تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 372 از 399 اولاول ... 272322362368369370371372373374375376382 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,711 به 3,720 از 3981

نام تاپيک: ✔ كنكور كارداني به كارشناسي [ قوانین در پست اول !! ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza_r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان 1 سوال
    الان امکان کاردانی به کارشناسی کسی که مدرک معادل کاردانی گرفته یعنی دانشگاه ازاد لیسانس کامپیوتر میخوند و انصراف داده و مدرک معادل کارداتی بهش دادن
    میتونه تو کاردانی به کارشناسی یا همچین چیزی شرکت کنه؟
    ممنون میشم کامل راهنمایی کنید

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

دوستان 1 سوال
    الان امکان کاردانی به کارشناسی کسی که مدرک معادل کاردانی گرفته یعنی دانشگاه ازاد لیسانس کامپیوتر میخوند و انصراف داده و مدرک معادل کارداتی بهش دادن
    میتونه تو کاردانی به کارشناسی یا همچین چیزی شرکت کنه؟
    ممنون میشم کامل راهنمایی کنید
    بله می تونه شرکت کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض اشتباه در ثبت نام ازمون کاردانی به کارشناسی و رفتن به خدمت

دوستان کمکم کنید این اخرین شانس منه .
    2 ماه پیش که ازمون کاردانی به کارشناسی ثبت نام کردم فکر میکردم که ازمون دانشگاه ازاد هست و موقعه ثبت نام دو گذینه بود که یکی نوشته بود ((ایا به پذیرش در رشته های دانشگاه ازاد علاقه مندید ؟)) و یکی ((ایا به پذیرش در در معسسات عالی و غیر انتفایی علاقه مندید ؟))
    که من جفتشون رو زدم خیر و فکر میکردم مثل همیشه میخوان پول اضافه بچپونن .
    اما حالا امروز که رفتم برای پرینت کار گفتن امسال ازاد و دولتی ازمونش با هم هست و الان من فقط کنکور ملی میدم با توجه به اون دو گزینه .

حالا چیکار کنم برا ملی که چیزی نخوندم .باید برم خدمت با حساب .

الان رفتم تو سایت سنجش یه اطلاعی امده شامل من میشه ایا ؟؟؟ ببینید
    اطلاعیه
    - آن دسته از داوطلبانيكه علاقه‌مند به گزينش در رشته‌هاي موسسات آموزش عالي غيرانتفاعي و غيردولتي مي‌باشند لازم است در زمان انتخاب رشته با ورود به بخش ويرايش اطلاعات و خريد كارت اعتباري بوسيله كارتهاي عضو شبكه بانكي شتاب كه پرداخت الكترونيكي آنها فعال باشد، با پرداخت مبلغ 29.000 ريال (بيست و نه هزار ريال) به عنوان وجه ثبت‌نام اقدام نموده سپس نسبت به انتخاب كدرشته‌هاي موسسات آموزش عالي غير انتفاعي و غير دولتي در فرم انتخاب رشته اقدام نمايند. يادآوري:
    1- براساس اعلام دفتر گسترش وزارت علوم، تحقيقات و فنآوري عنوان رشته «كتابداري و اطلاع‌رساني» (كد517) گروه علوم انساني در آزمون كارداني به كارشناسي (كارشناسي ناپيوسته) به «علم اطلاعات و دانش‌شناسي» تغيير نموده است.
    2- كليه داوطلبان براي آگاهي بيشتر از ضوابط آزمون مي‌بايست از برگ راهنماي شركت در آزمون كه بر روي سايت اين سازمان قرار داده خواهد شد، پرينت تهيه و نسبت به مطالعه دقيق آن اقدام نمايند.
    قابل توجه داوطلبان:
    نظر به اينكه فرصت زمان كافي براي توزيع كارنامه اوليه جهت انتخاب رشته داوطلبان وجود ندارد، لذا كليه داوطلباني كه در جلسه آزمون شركت مي‌نمايند مي‌توانند از تاريخ 28/5/92 لغايت 31/5/92 براي انتخاب رشته محلهاي تحصيلي خود با توجه به مندرجات دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي (شماره2) كه بر روي سايت سازمان قرار خواهد گرفت و همچنين اطلاعيه مربوط به انتخاب رشته كه در همان تاريخ منتشر مي‌گردد با مراجعه به سايت سازمان نسبت به انتخاب كد رشته محلهاي تحصيلي خود اقدام نمايند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان یه سوال ایا رشته‌هاي موسسات آموزش عالي غيرانتفاعي و غيردولتي همون دانشگاه ازاد هست ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من میتونم کارت موسسات عالی و غیر انتفایی رو بخرم فقط سوالم اینه ایا اینا همون دانشگاه آزاد هستن یا مثلا دانشگاه سما یا چیزه دیگه.

خوب یکی راهنمایی کنه فردا امنحان دارم

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

دوستان یه سوال ایا رشته‌هاي موسسات آموزش عالي غيرانتفاعي و غيردولتي همون دانشگاه ازاد هست ؟؟؟
    من میتونم کارت موسسات عالی و غیر انتفایی رو بخرم فقط سوالم اینه ایا اینا همون دانشگاه آزاد هستن یا مثلا دانشگاه سما یا چیزه دیگه.

خوب یکی راهنمایی کنه فردا امنحان دارم

نه دوست عزیز یکی نیست حسابشون جداه .موسسات غیر انتفاعی با ازاد فرق دارن.ازاد خودش مستقل پذیرش میکنه .
    حتی اگه ازمونش یکی باشه بازم باید بری تو سایت خود دانشگاه ازاد ثبت نام کنی .
    کاردانی به کارشناسی نمیدونم ولی اگه مثل سراسری باشه موقعه ای که کارنامت بیاد یه کد برای ثبت نام دانشگاه ازاد میدن بهت که بری از خود سایت دانشگاه ازاد انتخاب رشته کنی .

7. این کاربر از M o h a m m @ d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

مشکلی نیست دوست عزیز
    شما فردا آزمون رو بده و زمان انتخاب رشته کارت علاقه مندی برای آزاد و غیرانتفاعی رو تهیه کن و اقدام به انتخاب رشته در دانشگاه آزاد و غیرانتفاعی کنید.

9. این کاربر از Core بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

مشکلی نیست دوست عزیز
    شما فردا آزمون رو بده و زمان انتخاب رشته کارت علاقه مندی برای آزاد و غیرانتفاعی رو تهیه کن و اقدام به انتخاب رشته در دانشگاه آزاد و غیرانتفاعی کنید.
    مرسی دوستان
    روحیم خیلی خراب بود فردا چون کافی نت که رفتم یارو گفت انشالا سال دیگه ...

امیدوارم همینطور باشه که شما میگید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

رفتم امتحان دولتی دادم خیلی سخت بود .

دوستان ازاد بدون کنکور شرایطش چیه؟؟
    شرط معدل؟؟؟
    هر دانشگاه ازادی که خواستم میتونم برم ؟؟
    تا کی وقت برا ثبت نام هست؟!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام . دوستان عزیز خواهشا بنده رو راهنمایی بفرمایید :

من سال 87 کنکور سراسری دادم و کارشناسی دانشگاه سمنان مهندسی مکانیک شبانه قبول شدم . بنا به دلایلی نتونستم که تا لیسانس بخونم و بعد از 5 سال ، شهریور امسال مدرک کاردانی میگیرم .

امسال تو کنکور کاردانی به کارشناسی شرکت کردم . هدفم این بود که رشته مدیریت رو ادامه بدم . موقع ثبت نام کنکور رشته امتحانیم رو زدم مهندسی مکانیک . یعنی الان نمیتونم مدیریت رو انتخاب کنم ؟؟؟؟؟؟؟!!!!
    تو رو خدا جواب بدین . بدبخت شدم رفت . چون اصلا نمیخوام مکانیک رو ادامه بدم . میخواستم مدیریت رو ادامه بدم . خواهشا جواب بدین . میتونم موقع انتخاب رشته مدیریت بازرگانی موسسه های غیر انتفاعی سمنان رو انتخاب کنم یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •