تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3717 از 4105 اولاول ... 27173217361736673707371337143715371637173718371937203721372737673817 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,161 به 37,170 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اگه کمیسیون پزشکی با معافیت قبول نکرد یا معاف از رزم زد میتونم دوباره اقدام کنم ؟ یا اعتراض بزنم ؟
    بله شما 10 روز بعد از اینکه مشمول/معاف از رزم شناخته شدی توسط کمیسیون، میتونی یک بار دیگه اعتراض بزنی (یا میتونی به نظریه پزشک تخصصی اعتراض بزنی یا اعتراض به کمیسیون) و اینبار پروندتون در شورای عالی بررسی میشه (همون کمیسیون هست با اعضای جدید و برای اعتراضی ها) و اگر [ مثل من ] اعتراضتون با نامردی روبرو شد یا هر مشکلی و شما دوباره مشمول/معاف از رزم شناخته شدی، باید بری سربازی و یکبار هم حین خدمت میتونی درخواست معافیت بدی باز.
    Last edited by Lord Farshad; 01-10-2016 at 19:51.

2. این کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

بله شما 10 روز بعد از اینکه مشمول/معاف از رزم شناخته شدی توسط کمیسیون، میتونی یک بار دیگه اعتراض بزنی (یا میتونی به نظریه پزشک تخصصی اعتراض بزنی یا اعتراض به کمیسیون) و اینبار پروندتون در شورای عالی بررسی میشه (همون کمیسیون هست با اعضای جدید و برای اعتراضی ها) و اگر [ مثل من ] اعتراضتون با نامردی روبرو شد یا هر مشکلی و شما دوباره مشمول/معاف از رزم شناخته شدی، باید بری سربازی و یکبار هم حین خدمت میتونی درخواست معافیت بدی باز.
    نمیشه دفترچه رو از اول فرستاد انگار قبلا نفرستادی ؟

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نمیشه دفترچه رو از اول فرستاد انگار قبلا نفرستادی ؟

نه اطلاعات و پرونده ی شما توی سیستم و نظام وظیفه ثبت میشه و خود شما از طریق سایت و یا حتی پلیس +10 هم به اون دسترسی دارید و دارند دیگه چه برسه به نظام وظیفه اونقدرام هر کی هر کی نیست .

5. این کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 251251's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پیش عمو مارتین و دایی فینچر

پيش فرض

با سلام یه سوالی داشتم خدمتتون

بنده اسفند سال گذشته برای اتمام درس خود 1 ترم اضافه مرخصی گرفتم و با مراجعه به پلیس +10 , نظام وظیفه تا پایان شهریور ماه امسال مرخصی تحصیلی رد کرد اما من قبل از عید و در همان اسفند با انجام معرفی به استاد درس خود را تمام کردم و فارغ التحصیل شدم . ( مراجعه ی دیگری به پلیس نداشتم و صرفا در اتاق نظام وظیفه دانشگاه وضعیتم مشخص شد )

خواستم سوال کنم که الان مهلت مرخصی من برای قبولی در دانشگاه تا اسفند ماه سال جاری است و یا تا شهریور سال بعد نیز میتوانم برای شرکت در کنکور اقدام کنم ؟ ( متاسفانه در کنکور شهریور ماه قبول نشدم و برای تکمیل ظرفیت نیز به مشکل خوردم و شاید به تکمیل ظرفیت بهمن یا سال بعد بکشد )

قانونی هستش که اگر تا شهریور سال بعد حق شرکت در کنکور را نداشتم برای ادامه تحصیل غیبت شامل حالم نشود ؟

داره خودمونی میشه scar_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام یه سوالی داشتم خدمتتون

بنده اسفند سال گذشته برای اتمام درس خود 1 ترم اضافه مرخصی گرفتم و با مراجعه به پلیس +10 , نظام وظیفه تا پایان شهریور ماه امسال مرخصی تحصیلی رد کرد اما من قبل از عید و در همان اسفند با انجام معرفی به استاد درس خود را تمام کردم و فارغ التحصیل شدم . ( مراجعه ی دیگری به پلیس نداشتم و صرفا در اتاق نظام وظیفه دانشگاه وضعیتم مشخص شد )

خواستم سوال کنم که الان مهلت مرخصی من برای قبولی در دانشگاه تا اسفند ماه سال جاری است و یا تا شهریور سال بعد نیز میتوانم برای شرکت در کنکور اقدام کنم ؟ ( متاسفانه در کنکور شهریور ماه قبول نشدم و برای تکمیل ظرفیت نیز به مشکل خوردم و شاید به تکمیل ظرفیت بهمن یا سال بعد بکشد )

قانونی هستش که اگر تا شهریور سال بعد حق شرکت در کنکور را نداشتم برای ادامه تحصیل غیبت شامل حالم نشود ؟
    سلام
    مهم تاریخ فراغت از تحصیله
    همون اسفند میتونستی کارای درسیتو تموم کنی اما شهریور بری برای تسویه حساب که تاریخ فراغت از تحصیلت شهریور بخوره اما اگه همون اسفند فارغ التحصیل شدی و تسویه کردی یک سال وقت داری!

Sent from my LG-K500 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام
    من تمام نامه های معافیت رو گرفتم برای ایثارگری اما یه فرمی هست نوشته اگه دوره تکمیلی بسیج و یا رزم مقدماتی را نگذرونده باشید این فرم رو پر کنید این فرم هم مربوط به دوره آموزشی هست حالا سوالم اینه که میشه این آموزشی رو هم نرفت یا معاف از رزم شد؟

آخر فروم باز mojt90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016
    محل سكونت
    در سایت های :::::مای موویز - والا مووی - کینگ مووی و imovies-dl ::

پيش فرض

سلام

دوستان راهنمایی کنید

1. از روز اعزام که برای اولین بار وارد پادگان میشیم چه کار هایی در روز اول که تازه به مکان مورد نظر رسیدیم اتفاق می افتد و چه کار هایی به محض رسیدن به محل آموزشی انجام می شود ؟

2. روز اول اعزام هیچ چیز نبریم ؟ ممکنه برای اندازه کردن لباس ها مرخصی ندهند ؟

3. دوستان میشه برنامه صبح تا شب آموزشی رو توضیح بدین . (ساعت حدودی صبحانه ورزش نماز کلاس های تئوری و عملی و رژه و .. ساعت خاموشی و .. ) به ترتیب کدومشون انجام میشن و آیا در این 2 ماه آموزشی همه روز ها همین برنامه اتفاق می افتد؟

4. اصلا پادگان در آموزشی در اخر هفته تعطیلی داره؟ از چه روز تا چه روزی ؟ میشه مرخصی اومد اگه نگهبان نباشیم ؟؟؟؟

5. روز های تعطیل رسمی پادگان هم تعطیل هست و میتونیم مرخصی بیایم ؟

6. وقتی لباس دادند چطور با دوستان لباس اندازه خود رو پیدا کنیم ؟

7. شرایط برای افراد با وزن بالا در آنجا خیلی سخت است؟ یا مراعات میکنند
    Last edited by mojt90; 02-10-2016 at 17:40.

تاريخ عضويت
    Jun 2016
    محل سكونت

پيش فرض

سلام

دوستان راهنمایی کنید

1. از روز اعزام که برای اولین بار وارد پادگان میشیم چه کار هایی در روز اول که تازه به مکان مورد نظر رسیدیم اتفاق می افتد و چه کار هایی به محض رسیدن به محل آموزشی انجام می شود ؟

3. دوستان میشه برنامه صبح تا شب آموزشی رو توضیح بدین . (ساعت حدودی صبحانه ورزش نماز کلاس های تئوری و عملی و رژه و .. ساعت خاموشی و .. ) به ترتیب کدومشون انجام میشن و آیا در این 2 ماه آموزشی همه روز ها همین برنامه اتفاق می افتد؟

4. اصلا پادگان در آموزشی در اخر هفته تعطیلی داره؟ از چه روز تا چه روزی ؟ میشه مرخصی اومد اگه نگهبان نباشیم ؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام

