Canon Sx10 با زوم 20 برابر
Panasonic FZ28 با زوم 18 برابر
Canon Sx10 با زوم 20 برابر
Panasonic FZ28 با زوم 18 برابر
تایید میشه. اگه 500 تومن بودجه دارین که SX10 به نظرم بهتره.
اقا چرا از hx-1سوني ياد نميشود .هركي تمام امكانات رو يكجا و دررنج 500تومن ميخواد شك نكنه كه اين دوربين جوابشو ميده .همين قدر بدونيد كه من به جاي عكس ازش فيلم ميگيرم)full hd) بعد تو خونه ازفريمهاي مورد دلخواه خودم عكس ميگيرم البته خيلي كم افت كيفيت داره ولي عكسهاش به اندازه كافي كيفيت داره زوم 20x هم رو كه موقع فيلمبرداري استفاده كنين بدون صداي لنز و باكيفيت فوق العاده استريو ميفهمين زوم يعني چي .امكانات ديگه اش رو هم اگه خواستين با تجربه شخصي خودم بهتون ميگم.
دوست عزيز Nikon D700 يه دوربين حرفه اي فول فريم به حساب مياد كه تقريبا 2.500.000 تومن قيمت داره . شما حاضري براي اين دوربين اين مبلغ رو هزينه كني ؟
در این که HX-1 دوربین خوبیه و توانایی های زیادی داره شکی نیست. ولی اولا قیمتش اگه اشتباه نکنم بالای 500 تومن بود. دوما هم از نظر کیفیت عکس پایین تر از دوربین های با قیمت پایین تر مثل SX10 و FZ28 قرار میگیره.
این روشی هم که شما بهش اشاره کردید (جدا کردن فریم از روی فیلم) کیفیتش خیلی از این که عکس بگیرین پایین تره. علاوه بر این رزولوشن پایین تری هم داره (رزولوشن فول HD در مقابل 9 مگاپیکسل)
در حال حاضر یکی از بهترین دوربین های بازاره. هم کیفیت خوب نویز بسیار پایینی داره و هم این که فول فریمه و هم این که با وجود مشخصات خوبش اختلاف قیمت قابل توجهی با D3 داره.
به نظر شما ها میشه یه دوربین خوب با بودجه زیر 200 تومان برای مصارف خانوادگی تهیه کردش ؟
اگه آره اون دوربین چیه ؟
با این بودجه پاناسونیک LZ10 فکر کنم بشه پیدا کرد. ولی اگه LZ10 یا LZ8 پیدا نکردین یا گرون تر بود کنان A2000 IS هم بد نیست.
مژده مژده مژده...
دوربین های جدید کنان معرفی شد:
G11
کنان تصمیم گرفت با ارائه ی یک دوربین دیگه از سری G و این بار با رزولوشن پایین تر دماغ پاناسونیک رو به خاک بماله! دقیقا ایرادی که dpreview از این دوربین گرفته بود و باعث شده بود نویز عکساش بالا باشه رفع شد.
SX20
باز هم به عنوان پاسخ به رقبا و مخصوصا پاناسونیک FZ28. آخرین دوربین از سری SX مجهز به فیلمبرداری HD و سنسور 12 مگاپیکسلی شده.
S90
سنسور 1/1.7 با رزولوشن 10 مگاپیکسل و لنز 105-28 با دیافراگم 4.9-2.0 و صفحه ی 3 اینچی با رزولوشن 460k
SX120
مدل ارتقا یافته ی SX110 که رزولوشنش به 10 مگاپیکسل افزایش پیدا کرده و تشخیص چهره ش بهبود پیدا کرده.
به نظر شما دوربين Canon S90 مي تونه رقيبي براي Panasonic LX3 باشه ؟ چون سايت dpreview اين دو تا دوربين رو كنار هم قرار داده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)