک Assasin Creed اولی رو میخوام![]()
اینو هم با هزار زور حل کردم . (مرحبا به خودم)
سلام.
کار منم برای این کرک مدال فتخار 2010 گیره هر دو این کرکها رو امتحان کردم اما فقط جابجا شد بدون اخطار هیچ عملی
صورت نگرفت
سریال نامبر بازی fifa 11 رو برای قسمت download game face میخواستم.
با تشکر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)