دوستان راهنمایی کنید

سلام؛
    یادش بخیر سه سال پیش خودمم همین سؤالا و شرایط شما رو داشتم

1. روز اول که وارد پادگان میشین با یه دنیای جدید آشنا میشین! میشه گفت ترسناک هست ولی خب خیلی زود (نهایتا دو هفته بعد) به اون محیط عادت می کنین. وقتی وارد پادگان میشین دژبان ها شما رو در مورد بایدها و نبایدهای پادگان توجیح می کنن. بعد شما رو به آسایشگاه تون می فرستن. دو سه روز اول کار خاصی ندارین چون هنوز همه آموزشی ها نرسیدن (آموزشی ها از تموم نقاط ایران میان و برای همین چند روزی توی راه هستن). فقط بهتون لباس میدن. روز سوم شما رو سازمان دهی می کنن یعنی براساس ترتیب قد مرتب میشین و بهتون یه شماره سازمانی میدن که شماره تخت و کمدتون توی آسایشگاه هست. تا می تونین برای خودتون دوست پیدا کنین که توی خدمت هزارتا دوست هم کمه! بهترین لحظات آموزشی من وقتایی بود که بعد از صبحگاه سریع میومدیم طرف کلاسا و تا موقع شروع کلاسا با دوستام زیر نور آفتاب میشنستیم و می گفتیم و می خندیدیم
    2. چیزای زیادی لازم نیست همراه خودتون ببرین. من همه چیزام رو توی یه پلاستیک دسته دار گذاشتم. خوردنی های خشک مثل انجیر یا آجیل یا تخمه ببرید چون ممکنه غذا روزای اول کافی نباشه، بهرحال تو کل خدمت تخمه شکوندن یه حال و هوای خاصی داره حوله، چند تا کیسه فریزر، آب معدنی، لیوان پلاستیکی دسته دار، خودکار و دفترچه، قفل آویز برای کمد و چمدون (یکی اضافه ببرید که خیالتون راحت باشه)، قاشق و چنگال فلزی ولی چاقو پلاستیکی (هر جور وسیله برنده ممنوعه)، نخ و سوزن، دو سه تا قرص مسکن ویتامین سی و از این قرص های دم دستی، کپی کارت ملی و شناسنامه (اصل کارت ملی هم ببرید ولی بعید می دونم لازم بشه)، کارت بانکی (برای اطمینان دو تا ببرید)، پول نقد حدود 50 تومن به علاوه هزینه رفت و آمد، لباس لازم نمیشه چون نهایتا دو سه روز بعد بهتون لباس میدن ولی اگه خواستین ببرین. صابون و شامپو هم یه مقدار ببرین ولی اونم بهتون میدن. آبلیمو هم می تونین یه ذره ببرین برای طعم غذا چیز خوبیه ساعت مچی چراغ دار حتما ببرین که شب لازمتون میشه. اگه تونستین یه چراغ قوه کوچیک هم ببرین. فکر مرخصی برای اندازه کردن لباس نباشین که احتمالش کمه بهتون بدن چون اینروزا اکثر پادگانا برای هر سایزی لباس دارن
    3. نیم ساعت قبل از اذون صبح بیدار میشین و میرین نماز می خونین (حضور در نمازخونه اجباریه) بعد از نماز بهتون صبحونه میدن و باید تختتون رو آنکارد کنین (می تونین یواشکی چندتا سنجاق ته گرد ببرین و زیر تختتون بزنین که مجبور نباشین هر روز صبح آنکاردش کنین) بعد میرین برای مراسم صبحگاه (بالا بردن پرچم) که قبلش توی میدون باید ورزش کنین (حدود نیم ساعت که معمولا باید دور میدون بدوید) مراسم صبحگاه با رژه سربازها تموم میشه. بعد از صبحگاه تا نیم ساعت مونده به اذون ظهر کلاس دارید. بعد از اذون باید برین نماز بخونین (حضور در نمازخونه خیلی اجباریه!) بعد از نماز بهتون ناهار میدن و حدود نیم ساعتی استراحت می کنین. بعدش هم کلاس بعدازظهر رو دارید و بعدش هم مراسم شامگاه (رژه و پایین بردن پرچم). بعد تا وقت اذون مغرب آزاد هستین که هر کاری خواستین بکنین. بعد از نماز هم بهتون شام میدن و حدود ساعت 9 یا نهایتا 10 باید بخوابید. این برنامه اصلی آموزشی تون هست. برنامه های جانبی آموزشی میدون تیر و اردو و خشم شب هست. 3 یا 4 بار میدون تیر میرید که هر بار یه نمره میگیرین که توی درجه تأثیر داره (درجه توی سربازی مهم نیست) بعد هم اردو دارین که بهش میگن مانور روزانه. معمولا دو سه روز طول میکشه و توی این مدت میرین یه منطقه بیابونی که چند ساعتی با پادگان فاصله داره و چادر میزنین. تو این مدت باید مسلح باشین (بهتون اسلحه میدن که خیلی باید مراقبش باشین) و تمام مدت باید در حالت آماده باش باشین و به نوبت نگهبانی بدین. معمولا خشم شب (که بهش مانور شبانه هم میگن) رو توی همون اردو برگزار می کنن. خشم شب هم یه سری آموزش های تأکتیکی و از این کارها هست. ممکنه میدون موانع یا اتاق گاز هم برید. توی میدون موانع باید از یه سری موانع مثل دیوار بلند رد بشین. توی اتاق گاز هم براتون گاز اشک آور میزنن که کاربرد ماسک و نحوه کار باهاش رو یاد بگیرین.
    4. بسته به پادگانی که توش میفتین می تونه داشته باشه ممکنه نداشته باشه. روش حساب نکنین که اگه بهتون ندادن ناراحت نشین. برای دو هفته اول معمولا مرخصی نمیدن. معمولش اینه که از بعدازظهر پنجشنبه (حدود ساعت 2) تا صبح شنبه (حدود ساعت 4-5 صبح) بهتون مرخصی میدن. بازم میگم روش حساب نکنین که ممکنه ندن
    5. روزهای تعطیل برنامه آموزشی تون تعطیل هست ولی ممکنه مرخصی نداشته باشین. اینکه برنامه آموزشی تون تعطیل هست یعنی تا هر ساعتی خواستین می تونین بخوابین و توی پادگان برای خودتون بگردین. بعد از آموزشی روزهای تعطیل اگه نگهبان نباشین مرخصی شهری دارین.
    6. الان بیشتر پادگانا یه قسمتی برای لباس دارن که خودشون به صورت چشمی میفهمن سایز شما چقدره و اکثر وقتا لباس با سایز درست بهتون میدن. اگه لباستون خیلی گشاد یا خیلی تنگ بود، بعد از اینکه به همه لباس دادن می تونین برین لباستون رو همونجا عوض کنین. با دوستاتون هم می تونین توی همون آسایشگاه عوض کنین. توصیه من اینه که اگه لباستون یه کم گشاد باشه بهتره چون به مرور آب میره (این لباسا رو باید دو سال بپوشین) و هم اینکه توش راحتتر هستین. یکی از دوستام لباس تنگ گرفته بود و توی اردو خشتکش پاره شد و مجبور شد چند ساعت پیاده تک و تنها تو بیابون بره تا برگرده پادگان و یه شلوار دیگه برداره!
    7. بستگی داره کجا بیفتین. من آدم های 150 کیلویی رو هم توی آموزشی دیدم که مثل بقیه تمرین می کردن. بهرحال هر وقت حس کردین داره خیلی بهتون فشار میاد خودتون رو بندازین زمین و بگین دارین اذیت میشین. توی خدمت مهمترین مسئله، حفظ سلامتی هست.

تاريخ عضويت
    Jun 2016
    محل سكونت

پيش فرض

سلام؛
    یادش بخیر سه سال پیش خودمم همین سؤالا و شرایط شما رو داشتم
    داداش خدا خیرت بده ، وقتتون رو گذاشتید و توضیح کامل دادید . واقعا نمیدونم چطور از محبتتون تشکر کنم منو شرمنده کردید .

بازم ممنون /

13. 2 کاربر از mojt90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •