تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3710 از 4105 اولاول ... 27103210361036603700370637073708370937103711371237133714372037603810 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,091 به 37,100 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

سلام دوستان
    من پدرم حدود 12 ماه سابقه جبهه به عنوان سرباز داره که سال 89 برای کسری اقدام کردم و 7 ماه کسری بهم تعلق گرفت ولی اون زمان خدمت نرفتم الان میخام برم خدمت باید مجددا نامه رو بگیرم؟
    بعد محل خدمتش هم کردستان بوده باید برم محل خدمتش واسه گرفتن دوباره نامه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من پدرم حدود 12 ماه سابقه جبهه به عنوان سرباز داره که سال 89 برای کسری اقدام کردم و 7 ماه کسری بهم تعلق گرفت ولی اون زمان خدمت نرفتم الان میخام برم خدمت باید مجددا نامه رو بگیرم؟
    بعد محل خدمتش هم کردستان بوده باید برم محل خدمتش واسه گرفتن دوباره نامه؟
    بله بايد دوباره نامه بگيريد، برا ١٢ ماه الان ٤ ماه كسرى ميدن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

سلام. اقا من واسه کفالت برای پدر اقدام کردم چندتا فرم دادن گفتن ببر پر کن بیار. اینا پر کنم ببرم چقدر میکشه مارو بفرستن کمسیون پزشکی؟؟ چندروزه حل میشه یا سه چهار ماه علافیم؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    لطفا کمکم کنید
    من سال ۹۱ اموزشی رو توس سپاه تو کرمانشاه گذروندم و بعدش توی تهران ۱۸ روز خدمت کردم و بعد از این ۱۸ روز ارشد قبول شدم و رفتم دانشگاه.
    الان درسم تموم شده و میخام ادامه خدمت رو برم. دفترچه رو از پلیس بعلاوه ۱۰ فرستادم و تاریخ اعزام رو برام زدن ۱ ابان. الان سوالم اینه که ایا تو این فرصت کم میتونم از پادگان خاصی پذیرش بگیرم تو تهران؟ پادگان قبلی خودم رو رفتم میگه ظرفیت پر شده برای ۱ ابان.
    لطفا راهنمایی کنید. چون میرم سر کار میخام جایی باشم که تایم اداری باشه که بتونم ساعت ۳ برم سر کار و یه جایی باشه که خیلی سخت نگیرن و پست و شیفتشم کم باشه.
    ممنون از همتون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سلام دوستان
    لطفا کمکم کنید
    من سال ۹۱ اموزشی رو توس سپاه تو کرمانشاه گذروندم و بعدش توی تهران ۱۸ روز خدمت کردم و بعد از این ۱۸ روز ارشد قبول شدم و رفتم دانشگاه.
    الان درسم تموم شده و میخام ادامه خدمت رو برم. دفترچه رو از پلیس بعلاوه ۱۰ فرستادم و تاریخ اعزام رو برام زدن ۱ ابان. الان سوالم اینه که ایا تو این فرصت کم میتونم از پادگان خاصی پذیرش بگیرم تو تهران؟ پادگان قبلی خودم رو رفتم میگه ظرفیت پر شده برای ۱ ابان.
    لطفا راهنمایی کنید. چون میرم سر کار میخام جایی باشم که تایم اداری باشه که بتونم ساعت ۳ برم سر کار و یه جایی باشه که خیلی سخت نگیرن و پست و شیفتشم کم باشه.
    ممنون از همتون
    یکم دیر به فکر افتادید شما که یک آبان اعزام دارید یا اردیبهشت درخواست فرستادید یا خرداد باید از همون اول دنبالش میرفتید الان شاید با تمدید تاریخ اعزام بتونید پیگیری کنید دو ماه تمدید میکنن اگه درخواست بدید تو این سه ماه برید دنبال پذیرش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام

دوستان اعزام 1/6 و یکم ...

میشه یکی بگه دوران آموزشی از صبح تا شب چی میگذره و برنامه ها چی هستند ؟؟؟

دوران آموزشی چند روز مرخصی داره ؟

بعد از آموزشی چند روز مرخصی میدن تا معرفی به یگان

با تشکر
    من اعزام اول شهریور به پادگان خاتمی یزدم که الان آخرین ساعتهای مرخصی میان دوره ام هست
    معمولا بعد حدود 20 و چند روز مرخصی میان دوره میدن اما برای ما چون که تمرین رژه 31 شهریور بود با وجود تعطیلیهایی مثل اعیاد غدیر و قربان تا روز 31م مرخصی میان دوره ندادن و روزی که رژه 31 شهریور را رفتیم بعد از رژه مرخصمون کردن برای 3 روز
    البته معمولا مرخصی میان دوره بیشتر از سه روزه ولی دوره ما به دلیل تاسوعا و عاشورا کوتاه شده و به جای 25 مهر روز 19 مهر ترخیص میشیم.
    کلا میان دوره حساب و کتابی نداره ولی معمولا متناسب با تعطیلی های مناسبتی که پیش بیاد مرخصی میدن و مشخص نیست کی و چند روز باشه

روزها هم از سحر تا شب یا کلاس تئوری هست یا عملی مثل صف جمع و یا تاکتیک
    کلا روزها از بس مشغول فعالیت هستیم سخت یا آسون خیلی زود میگذره
    بزرگترین مشکلی هم که همه داریم مشکل کم خوابی هست
    کلا سختی هست ولی اگر منصفانه بخواهیم نظر بدیم یه سری خوبی هایی هم دوره آموزشی داره (در واقع سختی های خوب هم هست). و البته گذران وقت در کنار یک سری هم سن و سال و وقایعی که در کنارش به وجود میاد هم جزء خوبی هاش هست
    در کل میتونم بگم خیلی نگران نباشید
    از نظر ذهنی توقعاتتون را کاهش بدید که دچار حال گرفتگی نشید. بلاخره هرچی باشه سربازی و اونم آموزشی و توام با سختی های مختلفه

در مورد مرخصی معرفی به یگان هم معمولا 4-5 روز باید باشه و از اول برج بعد باید رفت یگان
    ولی مثل دوره ما که کوتاه شده معلوم نیست هنوز

7. 2 کاربر از ipo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    از زمانی که مدارک بسیج رو کامل ارسال میکنیم حدودا چقدر طول میکشه که کسریاش بیاد. اخه من الان دو ماه شده هنوز نیومده
    ممنون

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

کسری پروژه سقفش 19 ماه هست.
    و اون دو ماه باقیمونده آموزشیه و هیچ راهی نداره که کسر بشه؟!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

و اون دو ماه باقیمونده آموزشیه و هیچ راهی نداره که کسر بشه؟!
    نه هیچ راهی نداره!!

کسایی که پدرشون 30 ماه به بالا جبهه دارن کلا معاف میشن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

سلام. اقا من واسه کفالت برای پدر اقدام کردم چندتا فرم دادن گفتن ببر پر کن بیار. اینا پر کنم ببرم چقدر میکشه مارو بفرستن کمسیون پزشکی؟؟ چندروزه حل میشه یا سه چهار ماه علافیم؟؟
    کسی نیس جواب بده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •