با سلام خدمت دوستان گلم به نظرتون اگر بسیج مهندسی 5 ماه کسر خدمت را که خودش تأیید کرده بفرسته سپاه برای تایید نهایی و دادن نامه ی کسر خدمت ،سپاه تأیید میکنه یا از سر و ته ش میزنه؟؟؟؟بنده امریه هستم
با سلام خدمت دوستان گلم به نظرتون اگر بسیج مهندسی 5 ماه کسر خدمت را که خودش تأیید کرده بفرسته سپاه برای تایید نهایی و دادن نامه ی کسر خدمت ،سپاه تأیید میکنه یا از سر و ته ش میزنه؟؟؟؟بنده امریه هستم
سلام
دوستان من یکم مشکل گوارشی دارم. وقت خاموشی اگر بخواهم برم دستشویی میزارن ؟ یا یکدفعه هنگام کلاس های آموزشی بخواهیم برویم دستشویی اجازه میدند ؟
یعنی بیچاره میشم اگه اجازه ندن![]()
Last edited by mojt90; 30-09-2016 at 23:26.
کسی میدونه ؟ کمک کنید![]()
سعی کن گواهی پزشکی برای مریضیت بگیری. اگه همچین مدرکی داشته باشی نمیتونن نزارن.
سلام
مشکلی نیست عزیز جان
اجازه میدن
زمان هم دقیق یادم نیست، اما تو اموزشی فکر کنم یک ساعت یا دیگه حداکثر دو ساعت (به نظرم یک ساعت بود ) بد از خاموشی قرق هست و بعدش هر وقت خواستی میتونی بری سرویس . در خدمت زمان قرق نباید از آسایشگاه خارج شی ، حالا چه 11 شب باشه چه 3 صبح. بعد از اموزشی هم بسته به درجه و اینکه ایا اسایشگاه میفتی یا نه ، قرق فرق داره ، اگه اسایشگاه بیفتی یه ساعت بعد خاموشی قرقه که بعدش ازادی بری سرویس .
سلام
مشکلتون چیه؟
سندرم روده تحریک پذیر؟ بیماری های التهابی روده؟
اگه اولی باشه که هیچ،دومی در صورت اثبات (نیازمند کولونوسکپی) معافیت دائم داره که منم همین الان در حال انجام آزمایشات پزشکی هستم و اگه تایید بشه برای معافی اقدام می کنم.
سلام من دانشگاهم تازه تموم شده می خوام برای معافیت پزشکی اقدام کنم
باید برم پلیس +10 برای گرفتن دفترچه ؟
باید مثل افراد عادی که میخوان برن خدمت دفترچه بفرستم یا برای معافیت پزشکی دفترچه و فرمش فرق میکنه ؟
ای بابا کاش زودتر مشخص میکردند کجا افتادیممردیم از انتظار خب
. من حسم میگه یا 01 یا 05 میافتم.
نه فرم ها هیچ فرقی نداره. شما میری پلیس +10 و فرم ثبت نام و واکسن و معاینه ی پزشک رو میگیری، فرم ها رو پر میکنی و بعدش باید بری واکسن ها رو هم بزنی، بعد که میری پزشکی که گفتند، اونجا به اون پزشک میگی که مشکلت چی هست و میخوای اقدام کنی برای معافیت، اگر قابل شهود باشه (مثل نقص عضو و ...) میزنه برای کمیسیون و اگر نیازمند نظریه ی تخصصی باشه، میزنه برات مراجعه به پزشک متخصص و توی برگه میزنه مشکل چیه (مدارک و اینا از مشکلت همراهت باشه که به همون دکتر نشون بدی که کامل بنویسه) بعد که دکتر اون رو زد، شما دوباره فرم پر کرده و فرم واکسن و فرم این پزشک رو میبری پلیس +10 و میگی بهشون تا اونا برات درخواست معافیت پزشکی بزنند و دیگه بعدا اطلاع رسانی میشه که کی باید مراجعه کنی و بری برای نظریه ی تخصصی پزشک! (برای ما که رنگ و بویی از تخصص و انسانیت نبرده بود) و بعد اونجا اون دکتر متخصص! نظرش رو میفرسته واسه کمیسیون و دیگه کاری نمیخواد انجام بدی، خودشون باز بهت اطلاع میدن که کی بری برای کمیسیون.
Last edited by Lord Farshad; 01-10-2016 at 15:11.
اگه کمیسیون پزشکی با معافیت قبول نکرد یا معاف از رزم زد میتونم دوباره اقدام کنم ؟ یا اعتراض بزنم ؟
اولیه
خدا رحم کند![]()
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)