شما چه گيري به god of war 2 دادي حالا؟؟؟
شما چه گيري به god of war 2 دادي حالا؟؟؟
سلام
من يه سوال داشتم.
يكي اينكه بازي كشتي كج براي psp تا چه ورژني اومده؟؟(2008 اومده؟؟)
و سوال دوم هم اينكه آيا كسي از شما سايتي سراغ داره كه بازي كشتي كج آخرين ورژن رو براي psp به صورت اينترنتي بفروشه.آخه اينجا كه ما هستيم(قم رو ميگم) همه ي بازي هاي psp پيدا ميشه جز كشتي كج.
خيلي جالبه نه؟![]()
2008 شم اومده ..... من دارمش ولي تا حالا نريختم بازي كنم !سلام
من يه سوال داشتم.
يكي اينكه بازي كشتي كج براي psp تا چه ورژني اومده؟؟(2008 اومده؟؟)
و سوال دوم هم اينكه آيا كسي از شما سايتي سراغ داره كه بازي كشتي كج آخرين ورژن رو براي psp به صورت اينترنتي بفروشه.آخه اينجا كه ما هستيم(قم رو ميگم) همه ي بازي هاي psp پيدا ميشه جز كشتي كج.
خيلي جالبه نه؟
سلام دوستان.
امرز رفتم يک عدد psp slim بخرم.فروشنده ميگفت ورژن ۳.۹۰ ۲۴۵ تومن.منم ۲۶۰ بيشتر پول ندارم.يه ممورى هم ۴۰ تومن به نظر شما ها تا ۱۵ـ۲۰ روز ديگه ميشه ۲۲۰؟
كسى تو اصفهان جايي سراغ داره قيمتش مناسب تر باشه؟اين فيمتى که گرفتم از مغازه 2play توى مجتمع پگاه هست.
ممنون ميشم راهنماييم کنيد.
هم مموري رو بهت گرون گفته هم psp رو . الان كپي خور شده تهران حدود 225 هست .
بايد صبر كني ديگه . هر چي به زمان امتحان مدارس نزديك تر بشيم قيمتش پايين تر مياد .
نه اشتباه نکن بعضی بازی هاش از 16 بیشتر نمیشه و در حد igi هست در ضمن اصلا مقایسه بین pc و psp کار درستی نیست در حد 128 هم نیست psp فیزیک قوی ای نداره و نمیتونه سایه ها و .. رو مثل pc نشون بده در کل بی خیال این بحث بشیم بهتره!
من این بازی رو تموم کردم یادم نیست این طوری بود یا نه حالا خود بازی مهمه نه منو
خیر خوب تر اینکه هفته پیش psp از مجموع کل psp های فروخته شده در ژاپن بیشتر فروخته !
شما فکر کنم کامپیوترت قدیمیه بازی black برای ps2 رو نگاه کنید به نظرتون psp میتونه اونو اجرا کنه
Last edited by ali_ranger22; 14-04-2008 at 11:12.
مهدی جان با چه برنامه ای بازی ps1 رو تبدیل کردی
با برنامه psx2psp .
اهه؟سایه ها رو نمیتونه نشون بده؟مگه Silent Hill بازی نکردی؟سایه از اون بهتر میخوای؟فیزیک قوی نداره؟فیزیک از LocoRoco قوی تر؟کلا من نمیگم PSP در حد کامپیوتره و قرار هم نیست باشه،ولی دیگه دلیل نمیشه بهش فحش بدی که!میشه؟
مهدی جان،اگه با popstation تبدیل کنی بهتره.
از جمیع دوستان خواهش میکنم چند تا پست پشت سر هم ندین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)