[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منشی شاتلم گفت معلوم هم نیست تا کی اینطوره
با احترام
تیم مدیریت انجمن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منشی شاتلم گفت معلوم هم نیست تا کی اینطوره
کسی هست اینجا که تونسته باشه از یوزر افراد دیگه استفاده کنه و مجانی دانلود کنه و ترافیک افراد دیگه خورده بشه؟
من به یه مشکلی برخورد کردم
دوستان بنده پول تمدید این ماه رو نداده بودم ، ولی الان دیدم سرویسم صفر شده و دوره ی جدید شروع شده ؟!!!!
حالا این باگه یا باید پولو بدم ؟
رضا جون
قبلا اینو گفته بودم دیگه
این یکی از 6 باگ شاتله که خیلی هم حال میده![]()
اگه دانلود زیاد داری شاتل نیا...
محدودت می کنه سفتو سخت
من ART 1 دارم و همون طور که می دونین نامحدود ...
13 بهمن هم به عنوان شروع استفاده با این شرکت بوده ...
سرعت دانلود از همون ابتدا روی 100 بود اما از 2 روز گذشته به 50 و روز بعد به 15 رسید ...
می دونم که به خاطر دانلود محدود شدم چون حجم محاسبه شده 15 گیگ بوده اما کل حجم دریافتی بالای 30 گیگ پس اصلا جای تعجب نداره واسه خودم ....
فقط چقدر باید منتظر موند تا سیستم تشخیص بده ار حالت پرمصرف خارج شدم ؟؟؟؟
• مصرف سرویسهای دارای ترافیک نامحدود تحت قانون fair use policy آسیاتک است.دوستان خواهشا راهنمایی کنید؟
بد از یه هفته سر و کله زدن با پشتیبان های شاتل به این نتیجه رسیدم که isp رو تغییر بدم؟
حالا کدوم شرکت رو پیشنهاد میدید؟
فقط خواهشا راهنمایی کنید!از چاله به چاه نیفتم!
آسیا تک سرویس 256 نا محدودش (41900) خوبه؟
این قانون محدود شدن نداره که؟ خسته شدم!
پار آنلاین چطوره؟
اینو در سایت آسیاتک زیر تعرفه ها نوشته !!
من آسیاتک دارم بد نیست اخیرا پهنای باندم رو نصف کردن اما بازم میخواستم از یه نمایندش تو کرج برم تو یه نمایندگی دیگه که خودشون از تهران درست کردن پهنای باندم رو و 2 مگ اش کردن .
بد نیست شبانه معمولا میتونی با اکانت 1 مگ 2.5 گیگ دانلود کنی خوبیش اینه که این سرعت تقریبا ثابت هست . البته جدیدا سرعتش یک مقدار کم شده که نمیدونم درست میشه یا نه !
اینم تست سرعت 1 مگ اش :
در کل هیچ ISP آی تو ایران خوب نیست و همشون کلاهبردارن اما خوب تو بد و بدتر آسیاتک نقش بد رو داره !!
من الان Art 1دارم نزدیک دو ماهی میشه منتظرم سرعت بره بالا برا یکی دو روز رفت بالا بعد دوباره برگشت رو 6 بالاتر کی میره معلوم نیست اگه فهمیدی چه جوری میشه سرعت 6 کیلو رو مدیریت کرد اون موفع میفهمی کی سرعتت بر میگرده رو 100
مگه چند ماهه گرفتی که دو ماهه منتظر هستی ؟؟؟
نه فکر نمی کنم دیگه این قدر بخواد طولانی بشه برای من ...
اگر چه 10 ام باید تمدید کنم و دیگه برام فرقی نمی کنه ...
بالای 10 روز باید منتظر بمونی!من ART 1 دارم و همون طور که می دونین نامحدود ...
13 بهمن هم به عنوان شروع استفاده با این شرکت بوده ...
سرعت دانلود از همون ابتدا روی 100 بود اما از 2 روز گذشته به 50 و روز بعد به 15 رسید ...
می دونم که به خاطر دانلود محدود شدم چون حجم محاسبه شده 15 گیگ بوده اما کل حجم دریافتی بالای 30 گیگ پس اصلا جای تعجب نداره واسه خودم ....
فقط چقدر باید منتظر موند تا سیستم تشخیص بده ار حالت پرمصرف خارج شدم ؟؟؟؟
فقط بهت یه توصیه ای می کنم اگه این سری که از محدودیت در میای زیاد دانلود کنی و محدود بشی محدودیتت سنگین تر و طولانی تر می شه!
هم اکنون 100 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 100 مهمان)