تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3714 از 4428 اولاول ... 271432143614366437043710371137123713371437153716371737183724376438144214 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,131 به 37,140 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

کارشناس پارس فردا یا پس فردا میاد،اگه مشکل از همون کابل های بیرون از خانه ما بود،از مرکز مخابراتی مخوام که کابلام رو عوض کنن؟به نظرتون گوش میدن ؟
    بستگی داره. اگه مشکل از اتصالات از کافو تا دم در خونه شما باشه که اونا رو درست میکنن (بهتره سیم ها رو بهم بپیچونید) ولی اگه لازم باشه کابل از کافو تا در خونه شما عوض بشه با هزینه خودتون باید باشه. قبل از کافو رو هم که امکان نداره به خاطر یه کاربر عوض کنن مگر اینکه تعداد زیادی توی محله ی شما این مشکل رو داشته باشن و اونم بعد از طی مراحل اداری که فکر کنم خیلی طول بکشه.
    اگه دیدید مشکل از سیم کشی خونه شماست، بهترین راه اینه که یه کابل خوب مستقیم از جلوی در بکشین به پشت مودم (احتمالا رو کار میشه البته) ولی من این کارو کردم عجیب جواب داد.

توی چندتا از سایتها نوشته بود که شرکت زیر ساخت از شرکت هایی که اینترنت می ده خواسته بود که سرعت اسمی رو بده به کاربرا ،فکر کنم مشکل دوستان برای این باشه که سرعتشون کم شده،البته این یه مزیت هست در صورتی که قیمت ها رو کاهش بدن!!نه اینکه دوباره همین قیمت ها باشه.چون اگه مثلا سرویس های اسمی 2 و4 و6 و8و 12 بدن قیمت ها می تونه پایین تر و پله ای باشه،و خیلی از مشکل های کمبود پهنای باند و پینگ پایین می تونه حل بشه.تازه می تونه برای خود کاربرا خوب بشه چون اگه کسی کمتر از سروریس خریداری شده رو دریافت کنن می تونه اعتراض کنن و جواب مشخصی داشته باشه،چون الان در حقیقت وقتی سرعت 256 محدود یا هر سرعتی که می گیریم تا 9 مگ پهنای باند می بندند سرعت شما تا 9 مگ می تونه افزایش پیدا کنه که خب شرکت تضمین نمی کنه که همیشه این سرعت رو داشته باشیم و جای اعتراض هم نمیذاره !اینا همه در صورتی خوبه که قیمت ها رو واقعا پایین بیارن
    بعید میدونم زیر ساخت همچین دستوری داده باشه چونکه اگه اینجوری بود به من نمیگفتن تا آخر شهریور صبر کن مثل سابق میشه. ولی اگه سرعت های واقعی رو بفروشن که مطمئنا خیلی بهتره و اصولا هم باید از اول این کارو میکردن.

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

وظیفشه درسته ولی وقتی میگه خططون چک شده مشکل نداره دیگه نمیشه چیزی گفت. مجبوری بری یه مامور پیدا کنی و 20 هزار تومن حداقل بزاری تو جیبش تا قشنگ بیاد همه چی رو چک کنه و مشکلو رفع کنه.

20 تومن = شیرینی

Sent from my GT-I9300
    یه بار خطم نویز شدیدی داشت مامور اومد خطو چک کرد بعدش یه سیم نو از جعبه بیرونی تا جعبه ای که در خونمون بود عوض کرد کلا یه سیمو عوض کرد نو گذاشت ولی شیرینی ندادم
    زمین هم کند از زیر زمین هم سیما رو درست کرد
    Last edited by farshad0123; 30-08-2014 at 16:58.

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بابا طرف وظیفشه
    شیرینی دیگه چیه ؟؟؟!!!!!
    اگه روی بحث انجام وظیفه بخوای حساب کنی تا ابد هی شما زنگ میزنی اونا هم هر بار میگن مشکلی نداره.

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

یه بار خطم نویز شدیدی داشت مامور اومد خطو چک کرد بعدش یه سیم نو از جعبه بیرونی تا جعبه ای که در خونمون بود عوض کرد کلا یه سیمو عوض کرد نو گذاشت ولی شیرینی ندادم
    کارش درست بوده ولی اکثرا اینجوری نیستن. بعدم اونا سیم با کیفیت نمیندازن ولی شما میتونی بهترین سیم رو از بازار بگیری (سیم با مقطع بالا و مقاوم در برابر امواج الکترو مغناطیسی)

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

کارش درست بوده ولی اکثرا اینجوری نیستن. بعدم اونا سیم با کیفیت نمیندازن ولی شما میتونی بهترین سیم رو از بازار بگیری (سیم با مقطع بالا و مقاوم در برابر امواج الکترو مغناطیسی)
    والا بنظر سیمش با کیفیت میومد نو نو هم بود از اون سر خیابون تا در خونمون کشید فاصله هم زیاد بود تقریبا از اون موقعه که خطم تا 20مگ میکشه وگرنه قبلا 3مگ هم نمیکشد کلا بوق تلفن خشخش داشت
    Last edited by farshad0123; 30-08-2014 at 17:06.

6. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

زمین هم کند از زیر زمین هم سیما رو درست کرد
    خوش به حالتون که زمین براتون کند --من حاضرم 100.000 بدم و این کارا برام بکنن اما هیچ کس زیر بار نمیره ! میگن همین که هست یا میگن اشکال از پارس انلاین هست

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

درود
    دوست عزیز منو راهنمایی کنید وضع خط من خیلی بد هست

من از جعبه تقسیمی که به دیوار چسبیده و کابل ها از زیر زمین وارد اون شده یک کابل مستقیم 3 زوج به طول 20 متر کشیدم و مستقیما وارد اتاقم کردم و ار اتصال کابل ها مطمئن هستم اما یک جعبه سبز رنگ مخابرات سره کوچه هست که در اونو قفل زدن و دسترسی ندارم --ممنون میشم یک راه پیش پام بگذارید
    توی مخابرات هم خطم چک کردن snr خروجیش 28 بوده که تا 9 مگ هم جواب میداده اما برای من snr دانلود روی 6 جواب میده و خط من حالا روی 40 kb جواب میده انگار دایلاپ شده --
    من حاظرم هر کاری کنم که خطم درست بشه

اون جعبه سر کوچه که قفل داره اسمش کافوه. اونو شما بهش دسترسی ندارید و فقط مامور مخابرات حق داره دستکاریش کنه. بهتره حضوری مخابرات مراجعه کنید و قسمت تعمیرات خط یکی از مامورین رو پیدا کنید و بهش بگین که با هزینه شخصی تون بیاد و اتصال خطتون توی کافو رو بررسی کنه. اگه اونجا سیم ها رو بهم ببینده بجای اینکه روی اون پریز های کافو پیج کنه نویز کمتر میشه. اونجایی هم که به سیمی که به اتاقتون هم وصل میشه (دم در خودتون) دو تا سیم رو مستقیما بهم وصل کنید به جای استفاده از پریز ... کار دیگه هم اینه که سیم از کافو تا در خونه رو اگه ضعیفه (معمولا سایز 04 میذارن) عوض کنید و به جاش 06 یا اگه پیدا کردید 08 بذارین... اینا البته همه با هزینه خودتونه و مامور به صورت رفاقتی و غیر رسمی انجام میده ... اگه نشد هم که دیگه اشکال از قبل از کافوه که مخابرات عمرا کاری بکنه ... یا اینکه فاصله تون از مرکز زیاده (هر چی فاصله بیشتر باشه نویز هم بیشتر میشه)
    در هر صورت در آخرش میخواین بشین 9 مگ دیگه که مثلا من الان هستم و بعد متوجه میشید که چند روزی هست که سرعتارو برگردونده به همون سرعتای اسمی... یعنی من که سرویس اسمیم 2 مگه همون 2 مگ و میگیرن با اینکه خطم رو 9 بسته شده ... یعنی برگشتیم به 4-5 سال پیش... انقدر تو این تابستون فروختن که پهنای باند سر به سر شده. من که دارم میرم صبا نت.
    فقط یک سوال داشتم اگه یک خط جدید بخرم بازم این مشکلات را داره ؟
    چون 3 تا خط برای خونه داریم اما هر 3 تاخط مشکل نویز داره که تقریبا روی 6 تا 6.8 هست و attenuation بین 52 تا 60 هست
    اما من هاوی وب هم دارم اما اون با این نویز روی 6 مگ اپ میشه و تا 400 یا 500 بهم میده
    امکان این هست اگه شیرینی بدم از کافوی سره کوچه یک کابل جدید برام بکشن ؟ اما مشکل اینجاست که کابلها از زیر زمین رد شدن

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

فقط یک سوال داشتم اگه یک خط جدید بخرم بازم این مشکلات را داره ؟
    چون 3 تا خط برای خونه داریم اما هر 3 تاخط مشکل نویز داره که تقریبا روی 6 تا 6.8 هست و attenuation بین 52 تا 60 هست
    اما من هاوی وب هم دارم اما اون با این نویز روی 6 مگ اپ میشه و تا 400 یا 500 بهم میده
    ممکنه بهتر بشه و خیلی هم احتمال داره خط جدیدم نویز داشته باشه. یعنی اینکه کلا فاصله خونتون از مرکز مخابراتی تون زیاد باشه یا اینکه سیم کشی محلتون قدیمی یا بی کیفیت هست که در این صورت هم با خط جدید بهتر نمیشه. ولی رو حساب تجربه توی خونه ی قبلی ما دو تا خط داشتیم که یکیش بصورت غیر قابل تصوری کمتر بود نویزش که آخر مجبور شدیم ADSL رو انتفال بدیم به اون خط. این که اون یکی شرکت بدون مشکله رو واقعا نمیدونم چرا!!!

امکان این هست اگه شیرینی بدم از کافوی سره کوچه یک کابل جدید برام بکشن ؟ اما مشکل اینجاست که کابلها از زیر زمین رد شدن
    بله اگه برین اونجا و حضوری دم مامورو ببینین این کارو میکنن. البته همینطور که بچه ها گفتن وظیفه شونه ولی معمولا بدون شیرینی کارتون پیش نمیره. فقط قبل از اینکه این کارو بکنید مامور که اومد مودمو ببرین پایین و هم از سر کافو و هم از تقسیم دم در امتحان کنید و ببینید اگه نویزتون تغییر میکنه اونوقت برین سراغ تعویض کابل. قبلشم حتما اتصالات رو چک کنید چون اتصالات کثیف و یا اونایی که پیج میشن رو یه پایه های فلزی معمولا نویز میندازن.
    Last edited by placebo111; 30-08-2014 at 18:21.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad7824's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

سلام
    برنامه ای هست که مثل networx ریزمصرف اینترنت رو بده ولی با این تفاوت که واسه کل دستگاه هایی که به مودم وصل هستن اینکارو بکنه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام
    برنامه ای هست که مثل networx ریزمصرف اینترنت رو بده ولی با این تفاوت که واسه کل دستگاه هایی که به مودم وصل هستن اینکارو بکنه ؟
    خیر نمیشه این کار با اکانتینگ امکانپذیره یا اینکه به مودم چنین قابلیتی اضافه بشه

12. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •