تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3716 از 4751 اولاول ... 2716321636163666370637123713371437153716371737183719372037263766381642164716 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,151 به 37,160 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تخیلی ترین جای دنبا...

پيش فرض

اقا خوب شد شما اینو گفتی منم آرت 1 دارم . میگم شما کلا چقدر مصرف کردی ؟! منظورم اون قسمت مصرف ماهانه هست . اون بالا که زده مصرف دوره نه . میخوام ببینم توی 1 ماه چقدر باید دانلود کنی که محدود نشی .
    مصرف دوره که هر ماه Reset می شه و میزان مصرف در دو ماه متفاوت با هم جمع نمی شه ...
    یعنی من که 13 بهمن گرفتم وقتی وارد اسفند شدیم کل حجم مربوط به اسفند محاسبه می شه و ماه گذشته وضعیت خودش را داره نه این که الزاما با هم جمع بشه ....
    اون چیزی که در اکانت من و در قسمت مجموع دریافتی محاسیه شده روی هم از 13 بهمن تاحالا بالای 30 گیگ هست اما اگر بخوایم اون چیزی که واقعا توسط نرم افزار به صورت خالص محاسبه شده رو ببینیم 15 گیگ هست ....
    این مساله هم به این دلیل هست که 3 روز اول برای من در قسمت دریافتی رایگان محاسبه می شد و چند بار هم نرم افزار به علت باگ بعضی ساعات رو رایگان محاسیه کرده بود....پس می بینین که محموع دریافتی و مصرف دوره اصلا باهم مطابقت نداره ....
    ضمنا در 2 روز اول اسفند هم 6 گیگ دانلود داشتم که حسابی به شیرینگ بیشتر کمک کردو سرعت به شدت افت پیدا کرد....

2. این کاربر از em0faboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Farhad 8904's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

4. این کاربر از Farhad 8904 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pakhme2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان.
    من سرویس اکو128 دارم که سرعتم رو 2مگ بود ولی از دیروز شده 256، سرعت دانلود از 30 بالاتر نمیره. اینم تستمه:

کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟ یعنی اشکال از سیستم منه یا باید بریم شاتل یه جنگ و دعوای حسابی راه بندازیم؟
    مرسی
    Last edited by pakhme2000; 25-02-2012 at 12:58.

6. این کاربر از pakhme2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه azaramir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست عزیز چند صفحه قبل رو بخونی می فهمی هر چقدر هم می خوای برو دعوا کن باهاشون اگه یه بار برات درستش کردن به ما هم بگو

8. این کاربر از azaramir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoomany's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من که از شاتل خیلی راضیم. تستم رو هم ببینین. هم پینگش خوبه و هم داونلودش. دمشون گرم.
    اکو 512 دارم. شب هم داونلودم بد نیست. البته خیلی وقتا داونلود ندارم. اما وقتی دارم خوب ازشون میکشم.
    هرکی کارت طلایی شاتل خواست بهم بگه. بااین کارت مجانی تخفیف خوبی شاملتون میشه
    Last edited by hoomany; 25-02-2012 at 13:57.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستانی که از ساعت رایگان استفاده میکنید فراموش نکنید تنظیمات ایست دانلودتون رو بزارید 5 دقیقه قبل از ساعت 8 چرا که از 5 دقیقه قبل از 8 دیگه وارد فاز غیر رایگان میشید این هم یک کشف جدید

11. 2 کاربر از morteza.1975 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال LOVEFORLOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام دوستان.
    من سرویس اکو128 دارم که سرعتم رو 2مگ بود ولی از دیروز شده 256، سرعت دانلود از 30 بالاتر نمیره. اینم تستمه:

کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟ یعنی اشکال از سیستم منه یا باید بریم شاتل یه جنگ و دعوای حسابی راه بندازیم؟
    مرسی
    برای اکو 128 باید 17 باشه شما سرعت اضافه هم داری

13. این کاربر از LOVEFORLOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان.
    دوست عزيز نه فقط شاتل بلكه بيش تر شركت ها چند ماهه اول سرعت بالايي رو به مشتري ميدن و بعد كم ميشه اون سرعت و وقتي هم شما تماس بگيري ميگن اين آوانس و هديه شركت بود و تموم شده ديگه !!
    بيش تر اين موضوع به اين مربوط هست كه مثلا براي يه مركز تازه تاسيس يه پهناي باند خريدن كه هنوز زير بار نرفته اون رو ميدن به يوزرهاي فعلي ولي بعد كه مركز راه ميفته اون پهناي باند از شما گرفته ميشه ... بهتره يكم بتوپيد به پشتيباني شايد فرجي شد .

15. 4 کاربر از 3FX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض تست سنجش سرعت

مرکز مدیریت و توسعه اینترنت “متما” وابسته به سازمان فناوری اطلاعات ایران، براساس تست سنجش سرعت انجام شده توسط کاربران اینترنت، برترین شرکت های ارائه دهنده سرویس اینترنت را در بهمن ماه امسال، بر اساس سرعت دریافت اطلاعات، اعلام کرد.

بر اساس این گزارش، تست سنجش سرعت اینترنت، در ۳ بازه زمانی (۱ الی ۸ صبح، ۸ صبح الی ۱۶ و ۱۶ الی ۲۴) و ۴ گروه سرعت (۶۴ کیلو بیت بر ثانیه، ۱۲۸ کیلو بیت بر ثانیه، ۲۵۶ کیلو بیت بر ثانیه و ۵۱۲ کیلو بیت بر ثانیه) انجام شده است.

* نتایج سنجش سرعت اینترنت ۶۴ کیلو بیت بر ثانیه

بنا بر این گزارش، در گروه سرعت ۶۴ کیلو بیت بر ثانیه، در بازه زمانی ۱ الی ۸ صبح، به ترتیب شرکت های شاتل و نداگستر صبا در بازه زمانی ۸ صبح الی ۱۶ شرکت‌های پارس آنلاین و شاتل و در بازه ۱۶ الی ۲۴، شرکت های شاتل و نداگستر صبا به عنوان شرکت های برتر معرفی شده اند.

* نتایج سنجش سرعت اینترنت ۱۲۸ کیلو بیت بر ثانیه

در گروه سرعت ۱۲۸ کیلو بیت بر ثانیه، در بازه زمانی ۱ الی ۸ صبح، به ترتیب شرکت های عصر انتقال داده ها، شاتل، پارس آنلاین و نداگستر صبا، در بازه زمانی ۸ صبح الی ۱۶، شرکت های عصر انتقال داده ها، شاتل، پارس آنلاین، نداگستر صبا، ایرانسل، آریانا گستر اسپادانا و داده پردازی فن آوا و در بازه ۱۶ الی ۲۴، شرکت های عصر انتقال داده ها، شاتل، ایرانسل، نداگستر صبا، داده پردازی فن آوا به عنوان شرکت های برتر معرفی شده اند.

* برترین‌های ۲۵۶ کیلوبیتی

همچنین در گروه سرعت ۲۵۶ کیلو بیت بر ثانیه، در بازه زمانی ۱ الی ۸ صبح، به ترتیب شرکت های شاتل، نداگستر صبا، در بازه زمانی ۸ صبح الی ۱۶، شرکت های شاتل، ایرانسل، پار آنلاین و نداگستر صبا و در بازه ۱۶ الی ۲۴، شرکت های شاتل، ارتباطات مبین نت، نداگستر صبا و ایرانسل به عنوان شرکت های برتر معرفی شده اند.

* نتایج سنجش سرعت اینترنت ۵۱۲ کیلو بیت بر ثانیه

در گروه سرعت ۵۱۲ کیلو بیت بر ثانیه، در بازه زمانی ۱ الی ۸ صبح، به ترتیب شرکت های عصر انتقال داده ها، پارس آنلاین، شاتل و نداگستر صبا؛ در بازه زمانی ۸ صبح الی ۱۶، شرکت های عصر انتقال داده ها، پارس آنلاین، شاتل، ارتباطات مبین نت، داده پردازی فن آوا و نداگستر صبا و در بازه ۱۶ الی ۲۴، شرکت های عصر انتقال داده ها، شاتل، ارتباطات مبین نت، توسعه رسان پاسارگاد، ایرانسل، نداگستر صبا و داده پردازی فن‌آوا، به عنوان شرکت های برتر معرفی شده اند.

[/COLOR]
    Last edited by mahla_EEL; 26-02-2012 at 01:07.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای بابا این مدیریت من هرچی می گم میاد پاک می کنه ! قهر می کنم میرم ها
    خیلی دوست دارم این اولویت بندی بر چه اساسیه؟!
    ولی باز دم شاتل گرم جاش تو بقیه آی ای پی ها بد نیست ....
    ولی پس ما چی ما که ناراضیم ما که مشکل داریم ، صدامون هم بجایی نمی رسه

18. 2 کاربر از ma_hasti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 61 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 61 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •