تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3718 از 4428 اولاول ... 271832183618366837083714371537163717371837193720372137223728376838184218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,171 به 37,180 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با 2.5 کیلومتر فاصله (البته اگه طول کابل‌کشی همین باشه) 8مگ رو باید بتونی بگیری. اگه وضعیت خطت هم خوب باشه با ADSL2+ احتمال داره تا 10مگ هم بره بالا. همین بنده خدایی که تو تاپیک صبانت از شبانه‌اش تعریف می‌کنه تو مشهد با Atten 44db سرعت 10مگ صبانت رو گرفته. اما ظاهراً خطش 12مگ رو جواب نداده.

در مورد وضعیت خط هم تا زمانی که سرویس ADSL روش نگرفته باشی عملاً نمی‌تونی خیلی اظهار نظر کنی. باید صبر کنی تا اون موقع. پارس‌آنلاین معمولاً سرویس‌هاش زیر سرعت اسمی نمی‌آد. مگر در مورد مراکز یا شهرهایی که به شدت دچار کمبود پهنای باند باشه. حالا این جور که می‌گی تو مرکز شما هم نباید مشکل زیادی داشته باشه.

خطت فعلیت روی مدولاسیون ADSLاه. اگه همین رو روی ADSL2+ می‌ذاشتن احتمالاً می‌تونستی 9مگ پارس‌آنلاین رو هم داشته باشی. البته یه کمی نویزت بیشتر می‌شد. ولی دیگه با توجه به این که قرار هفته دیگه منتقل بشین به جای جدید ارزش پیگیری نداره.
    فدایی داری داداش
    حاجی اگه خونه جدید دوباره گزاشتن رو ADSL چطوری بشون بگم بزارن رو ADSL+ ( تو تماس تلفنی چی باید بگم ؟؟؟ ) اصلا چه مشکلی دارن از همون اول نمیزارن رو ADSL+ ؟؟؟ الان با همین مشخصات مودمم اگه تماس بگیرم میزارنش رو 9 مگ مشکلی نداره ( حال و حوصله پیگیری زیاد ندارم فقط اگه بگم الان میزارن رو ADSL+ یا دنگ و فنگ زیادی داره؟؟؟ ) ممنونم از جواب شما

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آخه خدمات دهیش خوبه شاکی زیاد داره همه میان اینجا!
    پ.ن: چقدر مهمون داریم!!! یه چایی شیرینی چیزی تعارف کنیم بشون!
    آره دیگه. شاتل که وضعش دیگه خیلی خراب بوده، تاپیک قبلیش شده بود مگاتاپیک قفلش کردن، یه تاپیک جدید براش باز کردن.

در ضمن این چایی و شیرینی تعارف کردن رو خیلی خوب اومدی. منم هستم.

3. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

پینگ پارس آنلاین تکه

5. 4 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

فدایی داری داداش
    حاجی اگه خونه جدید دوباره گزاشتن رو ADSL چطوری بشون بگم بزارن رو ADSL+ ( تو تماس تلفنی چی باید بگم ؟؟؟ ) اصلا چه مشکلی دارن از همون اول نمیزارن رو ADSL+ ؟؟؟ الان با همین مشخصات مودمم اگه تماس بگیرم میزارنش رو 9 مگ مشکلی نداره ( حال و حوصله پیگیری زیاد ندارم فقط اگه بگم الان میزارن رو ADSL+ یا دنگ و فنگ زیادی داره؟؟؟ ) ممنونم از جواب شما
    اختیار داری دادش.

احتمالاً الآن هم پروفایلت رو گذاشتن روی 9مگ اما چون روی خطت مشکل نویز یا چیز دیگه‌ای بوده، مودم بیشتر از 7مگابیت رو نکشیده و خطت روی این مقدار سینک شده. باید زنگ بزنی پشتیبانی بگی چرا سرویس من رو ADSLاه نه روی ADSL2+ و ازش بخوای مدولاسیون خطت رو بذاره روی ADSL2+. اگه بهونه نویز و این جور چیزا رو گرفت، بگو شما با مسؤولیت من تغییرش بده، من تست می‌کنم اگه جواب نداد بر می‌گردونیم. (الآن تو مشخصات مودمت زده G.DMT که می‌شه همون ADSL.)

تو تنظیمات DSL مودمت باید گزینه ADSL2+ حتماً تیک خورده باشه. اول اون صفحه رو نگاه کن. اگه اونجا اوکی بود، زنگ بزن پشتیبانی.

7. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mrh.fit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

البته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم بی‌راه نمی‌گه. در واقع IDM برای هر کانکشن یه پورت لوکال رو باز می‌کنه و برای دانلود ازش استفاده می‌کنه. اینو می‌تونی با NetLimiter چک کنی.
    آره... چک کردن نمیخواد.... هر کانکشنی یه پورت مخصوص به خودش رو باید داشته باشه.... ولی بهش میگن کانکشن پورت نمیگن
    کلا معمولا منظور از پورت، پورت باز هست.... اون پورتای IDM باز محسوب نمیشن...

در ضمن این چایی و شیرینی تعارف کردن رو خیلی خوب اومدی. منم هستم.
    هیچی بشون تعارف نکردیم همشون رفتن

آره الان مال منم خوبه.... دیشب خیلی بد بود....
      محتوای مخفی: ping 

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by netstat; 31-08-2014 at 13:19.

10. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ممنون دوست عزیز بایت پاسخ'

خونه فعلی با جدید تقریبا ۲۰۰ متر فاصله داره'' از منزل فعلی و جدید تا مرکز مخابراتی با نرم‌افزار سیجیک تست کردم تقریبا ۲ و نیم کیلومتر فاصله داره و خدا رو شکر تو این ۵ سالی که از همین مرکز مخابراتی ثارالله کرج سرویس های آسیاتک شاتل و الان پارس آنلاین دارم هیچ موقع کمبود پهنای باند نداشته و هیچ موقع هم قطعی از مرکز مخابراتی نداشتم تا حالا از صبانت سرویس نداشتم'' دوستان و آشنا هامون همه شاتل و مبین نت دارن ''
    با این توضیحی که شما دادین پس فعلا مشکل خیلی جدی نداره پارس همینکه سرعت ۲ مگ زیر سرعت اسمی نمیاد ( ۲۵۰ کیلوبایت ) تو تایم رایگان جای شکرش باقیه و واسه من کافیه

منزل جدید هفته ای دیگه نقل مکان میکنیم فقط تلفن و مودم رو بردم تست کردم رو خط هیچ اینترنتی رو خط وجود نداشت که بخوام از طریق وای فای ( تو تبلتم ) از طریق اون آی پی مخصوص مودم ببینم وضعیت خط چطوره '' فقط بوق تلفن هیچ خشی توش نبود'' راهی دیگه هست که از وضعیت خط یه آمار بگیرم?? به نظر شما اگه خط هیچ مشکلی نداشته باشه تا چند مگ میکشه با توجه به ۲ و نیم کیلومتر فاصله تا مرکز مخابراتی??

'''' ولی منزل فعلی که توش هستیم بوق تلفن خیلی خش و نویز شدید داره ولی تا ۷ مگ میکشه مودم و هیچ قطعی هم ندارم
    این وضعیت همین الان هست ( منزل فعلی ) :

Sent from my ASUS K00S using Tapatalk

خدارو شکر کنید با این وضعیت تا این مقدار down stream دارین من از شاتل سرویس گرفتم
    اینم وضعیت خط که گاها حتی به زیر 2 مگ میاد

Mode: G.992.1_Annex_A
    Type: Interleave
    Line Coding: Enable
    Status: Up
    Up Time: 2482
    Downstream Upstream
    SNR Margin (0.1dB): 93 100
    Attenuation (0.1dB): 285 190
    Output Power (dBm): 20.0 11.5
    Attainable Rate (Kbps): 4184 388
    Rate (Kbps): 3488 256
    D (interleave depth): 32 4
    Delay (msec): 16.00 16.00

تازه کمی از وضعیت خط شما بهتر هست اما همین 3 مگ رو هم نمیکشه

12. این کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اختیار داری دادش.

احتمالاً الآن هم پروفایلت رو گذاشتن روی 9مگ اما چون روی خطت مشکل نویز یا چیز دیگه‌ای بوده، مودم بیشتر از 7مگابیت رو نکشیده و خطت روی این مقدار سینک شده. باید زنگ بزنی پشتیبانی بگی چرا سرویس من رو ADSLاه نه روی ADSL2+ و ازش بخوای مدولاسیون خطت رو بذاره روی ADSL2+. اگه بهونه نویز و این جور چیزا رو گرفت، بگو شما با مسؤولیت من تغییرش بده، من تست می‌کنم اگه جواب نداد بر می‌گردونیم. (الآن تو مشخصات مودمت زده G.DMT که می‌شه همون ADSL.)

تو تنظیمات DSL مودمت باید گزینه ADSL2+ حتماً تیک خورده باشه. اول اون صفحه رو نگاه کن. اگه اونجا اوکی بود، زنگ بزن پشتیبانی.
    داداش گزینه ADSL2+ تیک خورده فقط دو تا گذینه تیک نخورده اونا هم تیک باید داشته باشن؟؟؟
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    Last edited by Arsenal2012; 31-08-2014 at 15:32.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

سلام دوستان این خط 12 مگ صبانتو میکشه یا نه؟؟ الان 256 پارس دارم که رو 9 مگ بسته شده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. این کاربر از abolfazlwest72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوستان این خط 12 مگ صبانتو میکشه یا نه؟؟ الان 256 پارس دارم که رو 9 مگ بسته شده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آره. تا 13مگ کشش داره.

17. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •