از سر خط تست کردم تا 22 مگ میکشه اما از خود خونه تا 13 مگ نشون میده چیکار کنم این نویز برطرف شه تا بگم همین پارس برام 16 مگ ببنده؟
از سر خط تست کردم تا 22 مگ میکشه اما از خود خونه تا 13 مگ نشون میده چیکار کنم این نویز برطرف شه تا بگم همین پارس برام 16 مگ ببنده؟
بله داره! دانلود شبانه زیاد داشته باشی محدود میشی حجمشو نمیدونم.
پارس آنلاین وضعیتش الان اکثر جاها خوب نیسن. تایم رایگان زیاد دانلود کنی سرعتتو محدود میکنن. صبا ظاهرا فعلا ایننطوری نیست. سرعت روزانه هم فیکس همونی که توی قراردادت هست بهت میدن در صورتی که قبلا خیلی بالاتر بود. فعلا سمت پارس آنلاین نیا.
راهش اینه که یه کابل تلفن ترجیحاً فویلدار با کیفیت خوب بگیری مستقیم از دم در خونه تا محل مودمت یه کابل مجزا بکشی. این جوری نویز سیمکشی داخلیت از بین میره.
سرعت روزانه منم از چند روز پیش شدیدا کم شده. خیلی پیگیری کردم و میخواستم که برم صبا نت ولی چند بار زنگ زدن و گفتن که تا آخر شهریور دست نگه دار قراره درست بشه.
اقا چرا جو میدی پارس محدود نمینه شبانه رو اینم مدرکش توی این 25 روزی که اومدم پارس اینقد دانلود داشتم اونم با سرویس 256..اگه سروسمو 2 مگ کنم صد در صد دو برابر این دانلود میکنم122 گیگی دانلود کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معنیش چی میتونه باشه؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
ببین. پارسآنلاین اصلاً سیاست محدود کردن روی میزان دانلود شبانه نداره. اگه پهنای باندش اجازه نده کلن سرعت شبانه رو میآره پایین به ویژه برای سایتهایی که ترافیک زیادی روشون باشه، نه برای یه کاربر خاص. چون اگه یه کاربر رو محدود میکرد دیگه سرعت اون کاربر در طول ساعتهای رایگان شبانه تغییر نمیکرد و از یه حدی بالاتر نمیرفت. مثلاً ماه رمضونی که ترافیک شبانه رایگان زیاد شده بود، سرعت شبانه من ساعتهای اول شبانه تا یکسوم شبهای غیر از ماه رمضون شده بود. اما تو همون موقع هم بعد از ساعت 6 صبح که ملت دیگه میخوابیدن سرعتم به 800 کیلوبایت هم میرسید.
چیزی که من شنیدم و خودم دیدم، پارسآنلاین به خاطر دانلود زیاد کسی رو محدود نمیکنه.
همین الان 512
من سرمو به کجا بکوبم؟ خوزستان هستم تماس هم میگیرم میگن پهنای باندمون کمه!
DSL Upstream Rate: 512 kbps
DSL Downstream Rate: 4096 kbps
Down up
DSL Noise Margin: 190 dB 318 dB
DSL Attenuation: 160 dB 263 dB
DSL Transmit Power: -901 dBm -901 dBm
جو نمیدم. همین 2-3 صفحه پیش تو همین تاپیک میتونی ببینی که بعضیا نوشتن سرعتشون محدود شده. در ضمن خود پشتیبان پارس آنلاین بهم گفت که این کارو میکنیم! من نمیدونم شرایط شما چطوری بوده که محدود نشدین ولی این که یه سری محدود میشن و خود پشتیبان هم اینو به من گفته واقعیته!
Last edited by placebo111; 31-08-2014 at 14:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)