تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 372 از 1174 اولاول ... 272322362368369370371372373374375376382422472872 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,711 به 3,720 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه realmadrid-alireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran&madrid

پيش فرض

طالبی رو هم نامردی کرن نبردن و حق خوری کردن !!!!
    من شکایت می کنم!!!!
    ببخشید طالبلو!!!
    البته باید بگم وحید جان جلال طالبی رو هم اسمشو تو لیست دیدیم به عنوان انالیزور

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

البته باید بگم وحید جان جلال طالبی رو هم اسمشو تو لیست دیدیم به عنوان انالیزور

دیگه کسی نبود ....
    برای این که نگن : نزنید به حاشیه این عکسو گذاشتم....

در ضمن علیرضا جان اون عکسی که دیشب گذاشتی من تازه همین چند ساعت پیش دیدم .دیشب نمی دونم چرا عکسو نشون نمی داد.زیرش نوشته بودی"گذاشتم البته هر کی خواست برداره خودم از سایت خودمون برداشتم"
    حالا من میگفتم خدایا چی داره می گه خواستم ازت بپرسم یادم رفت.امروز که عکسو دیدم خواستم بگم ممنون..
    Last edited by iammahdi; 04-07-2008 at 18:03.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran&madrid

پيش فرض

خواهش میکنم مهدی جان

ولی یادم رفت بگم آقای جلالی به همراه اون نرم افزارش رفته تا بعد از ضربات بشینه بحث فنی راه بندازه

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

خواهش میکنم مهدی جان

ولی یادم رفت بگم آقای جلالی به همراه اون نرم افزارش رفته تا بعد از ضربات بشینه بحث فنی راه بندازه
    اینو خوب اومدی ...اون دروازبانه اسمش چی بود یادم رفته .دروازبان پگاه.همونی که خودشو به غش می زد اونم بزن تو لیست...تموم شد دیگه ..اون از بازیکنا. این از آنالیزور .سر مربی شم که جور شد .یه جلالی کم بود که اگه خدا بخواد تو اون مسابقه نرم افزارشو یه ورژن می بره بالا .چار تام تماشاچی پیدا می کنیم...علی آبادیم می زاریم تو جایگاه مهمانهای ویژه... بیاد بره از اونجا بازی و ببینه حال کنه (این قدر به این و اون گیر نده)!!! فردوسی پورم بزن تو لیست برای گزارش....به حجازیم یه پست دهن پرکن بده...هواداراش حال کنن.فقط بگو علی دایی جنس لباسای تیمو خوب بزنه تا موقعه بازی شماره هاش یکی یکی در نیان!!!فقط می مونه داور که اگه اونم خواستن یه جوری جورش می کنیم...دیگه نبود....چون مسابقه تو آمریکاست حتما"بچه ها برا رو کم کردن این آمریکاییهام که شده بد بازی نمی کنند...
    به امید اون روز

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran&madrid

پيش فرض

ای ول معلوم شد استقلالی هستی .. آقا یه خیر بد الان با خاکپور داشتم صحبت میکردم گفت ایستگاه اتوبوس و از جلو خونشون برداشتن منم باید تا مترو پیاده بیام واسه همین به کل نمیام حالا موندم این خبرو چطوری به فیروزو بقیه مربی ها بگم آخه گفتن ما در حدی که اسکولاری رو روبینییو حساب باز کرده رو خاکپور حساب باز کردیم....

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ای ول معلوم شد استقلالی هستی .. آقا یه خیر بد الان با خاکپور داشتم صحبت میکردم گفت ایستگاه اتوبوس و از جلو خونشون برداشتن منم باید تا مترو پیاده بیام واسه همین به کل نمیام حالا موندم این خبرو چطوری به فیروزو بقیه مربی ها بگم آخه گفتن ما در حدی که اسکولاری رو روبینییو حساب باز کرده رو خاکپور حساب باز کردیم....
    معلومه استقلالی هاپس حالا که این چور شد قطبییم می یاریم هرچی باشه یه چار پنج تا پیرهن بیشتر از بقیه تو آمریکا پاره کرده زبانشم که به قول آقای تاج توپه توپه .در ضمن این مورد خاکپور رو به هر کی می گی بگو به این فیروز کریمی نگو .یه چیزی به این رییس جمهور آمریکا و شهردار اون شهر می گه ...بنده خدا خاکپورم خونه نشین می کنه. ..می گردیم با بچه ها یه بازیکن توپ تر پیدا می کنیم ...علیزاده چطوره....شاید به افتخار اون اومدن به جای ضربات ایستگاهی ضربات out زدند اون وقت هم ما می بریم هم اونا یه چیزی یاد می گیرند.این جوری با یه تیر دو نشون می زنیم...

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran&madrid

پيش فرض

خوبه ولی نظر من رو استاد اسدیه چون با تکنیک در حد رونالدو هست و به هر حال 20 تا پیرهن بیشتر از علیزاده پاره کرده

حالا برو بچ با این عکس حال کنن ما رونالدو زودتر آوردیم نمیدونم چرا اینا انقدر کش میدن

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

گفتی استاد اسدی یاد کعبی افتادم (چه ربطی داشت نمی دونم).یادته چه لگدی به این فیگو زد
    اگه اونو بیاریم فیگو به رونالدو قیل بازی هماهنگ می کنه میگه مواظب این داش کعبی باش می زنه ناکارت می کنه اون وقت باید رئالو تو خواب ببینه ها ...
    Last edited by iammahdi; 04-07-2008 at 20:07.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

اقا می گم یکی بره تایپیک بزنه رونالدو به رئال اومد .....بعدش این عکس رو بزاره !!!
    عنوانش هم به نویسه : رونالدو به رئال امد ! (همراه با عکس ) ...
    خیلی با حال می شه

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اقا می گم یکی بره تایپیک بزنه رونالدو به رئال اومد .....بعدش این عکس رو بزاره !!!
    عنوانش هم به نویسه : رونالدو به رئال امد ! (همراه با عکس ) ...
    خیلی با حال می شه
    فکر خوبیه برا سر کار گذاشتن مردم(فعلا")
    یه نفر این کارو کنه اولین پستشو خودم میدم...می نویسم " کارت درسته از مدیریت عزیز می خوام به این تاپیک کار نداشته باشه"

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •