تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3716 از 4105 اولاول ... 27163216361636663706371237133714371537163717371837193720372637663816 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,151 به 37,160 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان گلم به نظرتون اگر بسیج مهندسی 5 ماه کسر خدمت را که خودش تأیید کرده بفرسته سپاه برای تایید نهایی و دادن نامه ی کسر خدمت ،سپاه تأیید میکنه یا از سر و ته ش میزنه؟؟؟؟بنده امریه هستم

آخر فروم باز mojt90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016
    محل سكونت
    در سایت های :::::مای موویز - والا مووی - کینگ مووی و imovies-dl ::

پيش فرض

سلام

دوستان من یکم مشکل گوارشی دارم. وقت خاموشی اگر بخواهم برم دستشویی میزارن ؟ یا یکدفعه هنگام کلاس های آموزشی بخواهیم برویم دستشویی اجازه میدند ؟

یعنی بیچاره میشم اگه اجازه ندن
    Last edited by mojt90; 30-09-2016 at 23:26.

تاريخ عضويت
    Jun 2016
    محل سكونت

پيش فرض

سلام

دوستان من یکم مشکل گوارشی دارم. وقت خاموشی اگر بخواهم برم دستشویی میزارن ؟ یا یکدفعه هنگام کلاس های آموزشی بخواهیم برویم دستشویی اجازه میدند ؟

کسی میدونه ؟ کمک کنید

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

سلام

سعی کن گواهی پزشکی برای مریضیت بگیری. اگه همچین مدرکی داشته باشی نمیتونن نزارن.

5. این کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

سلام

سلام
    مشکلی نیست عزیز جان
    اجازه میدن
    زمان هم دقیق یادم نیست، اما تو اموزشی فکر کنم یک ساعت یا دیگه حداکثر دو ساعت (به نظرم یک ساعت بود ) بد از خاموشی قرق هست و بعدش هر وقت خواستی میتونی بری سرویس . در خدمت زمان قرق نباید از آسایشگاه خارج شی ، حالا چه 11 شب باشه چه 3 صبح. بعد از اموزشی هم بسته به درجه و اینکه ایا اسایشگاه میفتی یا نه ، قرق فرق داره ، اگه اسایشگاه بیفتی یه ساعت بعد خاموشی قرقه که بعدش ازادی بری سرویس .

7. 2 کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام

سلام

مشکلتون چیه؟
    سندرم روده تحریک پذیر؟ بیماری های التهابی روده؟
    اگه اولی باشه که هیچ،دومی در صورت اثبات (نیازمند کولونوسکپی) معافیت دائم داره که منم همین الان در حال انجام آزمایشات پزشکی هستم و اگه تایید بشه برای معافی اقدام می کنم.

9. این کاربر از lafze-ghalam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام من دانشگاهم تازه تموم شده می خوام برای معافیت پزشکی اقدام کنم
    باید برم پلیس +10 برای گرفتن دفترچه ؟
    باید مثل افراد عادی که میخوان برن خدمت دفترچه بفرستم یا برای معافیت پزشکی دفترچه و فرمش فرق میکنه ؟

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ای بابا کاش زودتر مشخص میکردند کجا افتادیم مردیم از انتظار خب . من حسم میگه یا 01 یا 05 میافتم.

سلام من دانشگاهم تازه تموم شده می خوام برای معافیت پزشکی اقدام کنم
    باید برم پلیس +10 برای گرفتن دفترچه ؟
    باید مثل افراد عادی که میخوان برن خدمت دفترچه بفرستم یا برای معافیت پزشکی دفترچه و فرمش فرق میکنه ؟
    نه فرم ها هیچ فرقی نداره. شما میری پلیس +10 و فرم ثبت نام و واکسن و معاینه ی پزشک رو میگیری، فرم ها رو پر میکنی و بعدش باید بری واکسن ها رو هم بزنی، بعد که میری پزشکی که گفتند، اونجا به اون پزشک میگی که مشکلت چی هست و میخوای اقدام کنی برای معافیت، اگر قابل شهود باشه (مثل نقص عضو و ...) میزنه برای کمیسیون و اگر نیازمند نظریه ی تخصصی باشه، میزنه برات مراجعه به پزشک متخصص و توی برگه میزنه مشکل چیه (مدارک و اینا از مشکلت همراهت باشه که به همون دکتر نشون بدی که کامل بنویسه) بعد که دکتر اون رو زد، شما دوباره فرم پر کرده و فرم واکسن و فرم این پزشک رو میبری پلیس +10 و میگی بهشون تا اونا برات درخواست معافیت پزشکی بزنند و دیگه بعدا اطلاع رسانی میشه که کی باید مراجعه کنی و بری برای نظریه ی تخصصی پزشک! (برای ما که رنگ و بویی از تخصص و انسانیت نبرده بود ) و بعد اونجا اون دکتر متخصص! نظرش رو میفرسته واسه کمیسیون و دیگه کاری نمیخواد انجام بدی، خودشون باز بهت اطلاع میدن که کی بری برای کمیسیون.
    Last edited by Lord Farshad; 01-10-2016 at 15:11.

12. این کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ای بابا کاش زودتر مشخص میکردند کجا افتادیم مردیم از انتظار خب . من حسم میگه یا 01 یا 05 میافتم.

نه فرم ها هیچ فرقی نداره. شما میری پلیس +10 و فرم ثبت نام و واکسن و معاینه ی پزشک رو میگیری، فرم ها رو پر میکنی و بعدش باید بری واکسن ها رو هم بزنی، بعد که میری پزشکی که گفتند، اونجا به اون پزشک میگی که مشکلت چی هست و میخوای اقدام کنی برای معافیت، اگر قابل شهود باشه (مثل نقص عضو و ...) میزنه برای کمیسیون و اگر نیازمند نظریه ی تخصصی باشه، میزنه برات مراجعه به پزشک متخصص و توی برگه میزنه مشکل چیه (مدارک و اینا از مشکلت همراهت باشه که به همون دکتر نشون بدی که کامل بنویسه) بعد که دکتر اون رو زد، شما دوباره فرم پر کرده و فرم واکسن و فرم این پزشک رو میبری پلیس +10 و میگی بهشون و اونا برات درخواست معافیت پزشکی میزنند و دیگه بعدا اطلاع رسانی میشه که کی باید مراجعه کنی و بری برای نظریه ی تخصصی پزشک! که آنچنان هم متخصص نیست و بعد اونجا اون دکتره متخصص! نظرش رو میفرسته واسه کمیسیون و دیگه کاری نمیخواد انجام بدی، خودشون باز بهت اطلاع میدن که کی بری برای کمیسیون.
    اگه کمیسیون پزشکی با معافیت قبول نکرد یا معاف از رزم زد میتونم دوباره اقدام کنم ؟ یا اعتراض بزنم ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2016
    محل سكونت

پيش فرض

سلام

مشکلتون چیه؟
    سندرم روده تحریک پذیر؟ بیماری های التهابی روده؟
    اگه اولی باشه که هیچ،دومی در صورت اثبات (نیازمند کولونوسکپی) معافیت دائم داره که منم همین الان در حال انجام آزمایشات پزشکی هستم و اگه تایید بشه برای معافی اقدام می کنم.
    اولیه

خدا رحم کند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •