نه خوب هر دفعه که این کارو نمی کنم، منظورم این بود که دفعه قبل که رو یه درایو دیگه اینستال کرده بودم، بعد ویندوز عوض کردن، اومد، حالا اگه می دونید بگید مشکل از کجاست، ممنون می شم!!!؟؟
نه خوب هر دفعه که این کارو نمی کنم، منظورم این بود که دفعه قبل که رو یه درایو دیگه اینستال کرده بودم، بعد ویندوز عوض کردن، اومد، حالا اگه می دونید بگید مشکل از کجاست، ممنون می شم!!!؟؟
Last edited by s.o.a.d; 31-07-2007 at 20:57.
معمولا در هنگام نصب بازيها يك سري اطلاعات بر روي ويندوز ثبت مي شود با فرمت درايو ويندوز اين اطلاعات پاك مي كند شما اگر يك بار ديگر ديگر بازي را نصب كنيد احتمالا مشكل حل مي شود و اگر حل نشد آخرين
نگارش دايركس را نصب كرده و بازي را اجرا كنيد. اگر بازي اجرا نشود احتمالا مشكل از سخت افزار است ( گرافيك. سي پي يو و ...)
خواهش می کنم کمک کنید
آقا من بازی Dark Messiah رو نصب کردم. بازی اجرا می شه ولی برای پخش فیلمهاش مثل لو گوی اول یو بی سافت فقط صدا میاد و تصویر نداره و یک مستطیل بزرگ سفید که وسطش هم یه ضربدر هست میاد ولی بعد از فیلها بازی میاد.
برو درايورهاي كارت گرافيك و چيزهاي ديگه رو نصب كن ببين كارت راه مي افته يا نه ؟![]()
دوست من ،خواهش می کنم کمک کنید
آقا من بازی Dark Messiah رو نصب کردم. بازی اجرا می شه ولی برای پخش فیلمهاش مثل لو گوی اول یو بی سافت فقط صدا میاد و تصویر نداره و یک مستطیل بزرگ سفید که وسطش هم یه ضربدر هست میاد ولی بعد از فیلها بازی میاد.
منم همین مشکل رو دارم . فقط مال شما نیست .
اون فقط قسمت های دمو اینطوریه . شما یه چند بار دکمه ی ESc رو بزن تا دمو ها رد بشه و میتونی بازی کنی . مشکلی نداره .
اینو خودمم می دونم من می خوام کاری کنم که بشه دیدشون تو خود بازی
نه . فکر نکنم . من زیاد بازی نکردم .اینو خودمم می دونم من می خوام کاری کنم که بشه دیدشون تو خود بازی
مدل كارت گرافيك : XFX 6600 256M PCI-X با رم 1 گيگ امتحان كردم با 3 گيگ هم امتحان كردم ولي فايده نداشت ميگي چيكار كنم راهنمايي كنيد
Last edited by ماراتون; 03-08-2007 at 00:34.
بازی هواپیمایی heroes of the pacific چگونه نصب میشود.
خواهشمند است راهنمایی کنید.اخه من image اون دارم وبا cloncd نصبش کردم.
دوست من فکر نکنم به نتیجه ای برسی ! چون اولا این بازی خیلی قدیمی و ناشناخته هست .بازی هواپیمایی heroes of the pacific چگونه نصب میشود.
خواهشمند است راهنمایی کنید.اخه من image اون دارم وبا cloncd نصبش کردم.
دوما کسی که مرحله های نصب رو حفظ نیست . شما اگه جایی گیر کردی یه عکس بزار تا ما راهنمایی کنیم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)