تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3716 از 4428 اولاول ... 271632163616366637063712371337143715371637173718371937203726376638164216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,151 به 37,160 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من تاره از پارس آنلاین نت گرفتم یه سوال ساده دارم

تو دانلود شبانه باید ساعت دو آی پی عوض بشه ( مودم ریست بشه ) تا حجم کم نشه یا نه ؟؟

نه مهندس؛

هم 2 که استارت بخوره، رایگان میشه خودش..

ولی خب چه رایگانی ..

2. 3 کاربر از S M Λ S Ħ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان من تاره از پارس آنلاین نت گرفتم یه سوال ساده دارم

تو دانلود شبانه باید ساعت دو آی پی عوض بشه ( مودم ریست بشه ) تا حجم کم نشه یا نه ؟؟
    سلام نیازی به خاموش و روشن کردن نداره ( مودم از هر ساعتی روشن بزاریش ) اتوماتیک راس ساعت 2 شب رایگان میشه ( آی پی تعغیر نمیکنه )

4. این کاربر از Arsenal2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نه مهندس؛

هم 2 که استارت بخوره، رایگان میشه خودش..

ولی خب چه رایگانی ..
    سلام داداش شما چه سرویسی داری و سرعتت تو تیم رایگان چنده و کدوم شهری ؟؟؟
    من 128 یک ماهه 5 گیگ دارم سرعتم تو تایم رایگان 30 هست ( کرج )
    ماههای قبل که 2 مگ داشتم هر شب سرعتم بین 400 تا 600 بود تو تایم رایگان
    چند روز دیگه میخوایم نقل مکان کنیم حالا موندم پارس 2 مگ بگیرم یا صبا 12 مگ؟؟؟
    تو تاپیک صبا یه نفر راضی هست از 12 مگ یه نفر نیست حیران ماندم چی بگیرم
    پارس فکر کنم دیگه حداقل اگه 2 مگ بگیرم زیر 200 نباشه حداقل سرعت اسمی درسته ( تو تایم رایگان ) ؟؟؟ ماههای قبل که 2 مگ داشتم هیچ مشکلی نداشتم الان نمیدونم وضعیت 2 مگ چطور هست

6. این کاربر از Arsenal2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اینترنت من هم عصر جمعه و دیروز از نظر پینگ مشکل دار بود.این مشکل 5 6 روزی هست که به وجود اومده که در ساعات خاصی پینگ بالا میره و خیلی هم به من ضربه زده.امیدوارم زودتر درست بشه.و حتی دوستانم هم همزمان با من همین مشکلو پیدا میکنند با اینکه بعضی هاشون مخابرات هستند .خودم مخابرات دارم و این چند روزه که پینگ بالا میرفت ، همین اتفاق برای خط مخابراتم هم میافتاد.مسیری که شما احتمالا در اون هستید یا xcr2 هست یا عمان.اگر چند باری ریست کنید و مسیر فرانکو با ttl=41 بیارید پینگتون به 125 میرسه . اما باز در ساعاتی پینگ بالا میره . خیلی frustrating هست
    ممنون از راهنماییی که کردین. متأسفانه من چون از IP ثابت استفاده می‌کنم، همیشه روی یک مسیر قرار دارم که فکر کنم مسیر عمان باشه. با همین مسیر قبلاً که از 8.8.8.8 پینگ می‌گرفتم بین 120 تا 130 تغییر می‌کرد. الآن حول و حوش 165 البته دامنه تغییراتش خیلی کمه. یعنی 163 تا 167. در کل مشکلی نیست. چون من بازی آنلاین نمی‌کنم.
    Last edited by bilmazlar; 31-08-2014 at 10:06.

8. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ممنون از راهنماییی که کردین. متأسفانه من چون از IP ثابت استفاده می‌کنم، همیشه روی یک مسیر قرار دارم که فکر کنم مسیر عمان باشه. با همین مسیر قبلاً که از 8.8.8.8 پینگ می‌گرفتم بین 120 تا 130 تغییر می‌کرد. الآن حول و حوش 165 البته دامنه تغییراتش خیلی کمه. یعنی 163 تا 167. البته در کل مشکلی نیست. چون من بازی آنلاین نمی‌کنم.
    پارس فکر کنم دیگه حداقل اگه 2 مگ بگیرم زیر 200 نباشه حداقل سرعت اسمی درسته ( تو تایم رایگان ) ؟؟؟ ماههای قبل که 2 مگ داشتم هیچ مشکلی نداشتم الان نمیدونم وضعیت 2 مگ چطور هست

داره خودمونی میشه M Y T H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

حال و احول این شبای من:
    Last edited by M Y T H; 31-08-2014 at 10:03.

11. 11 کاربر از M Y T H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من سرویس 2مگ حجمی دارم تو تهران. روزانه تا 950 کیلوبایت در ثانیه هم سرعتم می‌رسه.

سرعت ساعت‌های رایگانم از ساعت 2 تا 7 متغیره. ساعت 2 تا 4 صبح حول و حوش 450 کیلوبایت در ثانیه، ساعت 4 تا 5 حدود 600 کیلوبایت در ثانیه و ساعت 5 تا 7 صبح هم حدود 800 تا 850 کیلوبایت در ثانیه. البته اینا مال قبل از جمعه گذشته است. چون تو دو شب گذشته به دلیل اختلالاتی که خطم داشت و این که دانلود آماده نداشتم اصلاً شبانه دانلود نکردم. حالا امشب یا فردا شب باید تست کنم ببینم تغییری نکرده باشه.

در مورد 12مگی صبانت بیشتر از یک نفر رو من دیدم تو تاپیکش که راضی بودن. حتی تا 22گیگ شبانه رایگان رو هم دیدم آمار داده بودن. اما خودت که بهتر می‌دونی ADSL منطقه به منطقه برای هر شرکتی فرق می‌کنه. باید ببینی تو کرج و مرکز مخابراتی شما کسی صبانت 12مگی داره و وضعیتش چطوریه. ممکنه آخرش مجبور بشی خودت نفر اولی باشی که امتحان می‌کنه. راستی خطت کشش 12 مگ رو داره اصلاً؟

13. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amir.17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دیشب سرعت دانلود رایگان من افتضاح بود. سزعت روزانه هم خیلی کم شده!
    برای شماها کم نشده؟

15. این کاربر از amir.17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amir.17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

راستی پارس آنلاین از این نوع محدودیت ها داره که میگن مثلا اکه بیشتر 30Gb دانلود رایگان داشته باشی دیگه سرعتت خراب میشه؟
    سرویسم 1024 محدود هست

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من سرویس 2مگ حجمی دارم تو تهران. روزانه تا 950 کیلوبایت در ثانیه هم سرعتم می‌رسه.

سرعت ساعت‌های رایگانم از ساعت 2 تا 7 متغیره. ساعت 2 تا 4 صبح حول و حوش 450 کیلوبایت در ثانیه، ساعت 4 تا 5 حدود 600 کیلوبایت در ثانیه و ساعت 5 تا 7 صبح هم حدود 800 تا 850 کیلوبایت در ثانیه. البته اینا مال قبل از جمعه گذشته است. چون تو دو شب گذشته به دلیل اختلالاتی که خطم داشت و این که دانلود آماده نداشتم اصلاً شبانه دانلود نکردم. حالا امشب یا فردا شب باید تست کنم ببینم تغییری نکرده باشه.

در مورد 12مگی صبانت بیشتر از یک نفر رو من دیدم تو تاپیکش که راضی بودن. حتی تا 22گیگ شبانه رایگان رو هم دیدم آمار داده بودن. اما خودت که بهتر می‌دونی ADSL منطقه به منطقه برای هر شرکتی فرق می‌کنه. باید ببینی تو کرج و مرکز مخابراتی شما کسی صبانت 12مگی داره و وضعیتش چطوریه. ممکنه آخرش مجبور بشی خودت نفر اولی باشی که امتحان می‌کنه. راستی خطت کشش 12 مگ رو داره اصلاً؟
    ممنون دوست عزیز بایت پاسخ'

خونه فعلی با جدید تقریبا ۲۰۰ متر فاصله داره'' از منزل فعلی و جدید تا مرکز مخابراتی با نرم‌افزار سیجیک تست کردم تقریبا ۲ و نیم کیلومتر فاصله داره و خدا رو شکر تو این ۵ سالی که از همین مرکز مخابراتی ثارالله کرج سرویس های آسیاتک شاتل و الان پارس آنلاین دارم هیچ موقع کمبود پهنای باند نداشته و هیچ موقع هم قطعی از مرکز مخابراتی نداشتم تا حالا از صبانت سرویس نداشتم'' دوستان و آشنا هامون همه شاتل و مبین نت دارن ''
    با این توضیحی که شما دادین پس فعلا مشکل خیلی جدی نداره پارس همینکه سرعت ۲ مگ زیر سرعت اسمی نمیاد ( ۲۵۰ کیلوبایت ) تو تایم رایگان جای شکرش باقیه و واسه من کافیه

منزل جدید هفته ای دیگه نقل مکان میکنیم فقط تلفن و مودم رو بردم تست کردم رو خط هیچ اینترنتی رو خط وجود نداشت که بخوام از طریق وای فای ( تو تبلتم ) از طریق اون آی پی مخصوص مودم ببینم وضعیت خط چطوره '' فقط بوق تلفن هیچ خشی توش نبود'' راهی دیگه هست که از وضعیت خط یه آمار بگیرم?? به نظر شما اگه خط هیچ مشکلی نداشته باشه تا چند مگ میکشه با توجه به ۲ و نیم کیلومتر فاصله تا مرکز مخابراتی??

'''' ولی منزل فعلی که توش هستیم بوق تلفن خیلی خش و نویز شدید داره ولی تا ۷ مگ میکشه مودم و هیچ قطعی هم ندارم
    این وضعیت همین الان هست ( منزل فعلی ) :

Sent from my ASUS K00S using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •