تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 372 از 542 اولاول ... 272322362368369370371372373374375376382422472 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,711 به 3,720 از 5419

نام تاپيک: كلوپ ا N95 ا

داره خودمونی میشه mahdeedj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Ainhoven

پيش فرض

دوستان سلام من ميخواستم يه n95 ساده بگريم من چون من رشت هستم فک ميکنم اينجا قيمت ها بالا باشه هر چي گشتم وقيمت زدم پائين ترين قيمت 448 تومن هست آيا قيمت خوبي هست؟؟ يا اگه تهران بيام ميتونم کمتر از اين قيمت پيدا کنم؟؟
    و ميخواستم بونم که اين گوشي چه فرمت هايي رو ساپورت ميکنه؟؟؟

آخر فروم باز amini_bio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

این آبدیت چه فایده ای داره؟
    آپدیت نرم افزار موجود روی گوشی را آپدیت می کنه و مشکلات قبلی را از بین می بره.
    مثلا مصرف باتری بهتر میشه، سرعت گوشی بالاتر میره، برنامه ها آپدیت میشند، هنگ کمتر میشه و .....

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

دوستان سلام من ميخواستم يه n95 ساده بگريم من چون من رشت هستم فک ميکنم اينجا قيمت ها بالا باشه هر چي گشتم وقيمت زدم پائين ترين قيمت 448 تومن هست آيا قيمت خوبي هست؟؟ يا اگه تهران بيام ميتونم کمتر از اين قيمت پيدا کنم؟؟
    فکر کنم قیمت خوبی باشه.
    منظورت فرمت های چی هست؟؟
    برنامه یا صوتی یا تصویری؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه هفته پیش تهران گرفتم 410.حالا میل خودته:اونجا میگیری یا اینجا؟

ورژن چنده؟
    همیشه آپدیت کن. مطمئنا پشیمون نمی شی.
    ورژن 21 هست.
    میدونم آپدیت پشیمونی نداره،ولی قطع شدنش پشیمونی داره شدید!
    Last edited by Arshia001; 11-10-2008 at 15:52.

پروفشنال ||SIAVASH||'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مطمئنید که تا 8 گیگ N95 کلاسیک ساپورت میکنه !!! من تو سایت نوکیا دیدم زده تا 4 گیگ ! اگه 8 گیگ ساپورت کنه دیگه فرق زیادی با n95-8gig نداره D:

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

مطمئنید که تا 8 گیگ N95 کلاسیک ساپورت میکنه !!! من تو سایت نوکیا دیدم زده تا 4 گیگ ! اگه 8 گیگ ساپورت کنه دیگه فرق زیادی با n95-8gig نداره D:
    بله اگه به آخرين ورژن آپ باشه ميشه....مطمئن باش.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

از ورژن 21 به بعد تا رم 8 گیگ را ساپورت می کنه.در ضمن می تونی باتری گوشی 8 گیگ را که قوی تر از باتری این گوشی هست، روش بندازی و اون وقت مثل من گوشیت از 8 گیگ هم بهتر میشه.

من الان هم رم 8 گیگ دارم هم باتری گوشی 8 گیگ ( 6f ) و حالا توپ توپم!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

بله اگه به آخرين ورژن آپ باشه ميشه....مطمئن باش.
    تایید میشه ... من الان یک Sandisk 8 گیگابایتی خریدم براش هیچ مشکلی نداره تا خرخره هم پره

N95 آخرین قیمت در اهواز : کلاسیک تک برچسبه اصلی فنلاند : 418.000 ت بدون گارانتی

9. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از ورژن 21 به بعد تا رم 8 گیگ را ساپورت می کنه.در ضمن می تونی باتری گوشی 8 گیگ را که قوی تر از باتری این گوشی هست، روش بندازی و اون وقت مثل من گوشیت از 8 گیگ هم بهتر میشه.

من الان هم رم 8 گیگ دارم هم باتری گوشی 8 گیگ ( 6f ) و حالا توپ توپم!!
    اشتباه نکنین دوستان!اگه باتری،رم،LCD،قاب و هر چیز دیگه ی 8 رو روی معمولی بندازین هنوز یک عالمه سخت افزار(CPU ، RAM(مموری نه،Random Access memory) و ...) ازش کم دارین!ولی با این حال به دو علت نمیارزه آدم پول 8 رو بده:اولا چون از معمولی گنده تره،ثانیا چون دوربینش محافظ نداره و آدم هر بار میخواد گوشیو بذاره زمین خوف میکنه(من همینجوری هم میترسم رنگ دور دوربینش تا 1 سال دیگه کلا از صحنه ی روزگار محو شه!).
    گفتم RAM ، رم 8 گیگ 120+ مگ هست که در مقایسه با معمولی که فقط 56 مگ داره خیلی بیشتره،ولی من با اینکه گوشی رو هر بار تا دسته روش برنامه اجرا میکنم تا حالا رم کم نیاورده(با 5700 بارها کم آوردم) و نکته ی دیگه اینکه اینجوری آدم هر بار یه برنامه ای مثل FontRouter رو نصب کنه قلبش منقلب نمیشه و راحت میتونه اگه کار نکرد رم رو در بیاره!

رم 8 گیگ اگه بخوام بگیرم چند در میاد؟2 گیگ رو 8 تومن گرفتم.

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

اشتباه نکنین دوستان!اگه باتری،رم،LCD،قاب و هر چیز دیگه ی 8 رو روی معمولی بندازین هنوز یک عالمه سخت افزار(CPU ، RAM(مموری نه،Random Access memory) و ...) ازش کم دارین!ولی با این حال به دو علت نمیارزه آدم پول 8 رو بده:اولا چون از معمولی گنده تره،ثانیا چون دوربینش محافظ نداره و آدم هر بار میخواد گوشیو بذاره زمین خوف میکنه(من همینجوری هم میترسم رنگ دور دوربینش تا 1 سال دیگه کلا از صحنه ی روزگار محو شه!).
    گفتم RAM ، رم 8 گیگ 120+ مگ هست که در مقایسه با معمولی که فقط 56 مگ داره خیلی بیشتره،ولی من با اینکه گوشی رو هر بار تا دسته روش برنامه اجرا میکنم تا حالا رم کم نیاورده(با 5700 بارها کم آوردم) و نکته ی دیگه اینکه اینجوری آدم هر بار یه برنامه ای مثل FontRouter رو نصب کنه قلبش منقلب نمیشه و راحت میتونه اگه کار نکرد رم رو در بیاره!

رم 8 گیگ اگه بخوام بگیرم چند در میاد؟2 گیگ رو 8 تومن گرفتم.
    فک کنم الان رم 8گیگ حدود 40تومن باشه .... شایدم ارزون تر ....

12. این کاربر از Majid393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •