البته باید بگم وحید جان جلال طالبی رو هم اسمشو تو لیست دیدیم به عنوان انالیزور![]()
البته باید بگم وحید جان جلال طالبی رو هم اسمشو تو لیست دیدیم به عنوان انالیزور![]()
نوشته شده توسط realmadrid-alireza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه کسی نبود ....
برای این که نگن : نزنید به حاشیه این عکسو گذاشتم....
در ضمن علیرضا جان اون عکسی که دیشب گذاشتی من تازه همین چند ساعت پیش دیدم .دیشب نمی دونم چرا عکسو نشون نمی داد.زیرش نوشته بودی"گذاشتم البته هر کی خواست برداره خودم از سایت خودمون برداشتم"
حالا من میگفتم خدایا چی داره می گه خواستم ازت بپرسم یادم رفت.امروز که عکسو دیدم خواستم بگم ممنون..
Last edited by iammahdi; 04-07-2008 at 18:03.
خواهش میکنم مهدی جان
ولی یادم رفت بگم آقای جلالی به همراه اون نرم افزارش رفته تا بعد از ضربات بشینه بحث فنی راه بندازه
اینو خوب اومدی ...نوشته شده توسط realmadrid-alireza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون دروازبانه اسمش چی بود یادم رفته .دروازبان پگاه.همونی که خودشو به غش می زد اونم بزن تو لیست...تموم شد دیگه ..اون از بازیکنا. این از آنالیزور .سر مربی شم که جور شد .یه جلالی کم بود که اگه خدا بخواد تو اون مسابقه نرم افزارشو یه ورژن می بره بالا .چار تام تماشاچی پیدا می کنیم...علی آبادیم می زاریم تو جایگاه مهمانهای ویژه... بیاد بره از اونجا بازی و ببینه حال کنه (این قدر به این و اون گیر نده)!!! فردوسی پورم بزن تو لیست برای گزارش....به حجازیم یه پست دهن پرکن بده...هواداراش حال کنن.فقط بگو علی دایی جنس لباسای تیمو خوب بزنه تا موقعه بازی شماره هاش یکی یکی در نیان!!!فقط می مونه داور که اگه اونم خواستن یه جوری جورش می کنیم...دیگه نبود....چون مسابقه تو آمریکاست حتما"بچه ها برا رو کم کردن این آمریکاییهام که شده بد بازی نمی کنند...
![]()
به امید اون روز![]()
ای ول معلوم شد استقلالی هستی .. آقا یه خیر بد الان با خاکپور داشتم صحبت میکردم گفت ایستگاه اتوبوس و از جلو خونشون برداشتن منم باید تا مترو پیاده بیام واسه همین به کل نمیام حالا موندم این خبرو چطوری به فیروزو بقیه مربی ها بگم آخه گفتن ما در حدی که اسکولاری رو روبینییو حساب باز کرده رو خاکپور حساب باز کردیم....
معلومه استقلالی هانوشته شده توسط realmadrid-alireza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس حالا که این چور شد قطبییم می یاریم هرچی باشه یه چار پنج تا پیرهن بیشتر از بقیه تو آمریکا پاره کرده زبانشم که به قول آقای تاج توپه توپه .در ضمن این مورد خاکپور رو به هر کی می گی بگو به این فیروز کریمی نگو .یه چیزی به این رییس جمهور آمریکا و شهردار اون شهر می گه ...بنده خدا خاکپورم خونه نشین می کنه. ..می گردیم با بچه ها یه بازیکن توپ تر پیدا می کنیم ...علیزاده چطوره...
.شاید به افتخار اون اومدن به جای ضربات ایستگاهی ضربات out زدند اون وقت هم ما می بریم هم اونا یه چیزی یاد می گیرند.این جوری با یه تیر دو نشون می زنیم...
![]()
خوبه ولی نظر من رو استاد اسدیه چون با تکنیک در حد رونالدو هست و به هر حال 20 تا پیرهن بیشتر از علیزاده پاره کرده
حالا برو بچ با این عکس حال کنن ما رونالدو زودتر آوردیم نمیدونم چرا اینا انقدر کش میدن
![]()
گفتی استاد اسدی یاد کعبی افتادم (چه ربطی داشت نمی دونم).یادته چه لگدی به این فیگو زد
اگه اونو بیاریم فیگو به رونالدو قیل بازی هماهنگ می کنه میگه مواظب این داش کعبی باش می زنه ناکارت می کنه اون وقت باید رئالو تو خواب ببینه ها ...
Last edited by iammahdi; 04-07-2008 at 20:07.
اقا می گم یکی بره تایپیک بزنه رونالدو به رئال اومد .....بعدش این عکس رو بزاره !!!
عنوانش هم به نویسه : رونالدو به رئال امد ! (همراه با عکس ) ...
خیلی با حال می شه
![]()
فکر خوبیه برا سر کار گذاشتن مردم(فعلا")
یه نفر این کارو کنه اولین پستشو خودم میدم...می نویسم " کارت درسته از مدیریت عزیز می خوام به این تاپیک کار نداشته باشه"
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)