خب با اين توضيحاتي كه دادي فكر كنم permium بگيري بهتره چون elite فرقش با permium توي هاردشونه فقط
براي كپي خور كردنم فكر كنم خوب داره مي گيره
خب با اين توضيحاتي كه دادي فكر كنم permium بگيري بهتره چون elite فرقش با permium توي هاردشونه فقط
براي كپي خور كردنم فكر كنم خوب داره مي گيره
نکست جن چقدر بهت قیمت داده..؟
__________________________________________________ __________
بچه ها راستی اگر آداپتور دستگاهتون 150w باشه به احتمال زیاد مادربردتون جاسپر هست..![]()
گفته elite با همه تجهیزات 740 تومن![]()
primium رو نپرسیدم راستشو بخواین![]()
در حد نجوم بهت قیمت داده.. کلا نکست جن قیمتهاش خیلی بالا هست و اصلا نمیصرفه از اونجا بخری..گفته elite با همه تجهیزات 740 تومن![]()
primium رو نپرسیدم راستشو بخواین![]()
الان من 60 گیگ قیمت دارم 360 تومن الیت هم 430 تومن البته کپی خور نشدن و باید حداکثر 100 تومن بدی تا برات تعویض درایو کنند..
خواستی pm بزن تا شماره طرف رو بدم بهت..
الان دیگه مادربد جاسپر هم اومده که از فالکون بهتر هست..و اگر بتونی مادربرد جاسپر بخری خیلی بهتر هست و مشکل گرماییم به احتمال زیاد نداره..
قربون همتون
متشکرم![]()
راستی مادر بورد جاسپر الان تو بازار گیر میاد ؟
Last edited by rezayusef; 01-12-2008 at 21:05.
سلام دوستان
می خوام یه سوال کنم خداییش بدون هیچ تعصبی نسبت به PS3 یا XBOX 360 جوابمو بدبد.![]()
راستش من با کلی دوندگی پولی حدود 700 تومن جور کردم که جور کردنش هم خیلی واسم مشکل بود تازه بعدش باید بابا ارو راضی میکردم که اذن بده ما یه کنسول بگیریم.حالا....
خداییش بدون تعصب من XBOX بگیرم خیالم چه قدر در مورد دوامش راحت باشه و شما ها که دارید چی کار کردید تا امنیتش رو بالا ببرید![]()
اصلا XBOX بگیرم چون واقا مایه خریدن DVD های PS3 رو ندارم![]()
راستی جواب خیلی طول دراز هم نمی خوام چون خیلی در این مورد خوندم![]()
متشکر
Last edited by rezayusef; 02-12-2008 at 08:25. دليل: AS
اگه پول بازيهاي ps3 رو نداري xbox360 بگير.اين مادريردهاي فالكون مشكلي ندارن البته اگه فنهاشو 12 ولت كني بهتره هر 1 ساعت بازي هم نيم ساعت بهش استراحت بده يا صبر كن اين مادربرد جاسپر
بياد شايد مشكل 3چراغش حل شده باشه.
Last edited by toraj; 02-12-2008 at 10:08.
آخه خداییش وقتی داری بازی میکنی زمان مثل برق میگزره تا ییای گرم شی یک ساعت گذشته تازه بعضی بازیهای پر مرحله که اصلا سر یک ساعت به فسمت save نمیرسی جانم![]()
تو ایران xbox 360 بخری خیلی بهتر هست .. و اصلا خرید ps3 بصرفه نیست..
به نظر من درصورتی باید ps3 بخری که یک دونه xbox هم داشته باشی(بچه پولدار) چون هیچ فرق نمی کنن و فرقشون تو بازی های انحصاری هست که الان جدیدن بازیهای انحصاری ps3 برای xbox هم عرضه میشه..
مشکل گرماییم نداره خیالت راحت .. اگر 60 گیگ بخری خیلی مشکلش کم شده اگرم جاسپر بخری که دیگه .......
من الان 6 ماه هست یک الیت مادربرد فالکون خریدم هیچ کدام از روشهای کولینگم روش انجام ندادم فعلا داره مثل جان کار مکنه..
جاسپر هم اومده همونجایی که بهت گفتم فکر کنم تو بار بعدیش همه جاسپر باشه..
حرفهاي جناب Terova كاملا تاييد ميشه منم دقيقا يه الايت دارم كه هیچ کدام از روشهای کولینگ رو انجام ندادم تا 3
الي 4 ساعت هم باهاش بازي كردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)