تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3715 از 4428 اولاول ... 271532153615366537053711371237133714371537163717371837193725376538154215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,141 به 37,150 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بابا طرف وظیفشه
    شیرینی دیگه چیه ؟؟؟!!!!!
    بابا برای تخلیه خط خونمون مخابرات طولش داد زنگ زدم واحد mdf منطقمون تا ببینم کی تخلیه میکنند طرف گفت بی جا کردی اینجا زنگ زدی و قطع کرد
    به قول رفیقمون اینجا ایرانه خیلی نباید روی وظیفه حساب کرد
    البته کاری باهاش کردم که به غلط کزدن افتاد
    Last edited by khoodet; 30-08-2014 at 19:12.

2. 5 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ممکنه بهتر بشه و خیلی هم احتمال داره خط جدیدم نویز داشته باشه. یعنی اینکه کلا فاصله خونتون از مرکز مخابراتی تون زیاد باشه یا اینکه سیم کشی محلتون قدیمی یا بی کیفیت هست که در این صورت هم با خط جدید بهتر نمیشه. ولی رو حساب تجربه توی خونه ی قبلی ما دو تا خط داشتیم که یکیش بصورت غیر قابل تصوری کمتر بود نویزش که آخر مجبور شدیم ADSL رو انتفال بدیم به اون خط. این که اون یکی شرکت بدون مشکله رو واقعا نمیدونم چرا!!!

بله اگه برین اونجا و حضوری دم مامورو ببینین این کارو میکنن. البته همینطور که بچه ها گفتن وظیفه شونه ولی معمولا بدون شیرینی کارتون پیش نمیره. فقط قبل از اینکه این کارو بکنید مامور که اومد مودمو ببرین پایین و هم از سر کافو و هم از تقسیم دم در امتحان کنید و ببینید اگه نویزتون تغییر میکنه اونوقت برین سراغ تعویض کابل. قبلشم حتما اتصالات رو چک کنید چون اتصالات کثیف و یا اونایی که پیج میشن رو یه پایه های فلزی معمولا نویز میندازن.
    درود
    اینم عکس از جعبه تقسیم داخل کوچه که 3 خطی که دارم را مشخص کردم و کابلهایی که سمت چپ عکس قرار داره مربوط به مخابرات هست و کابل بزرگ سمت راست هم ماله خودم هست نظر شما چی هست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

درود
    اینم عکس از جعبه تقسیم داخل کوچه که 3 خطی که دارم را مشخص کردم و کابلهایی که سمت چپ عکس قرار داره مربوط به مخابرات هست و کابل بزرگ سمت راست هم ماله خودم هست نظر شما چی هست ؟
    خوب پس خودت رفتی سر وقت کافو ببین بهترین کار اینه که خطتو از سمت چپ که مربوط به مخابراته پیدا کنی بعد از سمت راست هم که معلومه کدوم سیماست. بعد از روی اون بورد بازشون کنی سر سیما رو لخ_ کنی و بعد از تمیز کردن (معمولا بر اثر آب و ... رسوب میکنه سر سیم ها) ببندیشون به هم. تو تقسیم خونه هم همینکارو بکنی و ببینی نویزت کم میشه یا نه. قبل از این کارم یا بار مودمتو به سیم های سمت چپ وص کن ببین وضعیت نویزت چطوریه. اگه خیلی فرق داشت با وقتی که نویزتو از سر تقسیم خونه چک میکنی به این معنیه که مشکل از خط بین کافو تا دم دره. این اختلاف یه مقداریش با همون بستن سیم ها به هم و تمیز کردن کم میشه. اگه نشد معلوم میشه که باید سیم بین کافو تا خونه عوض بشه.. ممکنه جایی زیر زمین لخ__ ی داشته باشه یا از بقل کابل برق رد شده که باعث ایجاد نویز میشه. به نظر من اگه قرار شد این کارو بکنی بذاری سیم قبلیه زیر زمین بمونه و یه سیم هوایی بکشی که راحت تره.

البته همه اینایی که گفتم مخصوصا اونجایی که داری کافو رو دستکاری میکنی، اولا سخته و دوما ممکنه همسایه ها شاکی بشن ... یعنی کار کاملا قانونی ای نیست که خودت دستکاریش کنی و بهتره همون مامور مخابرات بیاد ولی بازم خودت میدونی

5. این کاربر از placebo111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خوب پس خودت رفتی سر وقت کافو ببین بهترین کار اینه که خطتو از سمت چپ که مربوط به مخابراته پیدا کنی بعد از سمت راست هم که معلومه کدوم سیماست. بعد از روی اون بورد بازشون کنی سر سیما رو لخ_ کنی و بعد از تمیز کردن (معمولا بر اثر آب و ... رسوب میکنه سر سیم ها) ببندیشون به هم. تو تقسیم خونه هم همینکارو بکنی و ببینی نویزت کم میشه یا نه. قبل از این کارم یا بار مودمتو به سیم های سمت چپ وص کن ببین وضعیت نویزت چطوریه. اگه خیلی فرق داشت با وقتی که نویزتو از سر تقسیم خونه چک میکنی به این معنیه که مشکل از خط بین کافو تا دم دره. این اختلاف یه مقداریش با همون بستن سیم ها به هم و تمیز کردن کم میشه. اگه نشد معلوم میشه که باید سیم بین کافو تا خونه عوض بشه.. ممکنه جایی زیر زمین لخ__ ی داشته باشه یا از بقل کابل برق رد شده که باعث ایجاد نویز میشه. به نظر من اگه قرار شد این کارو بکنی بذاری سیم قبلیه زیر زمین بمونه و یه سیم هوایی بکشی که راحت تره.

البته همه اینایی که گفتم مخصوصا اونجایی که داری کافو رو دستکاری میکنی، اولا سخته و دوما ممکنه همسایه ها شاکی بشن ... یعنی کار کاملا قانونی ای نیست که خودت دستکاریش کنی و بهتره همون مامور مخابرات بیاد ولی بازم خودت میدونی
    این جعبه تقسیم هست که تو کوچه هست -- کافو که سره خیابان هست و جعبه سبز رنگ هست که3 تا قفل بزرگ بهش زدن -- یک برق کار اوردم --من تمام سیم های خط خودم را دوباره لخت کرد و کابل کشید -- اعدادی هم گذاشتم ، مودم را اوردم و به سیم هایی که سمت چپ هست وصل کردم و با اعدادی که توی اتاق دریافت میکنم یکسان هست و هیچ افتی ندارم و وحشتناک هست

فکر کنم از سیم هایی که از کافوی سبز رنگ سره خیابان تا تو جعبه تقسیم داخل کوچه اومده مشکل داشته باشه --دیگه این دفعه باید تا اخرش برم فردا هم قراره هم از پارس انلاین و مخابرات بیان ببینم چه کار میکنم --اگه تونستم از توی کافوی سبز رنگ هم عکس میگذارم
    Last edited by alijigari; 30-08-2014 at 22:12.

7. 2 کاربر از alijigari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

اینم از دانلود شبانه دیشب با سرویس 256 ..تازه تو لیست دانلودم فایل کم بوده و از ساعت
    2.5 شروع شده تا ساعت 5.5 هر چی فایل بوده دانلود کرده و یک ساعتو نیم هدر رفته الان 5 روزه که سرعت شبانه همینه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم سرعت الان

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه fanoudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

دوستان بنده حدود یک ماه هر شب حدود دو گیگ و بیشتر با سرویس 512 میگرفتم اما بعد یک شب سرعتم بین 40 تا 50 کیلو شده و برام مشخص شد که پارس محدود میکنه تو این کمتر یک ماه هم 45 گیگ دانلود کردم بعد محدود شدم و مطمئن هستم تا قرار داد بعدی سرعت خوب نمیشه و همون اسمی هست

10. 2 کاربر از fanoudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

حدسم درست بود.

دیروز عصر که رفتم خونه دیدم دوباره وضعیت اینترنت برگشته به همون روال سابق. یعنی هم نویز و هم atten مثل قبل شده بود. سرعت هم درست شده بود. اما بازم ساعت 9:30 شب اینترنت قطع شد. زنگ زدم پشتیبانی پارس‌آنلاین؛ یه آقای خوش‌برخوردی گفت: این مشکل ربطی به شما نداره و اشکال از طرف ماست. بعدشم گفت که اینترنت تا ساعت 11:45 شب قطعی داره. اما خداییش کمتر از نیم ساعت بعد دیدم وصل شده.

حالا نمی‌دونم چی کار داشتن می‌کردن عصر جمعه و دیروز. اما چیزی که واضحه بعد از این قطعی و وصلی‌ها چه با اینترنت خونه و چه با اینترنت محل کارم پینگ از 8.8.8.8 اومده روی 165ms. در حالی که قبلاً حدود 125ms بود.

12. 3 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

این نرم‌افزار vBulletin پی‌30ورلد هم باگ داره. بعضی وقتا یه پست رو دو بار ارسال می‌کنه. مجبور شدم پست تکراری دوم رو ویرایش کنم و این متن رو جاش بنویسم.

داره خودمونی میشه Avlil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    Silvermoon City

پيش فرض

حدسم درست بود.

دیروز عصر که رفتم خونه دیدم دوباره وضعیت اینترنت برگشته به همون روال سابق. یعنی هم نویز و هم atten مثل قبل شده بود. سرعت هم درست شده بود. اما بازم ساعت 9:30 شب اینترنت قطع شد. زنگ زدم پشتیبانی پارس‌آنلاین؛ یه آقای خوش‌برخوردی گفت: این مشکل ربطی به شما نداره و اشکال از طرف ماست. بعدشم گفت که اینترنت تا ساعت 11:45 شب قطعی داره. اما خداییش کمتر از نیم ساعت بعد دیدم وصل شده.

حالا نمی‌دونم چی کار داشتن می‌کردن عصر جمعه و دیروز. اما چیزی که واضحه بعد از این قطعی و وصلی‌ها چه با اینترنت خونه و چه با اینترنت محل کارم پینگ از 8.8.8.8 اومده روی 165ms. در حالی که قبلاً حدود 125ms بود.
    اینترنت من هم عصر جمعه و دیروز از نظر پینگ مشکل دار بود.این مشکل 5 6 روزی هست که به وجود اومده که در ساعات خاصی پینگ بالا میره و خیلی هم به من ضربه زده.امیدوارم زودتر درست بشه.و حتی دوستانم هم همزمان با من همین مشکلو پیدا میکنند با اینکه بعضی هاشون مخابرات هستند .خودم مخابرات دارم و این چند روزه که پینگ بالا میرفت ، همین اتفاق برای خط مخابراتم هم میافتاد.مسیری که شما احتمالا در اون هستید یا xcr2 هست یا عمان.اگر چند باری ریست کنید و مسیر فرانکو با ttl=41 بیارید پینگتون به 125 میرسه . اما باز در ساعاتی پینگ بالا میره . خیلی frustrating هست

15. 3 کاربر از Avlil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان من تاره از پارس آنلاین نت گرفتم یه سوال ساده دارم

تو دانلود شبانه باید ساعت دو آی پی عوض بشه ( مودم ریست بشه ) تا حجم کم نشه یا نه ؟؟

17. این کاربر از Hadi3at بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •