تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3717 از 4428 اولاول ... 271732173617366737073713371437153716371737183719372037213727376738174217 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,161 به 37,170 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام داداش شما چه سرویسی داری و سرعتت تو تیم رایگان چنده و کدوم شهری ؟؟؟
    من 128 یک ماهه 5 گیگ دارم سرعتم تو تایم رایگان 30 هست ( کرج )
    ماههای قبل که 2 مگ داشتم هر شب سرعتم بین 400 تا 600 بود تو تایم رایگان
    چند روز دیگه میخوایم نقل مکان کنیم حالا موندم پارس 2 مگ بگیرم یا صبا 12 مگ؟؟؟
    تو تاپیک صبا یه نفر راضی هست از 12 مگ یه نفر نیست حیران ماندم چی بگیرم
    پارس فکر کنم دیگه حداقل اگه 2 مگ بگیرم زیر 200 نباشه حداقل سرعت اسمی درسته ( تو تایم رایگان ) ؟؟؟ ماههای قبل که 2 مگ داشتم هیچ مشکلی نداشتم الان نمیدونم وضعیت 2 مگ چطور هست
    والا منم یه جورایی شرایط تورو دارم

منم یه جورایی به سرم زده که برم صبانت بگیرم؛ ولی بزار یه چیزی رو بگم، اینکه یکی میگه راضی هست و یکی نیس، خب به شرایط خط و فاصله و نویز و چیزای دیگه بستگه داره !

من پارسم با خط 9 مگ، سرعت دانلود هم 1 مگ، یکی هم 9مگ داره، اما سرعت دانلودش از من کمتره؛ قرار نیس همه مثل هم باشن..

توی شبانه هم من یه زمانی با پــروکسی دان میکردم، که خوب بود، الان یه چن وقتی هست که شب دان نمیکنم؛ چون شارژم کمه، شاید یهو ته بکشه !

منم میخوام برم صبا، ولی یه احساسی میگه واستا شاید اوضا فرق کرد ! نمیدونم والا...

2. 2 کاربر از S M Λ S Ħ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

منم 512هستم
    روزها سرعتم حدود200 بندردت به 300-400میرسه
    شبها حول و حوش 30
    الان از 195 زنگ زدن
    195:شکایتی که کردین مشکلت ون برطرف شد؟
    من:نه متاسفانه مشکل کماکان ..
    195: متشکر خداحافظ شما
    !!!!چه طرزشه داشتم حرف میزدم
    Last edited by binaafarin; 31-08-2014 at 11:43.

4. 2 کاربر از binaafarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

منم 512هستم
    روزها سرعتم حدود200 بندردت به 300-400میرسه
    شبها حول و حوش 30
    امروز از 195تماس گرفتند گوشیم سایلت بود متوجه نشدم
    منتظر بمونم باز زنگ میزنن؟ هرچیم شماره شو میگیرم میگه در شبکه وجود ندارد
    زنگ دیگه نمیزنن خودت تماس بگیر
    با تلفن خونه شماره ۱۹۵ رو بگیر بدون هیچ پیش شماره ای
    با موبایل نمیشه

Sent from my ASUS K00S using Tapatalk

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

پیامک زدم600195 دوباره زنگ زدند
    نتیجه رو گفتم ارسنی
    چه وضعشه الان چیکار میکنن دیگه؟

7. این کاربر از binaafarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ممنون دوست عزیز بایت پاسخ'

خونه فعلی با جدید تقریبا ۲۰۰ متر فاصله داره'' از منزل فعلی و جدید تا مرکز مخابراتی با نرم‌افزار سیجیک تست کردم تقریبا ۲ و نیم کیلومتر فاصله داره و خدا رو شکر تو این ۵ سالی که از همین مرکز مخابراتی ثارالله کرج سرویس های آسیاتک شاتل و الان پارس آنلاین دارم هیچ موقع کمبود پهنای باند نداشته و هیچ موقع هم قطعی از مرکز مخابراتی نداشتم تا حالا از صبانت سرویس نداشتم'' دوستان و آشنا هامون همه شاتل و مبین نت دارن ''
    با این توضیحی که شما دادین پس فعلا مشکل خیلی جدی نداره پارس همینکه سرعت ۲ مگ زیر سرعت اسمی نمیاد ( ۲۵۰ کیلوبایت ) تو تایم رایگان جای شکرش باقیه و واسه من کافیه

منزل جدید هفته ای دیگه نقل مکان میکنیم فقط تلفن و مودم رو بردم تست کردم رو خط هیچ اینترنتی رو خط وجود نداشت که بخوام از طریق وای فای ( تو تبلتم ) از طریق اون آی پی مخصوص مودم ببینم وضعیت خط چطوره '' فقط بوق تلفن هیچ خشی توش نبود'' راهی دیگه هست که از وضعیت خط یه آمار بگیرم?? به نظر شما اگه خط هیچ مشکلی نداشته باشه تا چند مگ میکشه با توجه به ۲ و نیم کیلومتر فاصله تا مرکز مخابراتی??

'''' ولی منزل فعلی که توش هستیم بوق تلفن خیلی خش و نویز شدید داره ولی تا ۷ مگ میکشه مودم و هیچ قطعی هم ندارم
    این وضعیت همین الان هست ( منزل فعلی ) :
    با 2.5 کیلومتر فاصله (البته اگه طول کابل‌کشی همین باشه) 8مگ رو باید بتونی بگیری. اگه وضعیت خطت هم خوب باشه با ADSL2+ احتمال داره تا 10مگ هم بره بالا. همین بنده خدایی که تو تاپیک صبانت از شبانه‌اش تعریف می‌کنه تو مشهد با Atten 44db سرعت 10مگ صبانت رو گرفته. اما ظاهراً خطش 12مگ رو جواب نداده.

در مورد وضعیت خط هم تا زمانی که سرویس ADSL روش نگرفته باشی عملاً نمی‌تونی خیلی اظهار نظر کنی. باید صبر کنی تا اون موقع. پارس‌آنلاین معمولاً سرویس‌هاش زیر سرعت اسمی نمی‌آد. مگر در مورد مراکز یا شهرهایی که به شدت دچار کمبود پهنای باند باشه. حالا این جور که می‌گی تو مرکز شما هم نباید مشکل زیادی داشته باشه.

خطت فعلیت روی مدولاسیون ADSLاه. اگه همین رو روی ADSL2+ می‌ذاشتن احتمالاً می‌تونستی 9مگ پارس‌آنلاین رو هم داشته باشی. البته یه کمی نویزت بیشتر می‌شد. ولی دیگه با توجه به این که قرار هفته دیگه منتقل بشین به جای جدید ارزش پیگیری نداره.

9. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خداییش این تاپیک پارس‌آنلاین از تاپیک‌های بقیه شرکت‌های ISP فعال‌تره ها!

هم‌اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشند.

11. 3 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

پیامک زدم600195 دوباره زنگ زدند
    نتیجه رو گفتم ارسنی
    چه وضعشه الان چیکار میکنن دیگه؟
    داداش تجربه نشون میده شما که 512 داری حداقل سرعت شبانت نباید زیر 64 باشه ( البته تک پورت باید 64 باشه نه 32 پورت ) اگه زیر اون باشه واست ردیفش میکنن "" پارس از طریق نرم افزار تیم ویور تو ساعت رایگان وارد سیستمت میشه و واست درستش میکنه .. قبل از اینکه وارد سیستمت بشه با نرم افزار تیم ویور" شما نرم افزار آی دی ام رو باز کن پورت آی دی ام رو بزار روی 1 پورت بعد طرف که خواست وارد سیستمت بشه سرعت دانلود تو چک میکنه که مشخصه با 1 پورت حداکثر سرعتت تو تایم رایگان 20 هستاگه طرف خواست پورت آی دی ام رو زیاد کنه قبول نکن بگو با 1 پورت باید حداقل 64 رو بهم تحویل بدی (( اگه خیلی طرف گیر داد که باید پورت رو بزارم رو 32 که سرعتت زیاد بشه شما زیر بار نرو و بگو که من شب ها تماس تصویری دارم و باید سرعت تک کانکشنم حداقل 64 باشه که بتونم تماس تصویری مو انجام بدم )) بعد طرف همون 20 رو واست میکنه 60 وقتی که دیگه طرف رفت شما پورت آی دی ام رو بزار رو 32 میبینی که سرعت دانلودت شده حداقل 200 """" من چند ماه پیش 1 ماهه 512 داشتم مشکل مو همین جوری حل کردم""""واسه من که طرف دست به پورت های آی دی ام نزد قبل از اینکه وارد سیستمم بشه گزاشتمش رو 1 پورت""""" این تجربه خودم بود شاید واسه شما هم بشه با این روش سرعتت بره بالاتر

13. 3 کاربر از Arsenal2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اینترنت من هم عصر جمعه و دیروز از نظر پینگ مشکل دار بود.این مشکل 5 6 روزی هست که به وجود اومده که در ساعات خاصی پینگ بالا میره و خیلی هم به من ضربه زده.امیدوارم زودتر درست بشه.و حتی دوستانم هم همزمان با من همین مشکلو پیدا میکنند با اینکه بعضی هاشون مخابرات هستند .خودم مخابرات دارم و این چند روزه که پینگ بالا میرفت ، همین اتفاق برای خط مخابراتم هم میافتاد.مسیری که شما احتمالا در اون هستید یا xcr2 هست یا عمان.اگر چند باری ریست کنید و مسیر فرانکو با ttl=41 بیارید پینگتون به 125 میرسه . اما باز در ساعاتی پینگ بالا میره . خیلی frustrating هست
    حدسم درست بود.

دیروز عصر که رفتم خونه دیدم دوباره وضعیت اینترنت برگشته به همون روال سابق. یعنی هم نویز و هم atten مثل قبل شده بود. سرعت هم درست شده بود. اما بازم ساعت 9:30 شب اینترنت قطع شد. زنگ زدم پشتیبانی پارس‌آنلاین؛ یه آقای خوش‌برخوردی گفت: این مشکل ربطی به شما نداره و اشکال از طرف ماست. بعدشم گفت که اینترنت تا ساعت 11:45 شب قطعی داره. اما خداییش کمتر از نیم ساعت بعد دیدم وصل شده.

حالا نمی‌دونم چی کار داشتن می‌کردن عصر جمعه و دیروز. اما چیزی که واضحه بعد از این قطعی و وصلی‌ها چه با اینترنت خونه و چه با اینترنت محل کارم پینگ از 8.8.8.8 اومده روی 165ms. در حالی که قبلاً حدود 125ms بود.
    165 مگه بده؟ مال من تا 600 میره بالا.... وب پیجم میخوام باز کنم نیم ساعت طول میکشه.... مودمم رو اینقد خاموش روشن کردم که بیچاره داشت میترکید!!

داداش تجربه نشون میده شما که 512 داری حداقل سرعت شبانت نباید زیر 64 باشه ( البته تک پورت باید 64 باشه نه 32 پورت ) اگه زیر اون باشه واست ردیفش میکنن "" پارس از طریق نرم افزار تیم ویور تو ساعت رایگان وارد سیستمت میشه و واست درستش میکنه .. قبل از اینکه وارد سیستمت بشه با نرم افزار تیم ویور" شما نرم افزار آی دی ام رو باز کن پورت آی دی ام رو بزار روی 1 پورت بعد طرف که خواست وارد سیستمت بشه سرعت دانلود تو چک میکنه که مشخصه با 1 پورت حداکثر سرعتت تو تایم رایگان 20 هستاگه طرف خواست پورت آی دی ام رو زیاد کنه قبول نکن بگو با 1 پورت باید حداقل 64 رو بهم تحویل بدی (( اگه خیلی طرف گیر داد که باید پورت رو بزارم رو 32 که سرعتت زیاد بشه شما زیر بار نرو و بگو که من شب ها تماس تصویری دارم و باید سرعت تک کانکشنم حداقل 64 باشه که بتونم تماس تصویری مو انجام بدم )) بعد طرف همون 20 رو واست میکنه 60 وقتی که دیگه طرف رفت شما پورت آی دی ام رو بزار رو 32 میبینی که سرعت دانلودت شده حداقل 200 """" من چند ماه پیش 1 ماهه 512 داشتم مشکل مو همین جوری حل کردم""""واسه من که طرف دست به پورت های آی دی ام نزد قبل از اینکه وارد سیستمم بشه گزاشتمش رو 1 پورت""""" این تجربه خودم بود شاید واسه شما هم بشه با این روش سرعتت بره بالاتر
    پورت نه. کانکشن!!!

خداییش این تاپیک پارس‌آنلاین از تاپیک‌های بقیه شرکت‌های ISP فعال‌تره ها!

آخه خدمات دهیش خوبه شاکی زیاد داره همه میان اینجا!
    پ.ن: چقدر مهمون داریم!!! یه چایی شیرینی چیزی تعارف کنیم بشون!
    Last edited by netstat; 31-08-2014 at 12:49.

15. 2 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

165 مگه بده؟ مال من تا 600 میره بالا.... وب پیجم میخوام باز کنم نیم ساعت طول میکشه.... مدمم رو اینقد خاموش روشن کردم که بیچاره داشت میترکید!!
    نه. تو ایران که 165 خوبه. داشتم با قبلنا مقایسه می‌کردم. من حتی تو اون چند ساعتی که اوضاع اینترنتم خراب بود و رو پینگ 8.8.8.8 تایم اوت می‌داد بازم پینگایی که می‌گرفت زیر 300ms ثانیه بود. قبل از پارس‌آنلاین که از آسیاتک سرویس داشتم اون موقع پینگم افتضاح بود. تا 500 هم می‌رسید یه وقتایی.

17. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

البته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم بی‌راه نمی‌گه. در واقع IDM برای هر کانکشن یه پورت لوکال رو باز می‌کنه و برای دانلود ازش استفاده می‌کنه. اینو می‌تونی با NetLimiter چک کنی.

19. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •